Aooo, ima li išta ljepše od resterećene i opuštene vožnje...
Sve sami gaseri po forumu
Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk
Stay salty.
A cus,pa isti auto sa istin performansama kosta skuplji automatik nego manuel...nije to dzabe tako
Sent from my iPhone using Tapatalk
Carini se iako jos nije odjavljen![]()
E ne znam za vas ali nebi vise bildova nogu na kvacilo danas u danasnje vrijeme sile nema i mislio o mjenjacu.
Zlatio se automatik.
Ja pozdravljam da neko uzme auto za merak iz 90tih, tipa neki pezo 205 gti, da osjeti formulicu, skripu guma, na suvo, bez sistema protiv proklizavanja, ka nekad sto se radilo, izmeracis se ka coek...to je bila uzivancija druze, preko petrovackija skripa guma, poprecke po krivina, adrenalin suvi, miris zapaljene gume, rizik... To su bila muda od vozaca.
Ova danasnja auta na manuel su prdnjave, vozit sa sto sistema i matraka, ne razumijem dje je tu merak?
Iskljucio sam veli na dugme sistem protiv proklizavanja, druze to auto nema veze svezom. A makse.
Danasnji manueli su prdnjave.
Neka plemenice, mislim da motor nikad automatik ne bi vozio![]()
Vozio sam automatika skoro 10 godina i sad se vratih na manuelca. Automatik je za kroz grad dusu dao. Stvoren za kreni stani voznju i taxi. Ali i tu je bilo situacija da mi u sred skretanja kroz raskrsnicu presalta brzinu sto mi je jako smetalo. Da se razumijemo nije me bacalo, ali mi je islo na nerve.
Za voznju van grada nisam nesto impresioniran automaticima takodje. Jesu danas ti mjenjaci uznapredovali, ali je i tu znalo u sred krivine da mi presalta. Ne volim to klizanje auta kad mi izazove. Da ne pricam da je znao u Kokote sam da zagusi auto i presalta ga u najvecu brzinu pa ti onda stisni malo vise gas da vrati u manju itd itd.
Mogao sam ga ja sam saltati na tipkanje nije to problem ali govorim o klasicnom automatik mjenjacu koji stoji u D.
Da ne pominjem da sto vise km iza sebe imaju to je veca vjerovatnoca da ces imati neku itnerrvneciju na njega. A majstora u CG za automatik vrlo malo da valja.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Kakav je automatik npr na snijeg? I kakav je kad mu se isprazni akumulator totalno? Moze li se na gurku upalit?
Prvo auto mi je bilo Pezo 205 GTI, to kad bi zaleceo jedva da ga zaustavis![]()
Ne mozete uporediti stare mjenjace sa novim mjenjacima.
Novi imaju vise brzina, pametni su i td.
Prema tome, šta da ti kažem?
Malo mi fali ovaj 328i f30 da uzmem... Davno sam vozio baš ovaj koji se prodaje
Nego volim auta da mijenjam pa me frka kako cu ga prodati za god![]()
Last edited by E_K_V; 25-02-19 at 21:23.
Znaci lakse je uz kokote pritisnut kvacilo, ubosti manju i pritisnuti gas nego samo pritisnuti gas... Ok
Jedno je motor a sasvim drugo auto![]()
A dobro svi imamo razlicit ukus, neko voli na kvacilo da presalta i osjeti zvuk i snagu a nekome to nije bitno, mada automatik je ok za primorje posebno kad su guzve, ali za snijeg i nisu bas najbolji jer ne mozes automatik da kontrolises na snijeg kao manuel.
Ja sam probao 2.0 passat b6 automatik i nije mi se svidjelo kako ide.
Vozim dizel sa manuelnim mjenjacem, brat vozi bmw 325 benzin + automatik i posle "par krugova" sam ubijedjen da ce sledeci auto biti benzin + automatik... Koliko sam ranije pricao nikad automatik sad mi se 10x vise svidja
But if you never try, you'll never know..
dje...u 99% slucajeva ljudi koji su protiv autoamtika su oni koji ga ili nisu vozili ili eto nisu ga kupili pa se pravdaju da im lakse bude...
GTI - VR6 - R32 - Alfa Boxer - A imas ti i dizela koji imaju dobar zvukNaravno ne odnosi se to na 1.9 i 2.0
Meni je Alfa bila Boxer 1.7 16V do 2rpm se nije cula mnogo, ali kad prodje 2rpm to je bilo uzivanje slusat, jos kad je povrnes iz 4 u 3 pa das full gas, najzalije mi je bilo da je prodam zbog tog zvuka
Last edited by HaRRy; 25-02-19 at 23:52.
Uh ima i dizela sa finim zvukom ali nema vece miline kad auto radi a ti moras haubu da otvoris da bi vidio je li upaljen ili ne... A da ne pricam o zvuku kad se sklopi ovaj 325 i kad automatik spusti manju na 5k pa pocne da raznosi![]()
But if you never try, you'll never know..
There are currently 8 users browsing this thread. (0 members and 8 guests)
Bookmarks