a sto kupujete gorivo hrvatsko,kupujte crnogorsko,ja kupujem samo na hip-hop stanicama.u hrani nisam patriota,al za gorivo jesam![]()
a sto kupujete gorivo hrvatsko,kupujte crnogorsko,ja kupujem samo na hip-hop stanicama.u hrani nisam patriota,al za gorivo jesam![]()
Misliš grčko?
Sent from my VTR-L09 using Tapatalk
valjda to drzi covjek sa Cetinja,prestonicko gorivo.
Ja čuh da, sem INA, svi kupuju od Helenic Petroleum.
Nema šta da čuješ, svi uzimaju gorivo od jugopetrola, pa zar mislite da bi isporučivali ostalima boljem gorivo nego sebi 🤣🤣🤣, jedina razlika je kod sipanja aditiva
Послато са SM-N950F уз помоћ Тапатока
Petrol... Kod autobuske, u Zagorič i u Donju Goricu..
Evo jokac rece da to drzi neko sa Cetinja pa me zbuni,znam da su slovenacke.I ne zove se ono hip hop nego hip shop,prodavnice njihove.
Sent from my HTC U12+ using Tapatalk
koliko znam za ovu u kotor je vlasnik sa cetinja.
Evo vidi sta pise na njihovome sajtu
http://www.petrol.me/o-preduzecu
Sent from my HTC U12+ using Tapatalk
Jeste li primijetili da posle sipanja goriva na benzinskoj pumpi samo muškarci otresu pištolj u rezervoar?
Navika je čudo...
Hip Shop su slovenacke, a te price 'reka mi brat zeta od cistacice sa pumpe' okacite macku...
Forever young, i want to be forever young
Petrol hip hop ili shop sto li je... Osjetno vise predjem nego na smece od Eko ili Jugop....Je li bolji dizel ili ovi drugi kradu, ne znam...
Sve je to na psihichkoj bazi ®
I u Nk ih svi hvale, vjerovatno da su im bazdareni pistolji kako treba.
Forever young, i want to be forever young
Ne znam jeste li kad u bidon sipali, tu se najlakse vidi valja li im stoljpi ili ne. Kad za barku uzimate gorivo npr.
Stay salty.
Sipao u PG na Lukoil na Stari A.
Računam da imam za još 600-700km
![]()
Koja nauka se napravi oko sipanja gorova.
Sent from my EVA-L09 using Tapatalk
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks