Results 1 to 25 of 10207

Thread: Banke u Crnoj Gori

Threaded View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Thanks Thanks Given 
    75
    Thanks Thanks Received 
    931
    Thanked in
    551 Posts

Najveca goovna koja postoje su General societe, opet se potvrdilo. Kod njih sam uzeo 3 kredita od preko 50k eura i vratio do zadnjeg centa, poslujem preko njih itd pored HB banke, privatni racun moj imam koji povremeno koristim jer mi je glavni u HB..

i u petak mi stize pismo pred utuzenje jer mi je racun privatni licni 3,5 eura u minus koji su se nakupili za odrzavanje racuna jer ga nikad ne koristim osim za kupovinu preko neta pa imam karticu za taj racun i uplatim po potrebi, ja reko mora da je komp po automatizmu to poslao ali opet reko morao je to neko pogledat i vidjet o kakvoj se gluposti radi al ajd reko nema veze... kad oko 14h zove me bankarka da mi kaze da mi je racun 3,5e u minus i da izmirim .. e kad sam pukao na nju, nema sta joj nisam rekao, pobrojao sam joj sve u firmu i familiju sto ima... reko ja poslujem promet firme preko vas , vratio sam vam kroz kredite 25k eura kamata, usta vas jebeem sve koliko vas ima lopovi, u ponedeljak gasim sve racune firmine i moje, i moje familije i svima cu koje znam da kazem da urade isto... petak popodne i subota nema ko me nije zvao od sefova, nekakvih regionalnih menadzera, direktora, sve sam ih iznapusavao i javio racunovodji da sj sve gasi u tu banku... smecari... da bog da im svima otkaze dali ovi iz ckb kad ih kupe...
    Last edited by lucke91; 31-03-19 at 22:28.
    Samo ti...
    U mome srcu si...
    Jedna jedina, nepobjediva -
    Zvezdo ljubavi!

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)