za karavana je prije 3 godine bilo 75€ samo pozadi i to ti je 5 prozora...4 bocna i gepek
za limuzinu je bilo ispod 50....
zatamnis pozadi i niko te ne dira...
naprijed ne stavljaj nista pa i da ti pricaju da moze... pozadi sto ti volja...ja sam stavio neke, ali pojma nemam koji je procenat... od tada sam pocinuo...
508 isto karavan ali godinu stariji(redizajn je isto)...isto 2.0... jel moguce da je motor 125kw?
Mislim da je kod njega 120 Kw
Da nije to ovaj ? Prije koliko je radio zamjenu, koliko je presao od tada. Istraumirase me da Ravenol nije neko ulje i da ovi sipaju koje stignu uljem, ne bas po specifikaciji. Mada narod prica svasta.
![]()
Ravenol je bolji 100 puta od ovih Kastrola što se ovuda prodaju.
Sipam ih u dva auta u dobro poznate TDI PD motore sa preosjetljivom bregastom, imam ga i u manuelne šestostepene mjenjače od ta dva auta, nikakvih problema nemam.
Drugovi sipaju u neke benzince to ulje isto nikakvih problema.
Novica je dobar lik, sigurno nećeš pogriješit.
Izgleda da sam nasao koji je Ravenol (milo je je zbog Fabije da dijelimo isto ulje za mjenjac)
https://www.ravenol.de/en/products/u...-lifetime.html
Problem je sto sam pitao momka iz NK kakav je servis "A dje to, Ravenol ne valja nista, to su mi rekla tri majstora iz NK, sve nam donesi samo nemoj Ravenol"
Ja se stvarno nisam raspitao pa nemam nikakvo misljenje, pa sam sada odlucio da steknem misljenje![]()
Ovo ti je bio info iz prve ruke.
Vrhunsko ulje.
Ti kod momaka što rade ravenol mozes ulje koje oćeš da doneses, da ti naplate ruke samo (@kapetan je tako radio cini mi se)
Dje si mislio da radis servis? Pitaj ga kako ce to da odradi... (većina misli da ispusti staro i uspe novo) a to nije to jer 2-3l starog ulja ce ostati u menjacu.
OK, jos malo da procackam.
Da Kapetan je kupio ulje i donio, znam da postoji ta varijanta.
Dje je 30e?
Zavisi od auta... Al 50-70e je kod ovih sto bolje rade
koje amortizere i dje pazariti?
Sent from my SM-J600FN using Tapatalk
60 eura na more, garancije bez
Stay salty.
Ako hocete folujeda radite preporuka za momka, radi odlično i sa garancijom.
https://instagram.com/zatamnjivanje_...d=c9x41xorsxj9
Послато са SM-G955F уз помоћ Тапатока
To ti je ono u zargonu uz veliki servis gratis folije i kineska navigacija...![]()
toliko o ispravnosti tih vozila...cast izuzecima....
Da ih pitas o ispravnosti drugih tehnickih stvari na vozilo malo sutra, zamajac,turbina itd itd... Bitno je da metnuo folije podize cijenu za 2000eura...![]()
![]()
Last edited by injection; 05-03-19 at 07:44.
There are currently 19 users browsing this thread. (0 members and 19 guests)
Bookmarks