Uzeh neke u okov, no su mi presiroke...pa cu ih malo izbrusit
Uzeh neke u okov, no su mi presiroke...pa cu ih malo izbrusit
Imalu li idje novi kederi za vrata da se uzmu? Zvao vise prodavnica i niko to nema
Dobar si, a? Ščime se baviš?
Ko prodaje KN filere?
Poslato sa ANE-LX1 uz pomoć Tapatoka
Next auto i ebay
* Profesionalni detailing vozila *Instagram : Tico Detailing
U next auto imaju pravi KN filteri ? Nisam to znao...
Ja sam narucio na ebay, mogu ti poslat link prodavca ako hoces...
Takodje imas i Delta D firma iz Srbije je uvoznik
![]()
But if you never try, you'll never know..
RIP MAF senzor![]()
Kao navodno zbog ulja kojim je "namazan" filter... Citao sam i o tome ali je sve rekla kazala isto kao i za dobitak snage ali sam imao merak![]()
Ne, to ne preporucujem nikome.
Prema tome, šta da ti kažem?
TB?
Throttle body na dizela?
Kako znas da je dizel?
Prema tome, šta da ti kažem?
Ja vozim dizela... Nije mi jasno da je toliko los filter od 70e ili koliko vec, a da je ovaj od 5e predobar?
Za opela njegovog
Pretpostavljam 1.9cdti onaj kao alfin hehe
Salu na stranu, 1% razlike ne moze napravit sa panel filterom...Jedino sto traje duze od obicnog papirnog
Da je bas puno modifikovan motor, onda bi se osjetilo
Ni "pecurka" ne pomaze na 70% "obicnih" motora...Bez sto daje onaj fini zvuk usisa...(eventualno ako vozis golfa tri, onda dodaje +30ks)
A na dizela moze da daje malo grublji zvuk, i eventualno bi se jace cuo turbo da je uz to odradjen de-cat i straight pipe
Merak je merak, svi smo vjerovatno i vece pare bacali
Ako ti je do snage, samo remap uradi...Onaj model od 120ks je isti kao 150ks, jedina razlika je mapa...Bukvalno mozes da ga dignes na 170-180 konja, isto kao sto bi onaj od 150...ide kosa opada...ali onda voli da napravi pitu od lamele
Last edited by Laz; 29-01-19 at 11:00.
Osjeti se mala razlika, tacnije auto malo bolje reaguje na gas ali nije nista prespecijalno...isto tako neko ko ne obraca paznju na te stvari mozda ne bi ni provalio..
Zvuk je isti, pecurka daje onaj zvuk usisavanja vazduha a na ovaj panelni se nista ne dobija po pitanju zvuka...
A odradjen je downpipe, skinut pred. kat, katalizator, srednji lonac i odradjeno je sve f60 osim downpipea koji je siri
Planova ima jos ali polako![]()
Mislio sam da vise nikad necu cuti rijeci filter kn, pecurka itd
Sent from my iPhone using Tapatalk
f6
A ako ćeš da ga čistiš kako dolikuje imaš specijalni K&N kit u koji dodju čistač i ulje za K&N filter
Sent from my iPhone using Tapatalk
A sta cemo sa svim smecem sto propusti kroz sebe?
Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk
Stay salty.
Zna li neko slucajno ima li dje kakav 307 na otpadu? Zvali Vratnicu i Smokovac, nemaju potrebni dio. Kontam mozda ima neki mjesoviti otpad nedje.
Послато са SM-A605FN уз помоћ Тапатока
Dobar si, a? Ščime se baviš?
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks