Hahaha, totalno se apgrejdovan vratio posle bana, ne vjerujem šta pročitah
Sent from my Galaxy S9+ using Tapatalk
A duse mi muka mi je skicu da pravim > nisam odavno.
----------------------------------------------------------------
Kod njih mozes da radis kola kod kojeg god oces majstora koji ima tu neku licencu ili sto li vec da ne radi u vodovod a popodne radi kao majstor u neku radiJonicu da bi zaradio pare..
Znaci mozes u salone da radis - a mozes i kod obicnih majstora koji imaju taj neki kod o njihovim majstorskim USA normama - ako nisi sad shvatio sledeci post cu se potruditi sa skicom.
Znaci radis u Roksped a mozes i kod Miluna u Zetu > a mogu i kod tebe ako ima taj papir da si strucan za to sto radis i opet ne gubis garanciju.
Trudimo se da podignemo forum na veci nivo aktivnosti.![]()
Bizbi samo nemoj ono mnogo da precerujes, ocu reci da se pazis bana..
A ovakva pisanja su inace Top![]()
Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk
Stay salty.
Ovaj audi mnogo fino izgleda + atmosferac je.
2016god je kupio ga polovnog 2god star i dali mu garanciju 7god ili 100hiljada milja - auto za sad presao 2500milja momak prije ovoga snimka ulozio 8000 dolara posle kratkog vremena opet se pokvario i sad daje 12000 > mislim to mu krpi garancija.
Znaci 20000 dolara u par dana - ovako se ni alfa ne kvari.![]()
8:55 stvarno cudno - gadan osjecaj..
Po meni katastrofa
Lik bas jede *****.
(Vloger)
Last edited by guvarana; 26-03-19 at 11:04.
Stay salty.
Spremam se za novu seriju ignorisanja...
Prema tome, šta da ti kažem?
Nisi brate, samo gruvaj.
I ne sjekiraj se takumija, sad cu ga zvati da te ne ignore, ne boj se...
Njemu nikad. A ni tebi.
Vas dvojica i jos 7-8 clanova me drze ovdje.
Prema tome, šta da ti kažem?
Posalji ga kod Rasa tvog sta zna Audi o farovima.
Slika sa fb.mislim da je ovo Q8 > pogledajte ovu sramotu unutrasnjosti od kola iz 2019god koje sigurno kosta preko 100hiljada.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Kad se ovi ekrani izmaste od ruku - pa kad upekne sunce kako je to lijepo za vidjeti + lijepo su ga postavili kad upekne sunce u njih da se nista ne vidi - o tome sam gledao klip novi A6 sto je uzeo jedan momak pojacano svijetlo na maksimum i bas se slabo vidi kad je sunce.
![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks