benzinca sa dizel motorom.
Benzinjara dabome.
Sad ga dignu 6 centi pa sledeci pad ce bit 2 centa pa ce ga dignut opet 1 cent pa spustit 2 i sve tako
Sent from my iPhone using Tapatalk
Strasno me afektuje. Poyyy
Prema tome, šta da ti kažem?
Kakav je najapsurdniji topik na automobilizmueo 15 godina pljuju kad poskupi i slave kad pojeftini. i tako 526 strana haahahahah pakao. zaokruzi na 2 i odupri se!
https://m.cdm.me/ekonomija/od-sjutra...ji-sest-centi/
Ovi iz vlasti su glupi ili bezobrazni...
Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
Nocas redovi na pumpe da se ustedi 1.50 eura...
To racunah, na full coek ustedi 2.5e al opet ako već trebaš da sipas, zasto da ne![]()
Ne iz inata zbog govana sto trose po 5000 mjesecno od nasih para.
Tako je. Mamu im
Sent from my ONEPLUS A6000 using Tapatalk
ma dabogda dosla litra na 5e i na taljige da se vozimo ko nekad,pa bi onda razglabali ciji Vocic Zekonja je brzi i koliko sijena pozdere na uru uprezanja...
Kad čojek ima novije auto mora da sipa kvalitetnije gorivo ako toga kod nas uopšte ima...Ja jednom nasuh u Trebinje u Nešković da uštedim 5e, kad mi se upali lampica dpf filter...
Pih, a sjutra moram da fuliram...
Prema tome, šta da ti kažem?
Odoh nazbijati flasu od 2l
Послато са SM-G928F
Jao nocas na pumpu iza delte.Znsci imaju 4trake i ja dolazim vidim kolonu nekih 10kola jedno iza drugog.Ja stadoh na prvu traku da sipam i prilazi momak i pitam ga sto cekaju ove ovce u kolonu? Veli mi "bil ti vjerovao ovo da nisi vidjeo? Kad su ovce nek cekaju "
Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
da imam pumpu odma bih uveo samousluzne aparate...fino karticom platis odma i sipas sebi...pa tebi jedna cijena, a ako oces da te neko usluzi onda druga cijena pa biraj
Tako je u Italiji...
Poslato sa kompaktne pisaće mašine Note 8 x2
............ Ż\_(ツ )_/Ż.............
Svudje je tako
Sent from my Redmi 6 Pro using Tapatalk
Neko bi pumpu ponio, ili bi svako malo bilo ovo crijevo ti puklo
Sent from my BLA-L29 using Tapatalk
Satelitski resiveri/oprema
jednom prilikom kad sam iso za Bosnu,sipam na Eko pumpu kad se upalila rezerva 20 L,predjem 400km upali se opet rezerva(u Bosni)sipam tamo 20 L i krenem nazad za CG preso sam malo vise od 300km i upali se rezerva.ocaj im je gorivo.prica mi covjek sto drzi renta car,da nikad tamo ne sipa gorivo u svoje auto,jer osjetno manje predje nego kad sipa kod nas
Last edited by Randy Orton; 04-03-19 at 22:36.
Odje se kunu u gorivo iz bosne, a ja kad god idem gledam kako da ne sipam tamo...
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks