Kao da namjerno eskiviraš. Znaš dobro da mislim na "bezbjednosno interesantne osobe" koje ne mogu zaustavit što neće naći oružje kod njih. Isključivo uslovna kazna, a malo zatvorske isključivo kad su još nešto uradili pa im onda onako ukupno neku kaznu odrežu.
Da li je čista situacija kad se planira nečije ubistvo, kad se žrtva prati i kad se likvidira? Ili ćemo poslovne interese računati u opravdane razloge za ubistvo? Ima li ijedna maksimalna kazna liše za onoga što je ubio Medeničinog zeta? Da ne bi pogrešno shvatio, mislim da je dobio šta je zaslužio, samo kažem da ih ima još koji su zaslužili ali ni pola od toga dobili nisu. I opet, dodaj na to serijska pomilovanja...
Slažem se da je pretrpanost zatvora problem, ali onda neka ne zatvaraju na po 2-3 godine likove koje uhvate sa dva džointa. Mada i pored toga treba još kapaciteta.
Nisam ni rekao da se pomilovanja rade zbog glasova. Odakle ti to? Rade se da bi se nagradili osuđenici koji su bili korisni. Pa koga uz njih zakači pomilovanje, dobro je prošao.

Mene zovu po 100 puta da mi kazu ako ne platim kaznu od 50 eura da ce je preinacit u kaznu zatvora, a vi vozite bez dozvole, pod desjtvom alkohola, sa pistoljcicima u auto, ali vas ne diraju jer pokazete clansku kartu. 
vidio sam to dosta puta. ja sam mislio da je regulisano da od tipa od oktobra do aprila ne možeš praviti ture po jezeru. 
Bookmarks