Meni ovo nije jasno:
Poceo sam sa koriscenjem ADSL-a tacno 24. 11. i balans mi je bio 5GB. Downloadovao sam par fajlova, ciji zbir cini oko 1.5 gb i to mi se pravilno oduzelo od balansa.
1.12. sam se ulgovao na "moj T-Com", balans je iznosio 5GB, i ja sam poceo da skidam... "Potrosio" oko 2GB, a na stranici mi vec pise da imam jos samo oko 700 MB.
Da li sam ja nesto pogresno shvatio?
Hvala!
...
Svakog prvog u mjesecu imas opet 5 gb (zavisi koji paket imas)... za ovo ostalo, mora da se "omakla" neka greska...
If you make people think they're thinking, they'll love you.
If you really make them think, they'll hate you.
Danas su i meni poceli porblemi sa ADSL-om znaci svako malo mi puca veza(pod ovo malo podrazumjevam period od 20-40 minuta)..znaci nemogu spojit sat krsteno da sam na netu...
Imam D-Link M paket...mene te stvari puno ne zanimaju zato se i ne razumijem puno(citaj uopste)u to samo znam da dok sam se ranije konetkovao pisalo mi je noramlno
"Veryfing username and password"tako nesto nisam siguran dok sada pise
"Connecting trough Wan Miniport PPPOE"ni za to nisam siguranali pretpostavljam da znate o cemu govorim...zvao sam u centar ne javljaju se naravno..pa odje da potrazim pomoc..
jos jednom kazem ne razumijem se u ovo samo da pitam jeli do mene(ako jeste sta da uradim)ili do centrale(tu sam naravno nemocan)...
Last edited by m@Rk!$@; 04-12-06 at 19:18.
No Signature
Najbolje da mi njima prepustimo nase kompjutere, pa neka rade sta hoce... :roll:
If you make people think they're thinking, they'll love you.
If you really make them think, they'll hate you.
ja kad uzdim rachunar i kad se zavrsi podizanje sistema, nema boga da se mogu konektovat na net bar 15 minuta dok se D-Link dobro ne zagrije. e kad se zagrije radi savrsheno![]()
Isti problem sam ja imao sa www.imperialconflict.com sajtom prije dva dana.
hvala unaprijed...
ne mogu da pristupim bilansu stanja u Operi dok u IE mogu,IE mrzim,nadam se da cete ipsravit gresku.
ja ne mogu da ga otvorim sa neckejp navigatorom
sto da ne, nova verzija je zasnovana na FF engine-u.
A sad stvarno ne znam sto meni FF ne otvara balans, bez ako nije do neke extenzije (a ne deinstaliraju mi se samo zbog toga, i imam samo 3-4).
ja sa operom v9.02 ne mogu da provjerim adsl stanje(dok sa explorerom i FF normalno radi).
Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.
meni radi i ie i ff i opera tako da je to do vas , pozz..
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks