Sto? Ja sam je sam postavio.
Sent from my SM-J510FN using Tapatalk
Ako su ovakve kao gore,ništa ne diraj,traži električara.
Sto? Ja sam je sam postavio.
Ima li neki majstor da moze da zamijeni ugradni frizider i da stari odveze na otpad.
Postoji li pouzdan i posten preduzimac u CG? Nebitno je ako posteno naplati svoje usluge?
Svaki info dobrodosao.
Dajte kontakte.
Nije nuzno Podgorica, ionako se gradi u drugom gradu.
063229311 Dalibor LD Gradnja...
Sent from Tapatalk
#fakenews
Neko ko radi brvnare, mozda i kombinacija drvi kamen, drvo, staklo?
Ako ko ima pozitivno iskustvo bio bih zahvalan
Nemojte samo rec da ih ima dosta po FB razajama i td, treba mi ptovjeren covjek ili firma. Na brvnare mogu da vas nagrde sa gradjom i cudima.
Sjedio sam sa jednim prije nedje nudio mi je komplet brvnaru sa alu-drvo stolarijom, komplet sve na njega. Plocice, temelji septicka, oko 50kv za 10500. Opekao sam se vec jednom kad sam tako potrcao i samo sam ga pozdravio.
Sent from my Redmi 6 Pro using Tapatalk
dobar parketar i dobar moler?
069 029 764, Saša parketar. 067 610 000 Bane moler. Bane je vec nekome odavde radio, neka kaze iskustva![]()
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
Tesko se takav nalazi, pogledaj nekog majstora stolara koga znas pa da kupite poluoblice kod onih u Rozaje. Naravno cim ih kupite obavrzno ih zastiti prskanjem otrovom za stetocine. Ja sam se interesovao i isao do Rozaja par puta i jednostavno nije to bas onako kako sam ja zacrtao.
neko ko radi krovove i korita?
Mozda mogu naći broj par ljudi za krovove, kad sam ja nešto htio da radim pa sam zvao, nego su mi svi skupi bili. Ispadalo je da treba dati 2k eura za 3 dana posla dvojici ljudi.
Kakva korita?
Waterjet u 7 avgust, samo što to treba u vektorima da je, slabo će ko uzeti crtež pa po njemu da rade tj oni da unose u kompjuter
Što se krovova tiče:
Blagoje Šljivančanin 067 208 345
Zeljko Vucetic 068 068 234
Zizic 069 548 399
Ako nisam što pogriješio, svi su majstori za krov. Nego sam prije godinu i po oko toga mislio pa sad nisam 100% siguran za svakog. Uglavnom, nemam ličnog iskustva sa ljudima nego sam od drugih dobio pohvale da su sve profi majstori a ne foliranti neki.
Last edited by Dutch; 13-02-19 at 15:23.
ok, hvala!
Možda nije baš za ovu temu, ali kad se već i ovdj epominju materijali da pitam. Savjet za kvalitetne pločice za kuhinju i kupatilo i kvalitetan parket gdje da vidim?
Ono što ja znam je za pločice u Cerstyle i Entext (mada sam čula da je upitan kvalitet za ovako visoku cijenu) i parket da vidim u Volvox. Sva druga mjesta su dobrodošla.
Imas plocica u novi Volvox, prije 3 godine smo ih postavljali u kuci u tri apartmana, sasvim dobro su se pokazale s obzirom da su kostale oko 11€/m2.
Na skoro 160m2 terasa i balkona i stepenista druge, spoljne isto kupljene kod njih, nijedna pukla do sad, nijedna ostecena.
Ja sam zadovoljan tom trgovinom, ali to je dakle bilo 2015.g
Entext je kvalitetan u ovo klasi koja ne kosta preko 20€/m2 a pretpostavljam da tako nesto ciljas.
Sto se parketa tice, pogledaj preko puta 5 udovica onaj red zgrada sa zadnje strane u suterenu ima jedna prodavnica dobrih podova, parketi sve. Ne mogu se sjetiti u kojoj je zgradi od onih malih ali naci ces lako.
Za parket ces se dobro namucit. Dje god ga kypis, rasuši se poslije godinu.
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
Sto se plocica tice sve zavisi do kolko para, dosta keramicara sada preporucuje Art ceramic to ti je odmah pored simanta na tuski put...
za parket ja ti preporucujem djurovic oni ti imaju bas top parket... imas i u volvox nije los i mozes da pogledas u lika prom na zabjelo sa desne strane kad ides put volvoxa
kips i golden gate zaobidji za plocice jer im nista ne valjaju
Hm, postoji način da testiraš parket. Da nađeš nekog stolara koji ima aparat za mjerenje vlage u drvetu. Ako je 8 ili manje procenata, taj se neće rasušiti. Ja imam neki kineski ali mislim da nije baš najbolji.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks