je li je to krstio![]()
Lina <3
Bolje da je neko musko ime ove godine stavio, jer mu Luis isprca ove zenske do sad..![]()
Ovako su pisali i na sezonu 2017.![]()
Ovako su pisali i na sezonu 2018.![]()
Ovako ce da pisu i na sezonu 2019.![]()
![]()
----------------------------------------------------
Pocetak sezone dza bu.![]()
Sredina sezone vec kuknjava.![]()
Kraj sezone slike ima tona nema.![]()
![]()
-------------------------------------------------
Mercedes ih pospremio sa starim motorom sto ce tek biti u 2019 sa novim.![]()
Ali neka se Mercedes cuva kad ferari krene sa spec 3 spec 4 itd ako sam dobro zapamtio.![]()
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Nisam htio da repliciram ostale postove makse - pusti.![]()
-----------------------------------------------------------------
-----------------------------------------------------------------
Pa ako moze mini diskusija za predstojecu sezonu da zapamtim to kao ove prosle sto sam.![]()
![]()
Preminuo Charlie Whiting u 66-oj godini.
To je dobro za F1.
Prema tome, šta da ti kažem?
aooo...
koliko stranica je morao da se vraca da bi nasao ove postove...
na ignore mi je bas odavno al reko' da vidim sto pise, jel se sto promijenilo i vidim citiranje postova od prije ne znam ni ja koliko.
pakao!
Nisam ja nista propustio - nego vi propustate u javnost veliko neznanje vezano za F1 i onda evo koliko godina uvijek vratim vasa fabricka podesavanja prije sezone pa evo i ove valja se radi uroka.
-------------------------------------------------
Kad vam se nesto ne svidja mijenjate stranu kao i uvijek.po tome ste poznati ovdje.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------
u 02h na SportKlub pocinje trening za VN AustraliE > pocinjem sezona za mene i pocinjem da pratim u odnosu na neke sto samo prate trke.a vode diskusiju reka' bi coek da sve znaju kao i svake godine do sad.
![]()
2 treninga, a vrijeme i dalje daleko od prologodisnjeg pola... najblizi mu je mercedes...ali opet sve je to daleko....
izgleda da ipak 21 trka ima previse uticaja na nacin kako se vozi petkom...
od kad ne vozi Schumacher,ne vrijedi ovo pratit:icon_cry:al eto makar se Bizbi vratio.
When asked what he felt about the new rule of a point to be awarded to the driver and constructor who have the fastest lap on raceday, Kubica with a straight face said that unfortunately the rule does not directly affect them this season.
“I think unfortunately it doesn’t affect us a lot.” Robert Kubica said.
...I’ll always be that kid
With the rolled up socks...
...I’ll always be that kid
With the rolled up socks...
Sezona 2019 zavrsena.
Pobjednik Kmica.
Prema tome, šta da ti kažem?
Na nezvanicne treninge dominira Mercedes Benz.
--------------------------------------------------------
07:00h pocinje sezona i kvalifikacije za VN Australije!
Kako me odusevio ovaj ferrari jutros
nadam se samo da je ova rqzlika vezana za konkretno stazu...jer je i prosle godine razlika nakom kvalifikacija bila 0.7... a posle se sezona okrenula u drugom smjeru koju ferrari nije umio da iskoristi
Najbitnije je da se pokur*e dok traju testovi, to rade taman od 2014-te.
Katastrofa.
Kata/strofa...
Sent from my iPhone using Tapatalk
There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)
Bookmarks