hahaahaahah kad nalegne, ja necu bit doma
Sent from my iPhone using Tapatalk
hahaahaahah kad nalegne, ja necu bit doma
nothing comes from violence and nothing ever could
I meni dan treći u express. Zadnjih nekoliko puta kad bi se to desilo išao sam tamo da bi mi rekli "sigurno nije još procesuirano". Došlo bi ili isti dan ili sjutra ujutro... Debili.
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
Lord, the pitiful screams of all them college-educated women!
Stvarcicu od 2e poslali sa aliexpresa fedex ie postom, oceli da mi za to da mi traze 20e za spediciju isl :-D
Ne sjecam se za FEDEX, valjda 5e za stvari manje vrijednosti, kao i kod drugih slicnih servisa.
--------------------------
Do Not Disturb.
I za to ću ih pozdraviti, sad provjerih 1.3e je koštalo, više mi se isplati naručiti od drugog prodavca ili ovdje potražiti.
Pitanje: Je li obavezno da platim 1 euro, kad mi predmet stigne sa aliexpressa?
GPC Beograd je u strajku. To mozda pogadja i posiljke koje su u tranzitu prema CG.
https://www.blic.rs/vesti/drustvo/tr...cekaju/0kjeg61
Sent from my iPhone X using Tapatalk
Last edited by Sale; 24-03-19 at 03:00.
Kako se registrovati na PayPal https://forum.cdm.me/showthread.php?...75#post3771875
Zna li neko postoji li ogranicenje u velicini/tezini narudžbi sa sport directa?
Kad porucujem patike, npr. sve ide regularno
Kad hocu da porucim ''krusku'' za udaranje, (onu manju, sto se kaci), pise da nije moguca isporuka za odabranu zemlju.
aj sa srecom!mene je u subotu zvao i donio. sad jos jedan-ko zna kad
Evo vec neko vrijeme pokusavam da narucim neki 'soundbar' sa vise sajtova...
Uvijek to bude 'free shipping' sa obicnom postom. Kad platim, prodavac se javlja da moram da doplatim za DHL jer je to jedina opcija za tu velicinu/tezinu.
Onda odustanem jer mi to predstavlja mnogo veci trosak od te doplate.
Ovo mi se desava ec 5-6 put u zadnjih mjesec dana.
Do Not Disturb.
Kakav trazis? Da li neke specs mora da zadovolji ili si fleksibilan...
Vidim da je na Aliju ovad drugi po prodaji, a tu je 70 EUR sa DHL isporukom... https://bit.ly/2HRsZUn
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
This site can’t be reached
bit.ly took too long to respond.
Ne nista posebno samo da odradi svoj posao... Bitnije mi je da je dijalog cist nego da moze zidove da mrda... Fleksibilan sam.
Gledao sam VIZIO 38” 2.0 i BlitzWolf BW-SDB1 36" ali oni nikako ne salju za CG. Probah preko americkog postara ali zbog velicine je postarina skuplja od samih proizvoda.
Onda sam gledao neke alternative kod Kineza pa narucih neki Sharp HT-SB110 sa eBay-a ali standardna prica - samo DHL i da se doplati ne znam koliko. Pa prosle nedelje narucih Alfawise XBR-08 isto sa eBay-a i danas mi stize standardna poruka da ne moze nego da doplatim $20 za DHL + haraci kad stigne ovdje. Bilo je jos par nego ih ne mogu nac' sad... ali ista prica svaki put.
Kod nas nema nista ni blizu "povoljnog" a da ista valja...
Last edited by Fidel Castro; 25-03-19 at 13:43.
Do Not Disturb.
Oko 550 eura sa shippingom. Malo ih je teže naći jer su ograničena serija namjenjena za tržišta za "daleki istok" (Singapur, Hong Kong, Malezija i sl.),
tako da moraš da ih naručiš od nekog lokalnog prodavca.
Ovaj što je meni prodao me ispoštovao sa niskom cijenom na kutiji, tako da me spasio naših dažbina,
uštedio sam makar 150 eura, ovako sam samo dao poštaru onaj 1 euro.
Sad razumijem tvoje nestrpljenje
Da se ne lažemo, toliko mi se svidio na slikama i snimcima na Youtube-u da bi bez trunke razmišljanja platio i te dažbine,
ali srećom nađoh lika na ebay-u koji je bio voljan da me ispoštuje sa tom niskom cijenom.
Jedino što sam morao da čekam da dođe običnom poštom (imao sam opciju i da mi pošalje Fedexom za iste pare, ali bi onda morao da prijavim punu cijenu).
Srećom, završilo se sve na najbolji mogući način, a sat je još ljepši uživo.
Win-Win situacija, što bi rekli ameri.![]()
Sa srecom, prelijep!
Namjeravam nabaviti XP-Pen Deco 03 Digital Art Tablet . Treba mi za profi uporabu, tj. profi 2D ilustraciju.
puno jeftiniji od wacoma , a jednako dobar .
https://www.storexppen.com/buy/56.html
niste razumeli, da li se ovaj proizvod salje iz Kine ili USA, jer ako se salje iz Kine u USA, da li ce ce mi ona USA naplatiti njihovu carinu?
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks