Da probam ovako...
https://www.aliexpress.com/item/LONP...AbTest=ae803_4
Ima i neki Xiaomi ali on bude oko 150 EUR sto je mozda previse...
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
Mother, should I trust the government? (No Fu*king Way!)
I ovaj mi je bio na listi ali sam ga iz nekog razloga skartovao, sad se ne sjecam iz kojeg. Da li zato sto mi previse 'smrdi' na Kinu i plastiku samim izgledom i led lampicama u vise boja ili zato sto sam gledao neke recenzije koje nisu bile bas najbolje... ne znam.
Mislis da je bolji od pomenutih? A isto vjerujem da bi bio identican problem sa DHL-om kao sa ovim ostalim.
Trenutno se jos ganjam sa jednim od prodavaca za onaj Alfawise XBR-08 i mozda njega porucim preko DHL-a. Vjerujem da (posto je ispod 75e) DHL ne moze da naplati nikakve harace osim standardnih 5e koje naplate sve i da je vrijednost posiljke 1e. Jel' tako?
--------------------------
Do Not Disturb.
Hvala na odgovoru care... zavrseno je jutros sve ,,, poslali su mi telegram prije 5 dana da im se javim, tek danas sam uzeo telegram i cuo se sa njima , uradio ovo so si mi napisao,,, rekli su da je ok da ne treba nista da placam da sam sve platio ,,, to je to... hvala jos jednom na odgovoru...
Bas mi se dopada ovaj Alfawise, posto mozes da ga postavis --, | |. - -... Kako ti odgovara... Moj glas ide za njega ako uspijes da nadjes odgovarajuce uslove isporuke...
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
Bas nista nisi platio? Ni 4e za carinski pregled? Ni euro za dostavu?
Dobar si, dobar.
Da... originalno sam mislio da ga postavim horizontalno direktno na zid ali kad vec ima ovu opciju vjerovatno cu ga metnut' na policu (koju jos nemam jer cekam dimenzije soundbar-a) i onda uvijek imam opciju i vertikalno da ih postavim posto sam citao komentare da tako daju i nesto bolji zvuk...
Evo ce ovaj Kinez izgleda poslat' DHL-om bez doplate sa moje strane a ne bi trebalo ni DHL da me kolje posto je ovo nekih 60e.
Javljam kako teku "pregovori"![]()
Last edited by Fidel Castro; 27-03-19 at 11:36.
Do Not Disturb.
Ima li neki normalni broj za provjeru posiljki u posti...zali mi se zena za minut cekanja 1.20 eura joj skinuli na 19801
Koji je to debilizam ej
Послато са SM-N960F уз помоћ Тапатока
Tebe mi je žao a za mene me duša boli
Nema. Imaju FB stranicu ali nikad ne odgovaraju. Ista stvar sa e-mail adresom.
Vole samo u 4 oka.
Do Not Disturb.
A track and trace?
Sent from my iPhone X using Tapatalk
Kako se registrovati na PayPal https://forum.cdm.me/showthread.php?...75#post3771875
Nekad imas i neko pitanje osim same informacije da je posiljka stigla...
Do Not Disturb.
Cudno mi je da posiljka i poslije 2 sedmice i dalje ne prikazuje za koju zemlju ide vec pise "Unknown".
A nije neka 'lijeva' posta nego Belgijska Bpost.
I vec nedelju dana stoji "Your shipment has been delivered to the postal operator of the country of destination and will be delivered in the coming days."
Ne pamtim kad sam zadnji put koristio 'Bpost' pa ako neko jeste neka objasni ovo...
Do Not Disturb.
Ovaj tracking nr. najvjerovatnije nece biti uopste evidentiran kod nas, mora da ima dva slova na kraju cini mi se.. kao npr rr00000hk rr00000sg itd
Sent from my ONEPLUS A6000 using Tapatalk
meni stigla treća upravo i na njemu pečat crveni, čini mi se jer je razmazan, da podliježe naknadi za carinski pregled O.o
nothing comes from violence and nothing ever could
Upravo stiglo na vrata![]()
Do Not Disturb.
eto nam ga u isto vrijeme
aj sa srećom!
nothing comes from violence and nothing ever could
A sta je sa ovom?
Ovo je ona YANWEN koja je pljuvana kao najgora i najsporija...
Sta znaci ovaj zadnji red uopste? "CN, Arrive at destination country post office" ?
Da li je to stigla kod nas za svega 5 dana ili je to neka destinacija u Kini posto na pocetku pise "CN ?
Nije mi jasno pa ako neko zna, neka pojasni...
Do Not Disturb.
Provjeri na sajtu poste CG, ako je stigao ovdje bice evidentiran taj tracking broj (valjda).
Cim ima nesto na sajtu poste CG, pojavi se i na 17track. Zato nikad i ne koristim sajt poste CG jer nemam nijednu informaciju koju ne mogu da dobijem na 17track.
Do Not Disturb.
Mislim da CN piše na njihove komentare, a trebalo bi da je stiglo, samo da naši nisu proknjižili još.
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
...dip your hands in the water,
the same deep water as me...
Moje iskustvo sa ovom yanwen postom 4 mjeseca sam cekao da dodje. Al to bi prije nove poruceno stiglo prije par dana. Na tracking stojala isto da je stigao na aerodrom, a sledece sto je bilo da je taj tracking istekao
Послато са POCOPHONE F1 уз помоћ Тапатока
ПОДГОРИЧКА БУДУЋНОСТ !
Pa ja bi se iznenadio da je stiglo za 5 dana realno... Znaci ovo sto daje tracking je cista laz?
Eo ne znam... cekam svakako, nema mi druge![]()
Do Not Disturb.
Bgm ja ga nisam mogao pratit, neces ni ti vjerovatno...sto je najace nema uopste informacija na sajtu poste da je uruceno..
Послато са POCOPHONE F1 уз помоћ Тапатока
ПОДГОРИЧКА БУДУЋНОСТ !
Radni narode, narucih sa NYwatchstore-a dva sata (dva Casio didjitalca, ova informacija nije od znacaja no da se pohvallim da sam Casio nerd), narudzbina se salje USPS-om. Nego mi ovo stoji skoro pa po mjeseca
Your shipment was received at 5:24 pm on March 18, 2019 in GREAT NECK, NY 11020. The acceptance of your package is pending.
Sto mislite, ima li im spasa?
Having a parachute greatly increases your chance of surviving a long fall.
Have a parachute.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks