vidjeces ti kad pocne da se primjenjuje agenda o ekonomskim reformama,ima odje da bude ka u kuvajt
A nije im lose ni u Srbiju i Bosnu... Sloveniju necu spominjat...
Samo je ovaj "Monako" malo zaostao.
vidjeces ti kad pocne da se primjenjuje agenda o ekonomskim reformama,ima odje da bude ka u kuvajt
hahah,pa to sam i mislioTa prica traje od 90 i neke...samo nikako da se ostvari.A kad ce...e morate bit strpljivi!
pozdraF svima.
bjeshe li odje da se predlozi daju !?
eo jedan predlog:
ukinite prikljucnu taksu sad pa za navijek i dajte ljudima flat rate po cijeni 20 - 40 eura zavisno od brzine. svako ko se iole razumije potrchace da uzme jedan ovakav paketic, tako da cete imat za po godine MILION korisnika adsl-a. eto to sve puta para izadje ojhaaaaa.
svi srecni i zadovoljni.
3 x ura za flat rate
URAAAA
URAAAA
URAAAA
![]()
S obzirom da dobijam razlicite informacije, da li moze neko da mi kaze o student paketu sledece stvari:
- koliko se placa mjesecno? (sa ili bez PDV-a)
- koliki je limit (5 ili 10GB)
- je li ugovor zaista 2 god? 0_0
- imam potvrdu da sam student i korisnicki nalog u CIS-u. Sta mi jos treba?
Zahvaljujem unapred..
Dodatno pitanje: uvodi li se nesto novo od sledece godine?
"PO DANASNJEM SHVATANJU NORMALNOSTI ZDRAVO JE BITI NENORMALAN"
Sve ti piše na njihov sajt...
http://www.t-com-cg.com/privatni.aspx?akcija=386
podaci na sajtu im bas i nisu tacnibarem za ostale adsl pakete
/me stetan
Amor dolor est!
Amor vincit omnia!
obavezno, ali obavezno pogledati ---> http://www.svjetlopisi.com/cg/cg.html
Zahvaljujem..
"PO DANASNJEM SHVATANJU NORMALNOSTI ZDRAVO JE BITI NENORMALAN"
Koja vam je fora ovo sa prekoracenjem majke vam! Na M paket umjesto 10 gb, pojavilo mi se 15 gb. Pomislih (tj prevarih se) da ste se mozda sjetili da castite extra gb, ali vidim kako sam probio 10 gb, pocelo je da mi uracunava dodatne gb. Niste ni obavjestili nigdje da su to ti dodatni gb, barem neku naznaku nista. J... ste nam majku, ovo stvarno vise nema smisla!
Svaki ADSL Ugovor (osim za Student paket koji se provjerava nakon 12 mjeseci da li je i dalje student ili ne) se potpisuje na neodredjeno vrijeme sa minimalnim periodom trajanja. Dakle, nakon isteka minimalnog perioda trajanja svak korisnik nastavlja normalno da koristi ADSL sa tim sto postoji mogucnost da sea raskine Ugovor bez ikakvih ''penala'' jer su ''penali'' vezani za minimalni period trajanja.
Za M, L i XL promjena paketa je moguca jednom mjesecno, ako Ugovorom o nekoj akciji nije naznaceno drugacije.
ili ja nisam skapirao (moguce), ili nisam dobio odgovor. Da preciziram za moj slucaj: student paket mi ubrzo istice (ako vec nije i proslo 10 mjeseci ili na koliko je vec?), zelim da predjem na M (jer smatram da nije fer spustiti cijene svim paketima, sem studentskom, pa traziti 20e za 5GB, a 25e za 10GB, a ovo je kao neka akcija, "popust" za studente). Jel ja moram da potpisem i treci ugovor, ovaj put na 2 godine (potpisao sam vec jedan prije uzimanja stud. paketa)? I ako da, dokle vise sa tim ugovorima???
naravno, podrska ne moze na ovo da odgovori, ali: da li mislite da je to fer prema korisnicima? Posle skoro godinu i po, 2 ugovora do kraja ispostovana, sad treba jos jedan da potpisujem, na 2 godine?? A posle 2 godine (ako ne i prije) ce me sacekati sigurno jos neki novi, tako da sam non stop obavezan nekakvim ugovorima, koje sam samo ja duzan da ispostujem, dok TK moze da ih krsi koliko im volja (prije svega u tacki 5.1). Strasno...
imate u hr casopisu BUG pricu o cijenema ADSL-a u okruzenju...zemljama bivse YU...
a prica ovdje je izgubila smisao...jer je gomila svakakvih komentara...
sustina je da imamo veoma skup ADSL, pogotovo za nas standard...uz to daodajmo los kvalitet usluge...
trebali bi da se borite za sto veci broj korisnika, na ovaj nacin proci ce jos godine dok izvucete pare koje ste ulozili....ja ne razumijem da vi unutar firme ne mozete da predlozite to svojim sefovima,...ili treba da se divite svim idejama koje dodju od istih, tipa surf paket za 20e...
Sale, moram da priznat, da sam ponijet tvojim postom, skocio odma na telekom.yu, popunio formular, naveo centralu na kojoj sam u bg i naveo mail, i mobilni, i fixni - i moram reci da poslije tri dana moram priznati da ni na jedan nacin nisam komuniciran da mi makar kazu da li je moj zahtjev primljen, da li mu je dodeljena sifra itd.....
Nije im bas neka konkurencija ovdje, u stvari - ko je njima konkurencija ovdje ?
Ionako ADSL montira telekom, a internet internet provajder.....
" Damn the cargo, we'll be on our way tonight "
Ovakve cijene i sve ovo je samo iz razloga sto nema konkurencije i sto je trziste malo, a ugovor na 2 god. je samo iz razloga sto se plase da ce doci neko drugi sa uslugama ADSL-a kod koga ce uslovi biti bolji i realniji pa da te obavezu ugovorom ako do toga dodje da ne mozes da prekinesh s koriscenjem.Sad je tender raspisan do 15. januara za Kablovsku TV,ADSL,... ostaje nam samo da se nadamo da ce doci neka Jacha i ozbiljnija kompanija.
PS.
Kad smo vec kod cijena, mene kum zivi u Chikagu i placa mjesecno 20$ za kablovsku,fixnu i ADSL
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
Ma, ima onaj MontSky, samo ne znam sta oni nude i kako stoje po pitanju tehnologije... jedno je sigurno: potrebna je konkurencija.
U svijetu mnoge kompanije nude tv, adsl i telefon po tako niskim cijenama da se ne moze vjerovati... o tome sam vec jednom pitala.
If you make people think they're thinking, they'll love you.
If you really make them think, they'll hate you.
QQ, slusam sad ovog nekakvog direktora na Atlas TV i hvali se kako su "drustveno orijentisani" itd. itd. Uglavnom, kako su "suknuli" silne pare u razvoj drustva (nekih 4 miliona EUR), kako su sponzori ZRK, Buducnost mobile itd. itd.
A ne spominju da je to u stvari novac od nas korisnika, i da smo to zapravo mi platili. Ne znam koliko je moguce biti drustveno koristan kad s' jedne strane placas zenski rukometni klub, a s' druge strane "deres" desetine hiljada ljudi na racun toga...
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks