Rekoše mi da je zanimljiv ovaj forum. Danas se tek uključujem, trebaće mi malo vremena, možda bude neke koristi i od mene.
Iako će prodajom vjerovatno zaraditi, sigurno je ne prodaje bez još nekog razloga.
Rekoše mi da je zanimljiv ovaj forum. Danas se tek uključujem, trebaće mi malo vremena, možda bude neke koristi i od mene.
Sa sigurnošću mogu za početak samo da kažem da su sve ostale banke u CG stabilne i ne postoji mogućnost da se ponovi slučaj ove dvije banke. To je priča koja nema veze sa bankarstvom i DK nikad nije bio bankar. Samo špekulant i perač para. Nažalost su mu predugo tolerisali sve što je radio. Sve ostale banke su potpuno regularne, ne treba plašiti ljude i širiti paniku. Osim ako nije cilj da se podrži DK.
Eo bankarka stigla![]()
A sto je ovo rat botova
Evo su vas "čuli":
https://m.cdm.me/ekonomija/premium-m...ne-tri-godine/
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
Always,forever and beyond ...
Bas su stabilne i funkcionalne Zapad banka, Prva banka, Universal Capital Banka, ni funkcija Ziraat banke mi nije jasna u CG.
Ko je vlasnik Hipotekarne banke?
Nas covjek iz Milana - Todorovic. Jedini i glavni. Multimilioner
Sent from my iPhone using Tapatalk
f6
Akcionari
NAZIV DRŽAVA PROCENAT VLASNIŠTVA % 1. HB – ZBIRNI KASTODI RAČUN 4/GENERALI FINANCIAL HOLDINGS
FCP-FIS – SUB-FUND 2CRNA GORA 16.8695 2. CERERE S.P.A. ITALIJA 13.9275 3. GORGONI LORENZO ITALIJA 12.9788 4. GORGONI ANTONIA ITALIJA 10.0016 5. MILJAN TODOROVIĆ ITALIJA 7.3982 6. PODRAVSKA BANKA DD HRVATSKA 6.5389 7. IBIS SRL ITALIJA 4.8682 8. DARIO MONTINARI ITALIJA 4.6159 9. SIGILFREDO MONTINARI ITALIJA 4.6159 10. ANDREA MONTINARI ITALIJA 4.6127 11. PIERO MONTINARI ITALIJA 4.6127 12. GORGONI PAOLO ITALIJA 1.9965 13. HTP " BUDVANSKA RIVIJERA" CRNA GORA 0.9583 14. REPUBLIČKI FOND ZA ZDRAVSTVO CRNA GORA 0.6389
Cerere i podravska banka su todorovica
Sent from my ONEPLUS A5000 using Tapatalk
One Ring to Rule them all...
Ni dobro vam valja, a zavrsis kredit iako si u blokadihahahaha
Ko je taj Miljan Todorović? Prvi put noćas čujem za njega.
Mozda zbog ovoga govore da je Hipotekarna sledeca?
"Prema dostupnim podacima, najveći vlasnik Atlas banke je Atlas capital holding sa Kipra koji ima 48,7 odsto akcija; podgorička kompanija Nine koja ima 10,5 odsto akcija koje posjeduju Miljan Todorović, kompanija Ćerere iz Trsta, Lorenco Paulo i Mario Gorgoni; Atlas invest ima 9,7 odsto akcija; Invest banka 6,4; Hipotekarna 4,9; Centroprom 1,6; Podravska banka 0,98; Otvoreni investicioni fond Atlas Mont dva odsto i Hemagro East sa Kipra 4,9."
Evo hvataj za dobrodošlicu, da se i ovdje osjećaš kao na radnom mjestu.
Uglavnom, ovo je forum na kom se diskutuje. Fraze i floskule kojima si nas počastila ostavi za sastanak mjesne zajednice dje ih kao duhovnu hranu konzumiraju polupismeni i priglupi partijski vojnici DPS-a.
Ako nemaš što pametno da kažeš o bankarskom sektoru bolje je da ne pišeš ništa nego samo da čitaš (kao i ja).
Zna li neko, koliko je provizija za podizanje novca sa bankomata u srbiji, ovdje u cg korisnik sam hipotekarne banke? Hvala
Poslato sa ANE-LX1 uz pomoć Tapatoka
Ljudi u koju banku da otvorim račun treba mi račun, debitna kartica i sms obaveštenje da ima ako ima e banking to je plus ali nije neophodno...a najbitnije da nije skupo mjesečno održavanje.
Послато са SM-G955F уз помоћ Тапатока
Po meni hipotekarna.
Sent from my iPhone using Tapatalk
f6
Skoro svaka nagrada se kupuje. To ti je kao ovo menadzer godine na prostorima ex yu bla bla bla.
Ne mogu da te uslovljavaju. Krse zakon, a ne isplati im se da se igraju sa licencom banke radi toga. Kako je Morph rekao nema provizije za isplatu u kes.
Cemu dovodjenje u zabludu naroda ovakvim pisanjem? Ako vec nisi siguran priupitaj.
Tako je.
Placas. Jer je to transakcija kao i svaka druga, kao npr kad struju iz CKB-a placas u Prvu pa ti traze 40 centi. Od iznosa 20 centi ide Centralnoj Banci. A svaka banka svoju tarifu.
Mora u kesu. Ako ce da ih prebaci u drugu banku transakcijom platice naknadu kao i sto bi za regularnu transakciju. Niko mu ne brani da uzme kes i proseta do druge banke.
Zato sto si ti htio da odradis transakciju prenosa para iz jedne banke u drugu. I to se placa. Ili u prevodu oces da banka umjesto tebe ponese kes u drugu banku a da pri tome bude sigurno da ce pare tamo stici. To kosta.
A ako ces sam da poneses nema troska provizije, samo rizik da te neko ne klepi i ukrade ti pare.
Zavisi od kartice. Od 3% do 4% minimalno 3 ili 4 eura i do 8% na konverziju. Evo ti ovdje sve tarife https://www.hipotekarnabanka.com/faj...da-30102018/57
Last edited by hercules; 03-02-19 at 10:00.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Cijene su sve slične (razlika oko 20c je minorna).
Najbolju aplikaciju za mobilno bankarstvo ima Hipotekarna, pa NLB).
Societe mi nije legao jer je dizajn iz prošle decenije, Adiko deluje neozbiljno, a CKB je horor.
Poslato sa kompaktne pisaće mašine Note 8 x2
............ Ż\_(ツ )_/Ż.............
There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)
Bookmarks