Quote Originally Posted by lucke91 View Post
Najveca goovna koja postoje su General societe, opet se potvrdilo. Kod njih sam uzeo 3 kredita od preko 50k eura i vratio do zadnjeg centa, poslujem preko njih itd pored HB banke, privatni racun moj imam koji povremeno koristim jer mi je glavni u HB..

i u petak mi stize pismo pred utuzenje jer mi je racun privatni licni 3,5 eura u minus koji su se nakupili za odrzavanje racuna jer ga nikad ne koristim osim za kupovinu preko neta pa imam karticu za taj racun i uplatim po potrebi, ja reko mora da je komp po automatizmu to poslao ali opet reko morao je to neko pogledat i vidjet o kakvoj se gluposti radi al ajd reko nema veze... kad oko 14h zove me bankarka da mi kaze da mi je racun 3,5e u minus i da izmirim .. e kad sam pukao na nju, nema sta joj nisam rekao, pobrojao sam joj sve u firmu i familiju sto ima... reko ja poslujem promet firme preko vas , vratio sam vam kroz kredite 25k eura kamata, usta vas jebeem sve koliko vas ima lopovi, u ponedeljak gasim sve racune firmine i moje, i moje familije i svima cu koje znam da kazem da urade isto... petak popodne i subota nema ko me nije zvao od sefova, nekakvih regionalnih menadzera, direktora, sve sam ih iznapusavao i javio racunovodji da sj sve gasi u tu banku... smecari... da bog da im svima otkaze dali ovi iz ckb kad ih kupe...
slicno sam i ja dozivio i ugasio sve na societte bas su nikakvi.