Momci ja da se javim sa epilogom
Auto sređeno, popravljeno. Pukla je viljuška kvačila, set je neoštećen srećom. Skinuta lamela korpa i druk su bili potrošeni jedno 30%.
Viljuška 20e, ruke 70, šlep 20, sve ukupno 110e
Hvala svima
Momci ja da se javim sa epilogom
Auto sređeno, popravljeno. Pukla je viljuška kvačila, set je neoštećen srećom. Skinuta lamela korpa i druk su bili potrošeni jedno 30%.
Viljuška 20e, ruke 70, šlep 20, sve ukupno 110e
Hvala svima
Ima li ko da radi reglazu danas ili sjutra rano, oko 7-8 sati
Ima li da danas (nedelja) radi neka prodavnica auto djelova u Pg?
Ima li ko da servisira dodatna grijanja?
Recimo Eberspacher i Webasto?
Acklima servis PG su ovlasceni od strane Webasto
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
Đe se nalaze tačno?
Ne znam kakvi su sto se tice rabote, bio sam nesto gledao oko naknadne ugradnje webasto grijanja pa sam nasao da su oni ovlasceni prodavci i serviseri.
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
Kako da saznam koje mi mjenjacko ulje (automatski mjenjac) ide u auto, ima li neko neku aplikaciju da izvlaci te podatke, kataloski broj ili nesto slicno ?
ako je reno ne pitaj u alijans.... dace ti pogresno...
ja sa vidio da mi za reno ide ELF... i onda po katalogu mi sa dvije strane potvrdili koje ide... onda ga kupio u BG jer sam litar gore placao 8€, a odje priodaju 12€ litar ovog koje mi ja lijasna nudila, a gore je 3.5-4€
Ne u pitanju je Peugeot.
Nesto sto sam trazio iskace mi automatic AM6 6/1
Pojma nemam sta su ove oznake ? Nema ono kao kod ulja za motor 0W30 ?
Npr po katalogu ovog proizvodjava takodje javja AM6 6/1
https://kedara-kroonoil.com/ulje/men...sp-matic-4026/
Kakvo je uopste Ravenol ulje?
dje kupiti zastitu za sunce za prozor , one sto se vakumom zalijepe za staklo ?
jel ti to zbog djece treba? ako jeste, razmsilida zatamnis auto pozadi.... ja sam tako uradio i to mi je najbolja stva koju napravih....
one zastite sto se kupuju prvo sto su ruzne, drugo sto kod mene to vise sluzi kao igracka nego zastita....
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks