Page 17 of 146 FirstFirst ... 71314151617181920212767117 ... LastLast
Results 401 to 425 of 3645

Thread: DK Leaks

Thanks Thanks Given 
    2,446
    Thanks Thanks Received 
    5,126
    Thanked in
    2,750 Posts

Quote Originally Posted by guvarana View Post
    Ne samo djeca. I ja cu sa jos malo 30 godina u prko nagulit vanka ako ne bude poboljsanja u dogledno vrijeme. Pod tim smatram 2-3 godine.

Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk
    Kakvog poboljsanja mislis? Ekonomskog je nemoguce za 5-6 sve i da se ovog trena promijeni vlast, cak bi i bilo gore neko vrijeme. Jedine trenutne promjene koje bi mogle bit su promjene vlasti i sistema, tj da se odmah krene u reforme, to bi bile neke naznake bolne ekonomske buducnosti.
    Sto se tice sengena, bgm me ne bi zacudilo da ga ukinu, ne toliko zbog prodaje drzavljanstva (jer nike bas u tolikoj mjeri zastupljeno, a to radi i jedna clanica EU), nego sam skoro cuo jednu vijest koja je prosla ispod radara zbog svega ovoga sa DK-em, a to je da je u samo u Njemacku, u periodu od 4 godine, tj od 14-18-te preko 7 hiljada crnogorskih drzavljana zatrazilo azil, sto je nedje oko 1% gradjana Crne Gore. Znaci to je samo u Njemacku. A da ne brojimo koliko ih zatrazi u Austriju, Svajcarsku, Svedsku, vjerujem da ima jos priblizno toliko, crno mi sad da trazim te podatke. A koliko ih ode bez trazenja azila, npr. koji imaju rodbinu tamo, ili strucnjaka sto upadnu regularno na neke poslove. U svemu tome ima jedna dobra stvar, bar po DrPS-u, a to je manji procenat nezaposlenih...
    Last edited by technus; 27-01-19 at 14:58.
    Forever young, i want to be forever young

Thanks Thanks Given 
    1,755
    Thanks Thanks Received 
    2,440
    Thanked in
    1,135 Posts

Quote Originally Posted by technus View Post
    Kakvog poboljsanja mislis? Ekonomskog je nemoguce za 5-6 sve i da se ovog trena promijeni vlast, cak bi i bilo gore neko vrijeme. Jedine trenutne promjene koje bi mogle bit su promjene vlasti i sistema, tj da se odmah krene u reforme, to bi bile neke naznake bolne ekonomske buducnosti.
    Sto se tice sengena, bgm me ne bi zacudilo da ga ukinu, ne toliko zbog prodaje drzavljanstva (jer nike bas u tolikoj mjeri zastupljeno, a to i radi jedna clanica EU), nego sam skoro cuo jednu vijest koja je prosla ispod radara zbog svega ovoga sa DK-em, a to je da je u samo u Njemacku, u periodu od 4 godine, tj od 14-18-te preko 7 hiljada crnogorskih drzavljana zatrazilo azil, sto je nedje oko 1% gradjana Crne Gore. Znaci to je samo u Njemacku. A da ne brojimo koliko ih zatrazi u Austriju, Svajcarsku, Svedsku, vjerujem da ima jos priblizno toliko, crno mi sad da trazim te podatke. A koliko ih ode bez trazenja azila, npr. koji imaju rodbinu tamo, ili strucnjaka sto upadnu regularno na neke poslove. U svemu tome ima jedna dobra stvar, bar po DrPS-u, a to je manji procenat nezaposlenih...
    Promjene. Da se krenulo, da se radi aktivno na poboljsanju i ozdravljenju. Naznake promjene kolektivne svijesti.
    Ako se i dalje budemo dijelili na Crnogorce i Srbe, umjesto na dobre i lose i kroz tu prizmu posmatrali i djelovali, ***** sve. Bukvalno citav zivot mi prolazi u tome, umoran sam.
    Necu djecu da mi truju.

Stay salty.

Thanks Thanks Given 
    2,446
    Thanks Thanks Received 
    5,126
    Thanked in
    2,750 Posts

ma ppotpisujem sve sto si rekao, nego samo rekoh ekonomski svakako smo u kanalu i tu tesko da se sta moze promjenit skorije.

Thanks Thanks Given 
    206
    Thanks Thanks Received 
    1,938
    Thanked in
    784 Posts

ma ppotpisujem sve sto si rekao, nego samo rekoh ekonomski svakako smo u kanalu i tu tesko da se sta moze promjenit skorije.
    Za 4-5 godina sa domacinskom upravom, reformama i ozbiljnom spoljnom politikom bez ucjena stranih investitora da se mora zaposliti ovaj i da se premijerovoj sestri/bratu i povezanim licima itd moraju isplatiti "konsultantske" usluge ili ici preko njihove banke, imamo plate 1000+ eur i nezaposlenost 10%...

Sistemu koji je Milo kreirao ne odgovara da imamo plate preko 400-500 eur jer to implicira dalje da ce taj neko sa platom od 1000+ eur imati prava da kritikuje i trazi platu od 2000.

Ovako nesrecama sa pripravnickim platama kad dignes za 50 eur, nema im preko Mila.

Kome je nejasan sistem koji je stvorio Milo neka pogleda kako Vucic vlada i skontace da su to 2 diktatora koji vladaju po istom sistemu :

1. Postaraj se da penzije i plate u javnom sektoru isplacujes redovno

2. postaraj se da je realna plata oko 300 eur a prodaji muda za bubrege i pricaj da je 500 da raste stalno i da ste lideri regiona.

3. Pljuvaj po komsijama i stvaraj sliku da zive kao stoka (u stvari se zivi isto )

4. Drzi penzose pod kontrolom

5. Imaj akciju "Siguran glas"

6. Kontrolisi biznis donatore
    Last edited by Gandalf_White; 27-01-19 at 15:29.
    One Ring to Rule them all...

Thanks Thanks Given 
    199
    Thanks Thanks Received 
    3,084
    Thanked in
    1,594 Posts

Sve je to divno Gando kad ga ispricas, samo je pitanje koliko je sistem vjestacki odrzavan a koliko je realno stanje dobro ili lose. Koliko je raznih Knezevica i Brkovica kojima banke tolerisu kredite isto kao i drzava poreze.
    Nisam bas siguran dje si izmedju nade i realnosti

Thanks Thanks Given 
    206
    Thanks Thanks Received 
    1,938
    Thanked in
    784 Posts

Quote Originally Posted by Hell Raiser View Post
    Sve je to divno Gando kad ga ispricas, samo je pitanje koliko je sistem vjestacki odrzavan a koliko je realno stanje dobro ili lose. Koliko je raznih Knezevica i Brkovica kojima banke tolerisu kredite isto kao i drzava poreze.
    Nisam bas siguran dje si izmedju nade i realnosti
    Moj najveci strah je upravo to.

Kad padne sistem za njim padaju i sampioni "tranzicije" pricamo o stotinama miliona eura.

Pa onda nepovjerenje u bankarski/biznis sektor stranih investitora itd.

Ali hajde da uzivamo u trenutku dok se DPS-ovci krljaju izmedju sebe

Sent from my ONEPLUS A5000 using Tapatalk
    Last edited by Gandalf_White; 27-01-19 at 15:32.

Thanks Thanks Given 
    2,446
    Thanks Thanks Received 
    5,126
    Thanked in
    2,750 Posts

Quote Originally Posted by Gandalf_White View Post
    Za 4-5 godina sa domacinskom upravom, reformama i ozbiljnom spoljnom politikom bez ucjena stranih investitora da se mora zaposliti ovaj i da se premijerovoj sestri/bratu i povezanim licima itd moraju isplatiti "konsultantske" usluge ili ici preko njihove banke, imamo plate 1000+ eur i nezaposlenost 10%...

Sistemu koji je Milo kreirao ne odgovara da imamo plate preko 400-500 eur jer to implicira dalje da ce taj neko sa platom od 1000+ eur imati prava da kritikuje i trazi platu od 2000.

Ovako nesrecama sa pripravnickim platama kad dignes za 50 eur, nema im preko Mila.

Kome je nejasan sistem koji je stvorio Milo neka pogleda kako Vucic vlada i skontace da su to 2 diktatora koji vladaju po istom sistemu :

2. postaraj se da je realna plata oko 300 eur a prodaji muda za bubrege i pricaj da je 500 da raste stalno i da ste lideri regiona.

3. Pljuvaj po komsijama i stvaraj sliku da zive kao stoka (u stvari se zivi isto )

pa u postu prije tog sam naveo da bi se tek za 5 godina moglo ocekivati ekonomsko poboljsanje, al na nekih realnih 500e, sve preko toga je fantazija.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by ^izzy^ View Post

U pozadini Hotel Princess, nekadasnji Topolica, u emisji na A1 pitali su DK-a u vezi ovog hotela, sa desne strane bulevara (nisu u kadru) spijuni sa kamerama. Imam sliku no da ne kacim bzv, jer prate i ovaj forum.
    Sledece nedelje opet isto, samo se nadam sa mnogo vise naroda.
    Pozvao sam par drugova danas da dodju na protest, prepadnuti su jos uvijek, kazu ajmo na pice kad zavrsi to imam sad nekih obaveza, vazi.

jesu li ovo protesti zbog sjece platana ?
    ... to ja znam jer je mene brat u Italiju !

Thanks Thanks Given 
    1,755
    Thanks Thanks Received 
    2,440
    Thanked in
    1,135 Posts

Lulz

Stay salty.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    113
    Thanked in
    72 Posts

Tuzni li su likovi koji snimaju sugradjane dok se na ljudski nacin bore protiv uzurpatora. Tuzni li su te face pod kapicama dok skeniraju klince iz skole koji treba da osjete sto znaci suverenitet licnosti I snaga sopstvene volje.

Thanks Thanks Given 
    206
    Thanks Thanks Received 
    1,938
    Thanked in
    784 Posts

Quote Originally Posted by green box View Post
    Tuzni li su likovi koji snimaju sugradjane dok se na ljudski nacin bore protiv uzurpatora. Tuzni li su te face pod kapicama dok skeniraju klince iz skole koji treba da osjete sto znaci suverenitet licnosti I snaga sopstvene volje.
    600+ policajaca na 100k ljudi

Moraju im naci zaduzenja

Thanks Thanks Given 
    206
    Thanks Thanks Received 
    1,938
    Thanked in
    784 Posts

https://www.vijesti.me/vijesti/ekono...je-trazio-mito

Megvajer tvrdi da mu je bivši ministar crnogorske Vlade Branimir Gvozdenović svojevremeno “tražio dva miliona eura mita da bi završili njegove probleme u državi”.

Thanks Thanks Given 
    206
    Thanks Thanks Received 
    1,938
    Thanked in
    784 Posts

Milo Djukanovic uspjesan biznisman gahahahahahahahahahaha ovako je i drzavu vodio iz supljeg u prazno

Milo bi vilu ispod Gorice, a u minusu je četiri milionaŠef države najavio mogućnost da kupi ekskluzivnu vilu ispod Gorice, koja košta deset miliona eura, nakon što završi „neke svoje biznise”, iako mu privatni biznis loše ide i njegove firme bilježe milionske minuse Jedine dvije firme koje je Đukanović osnovao i gdje je prenio pravo upravljanja – Global Montenegro i Univerzitats – ukupno su u minusu oko četiri miliona eura

Predsjednik države i DPS-a Milo Đukanović najavio je nedavno da bi mogao da kupi ekskluzivnu vilu ispod Gorice koja košta deset miliona eura nakon što završi „neke svoje biznise”, iako mu privatni biznise loše ide i njegove firme bilježe milionske minuse. U pitanju su jedine dvije firme koje je Đukanović osnovao i gdje je prenio pravo upravljanja – Global Montenegro i Univerzitats, koje su u minusu ukupno oko četiri miliona eura. Stoga je potpuno nejasno od kojih prihoda je Đukanović planirao da kupi ekskluzivnu vilu ispod Gorice kada njegove kompanije, čak i uz podršku države, bilježe samo gubitke.
    Ni preostala imovina kojom Đukanović raspolaže, stan u Podgorici i zemljište u Nikšiću, ne može poslužiti kao izvor prihoda za kupovinu atraktivne nekretnine u Podgorici.
    Predsjednik Atlas grupe Duško Knežević medijima je ranije saopštio da je podgorički preduzetnik Vladan Ivanović samo formalno vlasnik kuće od 2.000 kvadrata ispod Gorice, a da je njen pravi vlasnik Đukanović. Knežević tvrdi da mu je Đukanović svojevremeno predložio da se on formalno vodi kao vlasnik te kuće. Đukanović je negirao Kneževićeve tvrdnje, tvrdeći da mu je kuća nuđena na prodaju i da je on to odbio. On je kazao da će tu ponudu možda prihvatiti kada završi „neke svoje biznise”.
    A što se tiče Đukanovićevog biznisa, kompanija Univerzitats, u kojoj je jedan od osnivača, godinama posluje sa gubicima, a poslednji finansijski izvještaj pokazuje da je u minusu 200.000 eura. U finansijskim izvještajima te kompanije dostavljenim Poreskoj upravi Crne Gore vidi se da ta Đukanovićeva kompanija već godinama ne posluje dobro. Radi se o kompaniji koja stoji iza Univerziteta „Donja Gorica” (UDG). U poslednjem finansijskom izvještaju navedeno je da firma Univerzitats posluje sa gubitkom od 200.849 eura. Te godine je bila evidentirana i neraspoređena dobit od 62.535 eura.
    Uz to, u podacima Uprave za nekretnine može se vidjeti da je zgrada Univerziteta „Donja Gorica”, koja je dijelom u vlasništvu Đukanovićeve firme, založena za nekoliko kredita. Poslednji je evidentirani aneks ugovora iz avgusta 2016. godine sa dugom za kredit od 10.875.324 eura prema Crnogorskoj komercijalnoj banci (CKB). Interesantno je da je rok otplate za taj kredit 30. decembar 2020. godine. Postavlja se logično pitanje od kojeg novca će kompanija koja godinama posluje u minusu moći na vrijeme da vrati taj milionski kredit, a još je nelogičnije da bi Đukanović prihode od ove kompanije mogao koristiti za kupovinu kuće ispod Gorice.
    Kompaniju Univerzitats su 2006. godine osnovali Đukanović, tadašnji profesor Ekonomskog fakulteta Veselin Vukotić, profesor Pravnog fakulteta Dragan Vukčević i biznismen Tomislav Čelebić. Ta kompanija je potom Savjetu za visoko obrazovanje podnijela zahtjev za akreditaciju privatnog fakulteta.
    Đukanović je osnovao i firmu Global Montenegro, na koju se vodi plac od 20.000 kvadrata u Budvi. Ta firma je bila u blokadi skoro tri godine, sve do kraja 2017. godine, a dugo vremena je izbjegavala da plati 60.000 poreskog duga Opštini Budva.
    Ta firma, čiji osnivači su Đukanović i njegov kum Vuk Rajković, godinama pokušava da proda atraktivni plac od 20.0000 kvadrata u Budvi. Kompanija Global Montenegro je početkom 2007. godine kupila zemljišni kompleks, a prema Đukanovićevom objašnjenju, novac je osiguran zahvaljujući zajmu od pet miliona eura kod Hipo banke, sadašnje Adiko banke. Kredit od te banke uzet je u februaru 2008. godine.
    Prema podacima iz katastra, banka je upisala hipoteku na zemljišnom kompleksu u Budvi na ime duga od pet miliona. Dio tog kredita je vraćen, ali dio je i dalje problematičan, zbog čega je firma Heta preuzela potraživanja.
    Global Montenegro je prošle godine imao gubitke od 3,6 miliona eura.
    Đukanović više nije vlasnik firme Kapital invest, koja je ostvarila 1,6 miliona prihoda od kamata i prodaje dionica. Prema podacima Centralnog registra privrednih subjekata, novi vlasnik te firme je sin predsjednika države Blažo Đukanović. Prema tim podacima, Milo Đukanović više nema nikakve veze s ovom kompanijom.
    Inače, prema podacima iz finansijskih izvještaja predatih Poreskoj upravi, preduzeće Kapital invest prošle godine nije imalo značajnije poslovne aktivnosti, ali je neraspoređena dobit iznosila 1.658.418 eura. Riječ je o sumi koja je stečena prodajom akcija Prve banke, koje je Đukanović prodao za više od milion eura, ali i od kamate na depozite.

Thanks Thanks Given 
    1,905
    Thanks Thanks Received 
    1,869
    Thanked in
    770 Posts

Quote Originally Posted by Tattoo View Post
    jesu li ovo protesti zbog sjece platana ?
    Pridruzicu se Djedu Djuru.
    Quote Originally Posted by Biznismen Podgorica View Post
    Oli da se kladimo ti das 50e a ja cu 200e.
    Ako ne prodje ti imas 200e.. :wink:

Thanks Thanks Given 
    970
    Thanks Thanks Received 
    1,814
    Thanked in
    983 Posts

To nesto na foru kao ovo od 2:30 ?

- Baba, zašto za nas Zećane vele da govorimo: "Ovizi, onizi"?

- A kojizi to vele, sine??

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    51
    Thanked in
    36 Posts

Nemoj tako Izzy, od posta dobije 100 grama čajne sa akcije, a kad ubaci malo humora nagrade ga sa tatar sosom

Ali da je Gvozdenović tražio mito, pa ne no stvarno. On i Simonović, kao dva kaputa, gdje god da ih zakačiš njima super :lolblue:

Thanks Thanks Given 
    3,670
    Thanks Thanks Received 
    4,792
    Thanked in
    2,145 Posts

Ja mislim da s eodje pravi racun bez krcmara. Ovo je tek pocelo, a zna se kako prodje onaj ko se sa drzavom ufati rog u rog...No ajd d avidimo
    - Smrt fasizmu baba
    - I tebi sinko, i tebi

Thanks Thanks Given 
    206
    Thanks Thanks Received 
    1,938
    Thanked in
    784 Posts

Quote Originally Posted by mexiko View Post
    Ja mislim da s eodje pravi racun bez krcmara. Ovo je tek pocelo, a zna se kako prodje onaj ko se sa drzavom ufati rog u rog...No ajd d avidimo
    E dobri moi

Thanks Thanks Given 
    2,446
    Thanks Thanks Received 
    5,126
    Thanked in
    2,750 Posts

Quote Originally Posted by mexiko View Post
    brate, ovo je ono cime Milo ispra mozak ovom avetnom narodu. DrPS ≠ drzava, kad shvatimo to, tek mozemo naprijed...

Thanks Thanks Given 
    3,229
    Thanks Thanks Received 
    3,256
    Thanked in
    1,581 Posts

Quote Originally Posted by Gandalf_White View Post

"kako ce CG-ci napraviti dodatnu vrijednost u svojoj firmi da bi mogli dobiti 1000-2000e? Ko ce investirati kad sve drzave imaju svoje "revolucije" po svijetu I isti problem kao u CG?, a bolju infrastruktru I nisu u odojce Sistema komunizma da im ljudi gledaju u tanjir? Osim servisne industrije CG nema nista I ko ce trenirati radnu snagu I za fantaziranu buducu industriju, a koja je nezadovoljna isacim. To je zacarani krug I CG nije jedina drzava. Sve cekaju da CG-cima donesu novac I da im CG-ci sole pamet da li je dovoljno komunisticki ili nije? .Hocete investicije u CG, a hocete komunizam I da mu vi odredjujete sta ce da radi I koliko da zaradjuje? 🙂 Dajte malo se alavertite. Svaka promjena nosi svoje vrijeme I system koji CG ne moze kontrolisati, a to je svjetski. I samo se pitam ko ce to od experata doci da spasava Crnogorce od Crnogoraca. Da neko radi maestralno, a da mu svi gledaju u tanjir I jos da ga kunu jer ne razumiju sta I kako se radi? Stvarno mastate.. 🙂 Mislim da cete ostati malo duzi period u trijeznjenju, neovisno koji ce partiokrata biti na vlasti. 😉

Prokockali ste strasnu sansu kad je CG proglasila nezavisnost. Sad, proso' voz.. Niko ne ceka Crnogorce dok ukapiraju sta je korisbo za CG a sta nije..🙂
    p.s. Niko I ne spominje CG zaduzenja I ko ce to vracati? Spominju se samo licne zarade I privilegije a ne obaveze"

imaš pozz od tvoje komšinice sa ŽB
    She is only here to annoy herself!

Thanks Thanks Given 
    206
    Thanks Thanks Received 
    1,938
    Thanked in
    784 Posts

Quote Originally Posted by NSX View Post
    "kako ce CG-ci napraviti dodatnu vrijednost u svojoj firmi da bi mogli dobiti 1000-2000e? Ko ce investirati kad sve drzave imaju svoje "revolucije" po svijetu I isti problem kao u CG?, a bolju infrastruktru I nisu u odojce Sistema komunizma da im ljudi gledaju u tanjir? Osim servisne industrije CG nema nista I ko ce trenirati radnu snagu I za fantaziranu buducu industriju, a koja je nezadovoljna isacim. To je zacarani krug I CG nije jedina drzava. Sve cekaju da CG-cima donesu novac I da im CG-ci sole pamet da li je dovoljno komunisticki ili nije? .Hocete investicije u CG, a hocete komunizam I da mu vi odredjujete sta ce da radi I koliko da zaradjuje? Dajte malo se alavertite. Svaka promjena nosi svoje vrijeme I system koji CG ne moze kontrolisati, a to je svjetski. I samo se pitam ko ce to od experata doci da spasava Crnogorce od Crnogoraca. Da neko radi maestralno, a da mu svi gledaju u tanjir I jos da ga kunu jer ne razumiju sta I kako se radi? Stvarno mastate.. Mislim da cete ostati malo duzi period u trijeznjenju, neovisno koji ce partiokrata biti na vlasti.

Prokockali ste strasnu sansu kad je CG proglasila nezavisnost. Sad, proso' voz.. Niko ne ceka Crnogorce dok ukapiraju sta je korisbo za CG a sta nije..
    p.s. Niko I ne spominje CG zaduzenja I ko ce to vracati? Spominju se samo licne zarade I privilegije a ne obaveze"

imaš pozz od tvoje komšinice sa ŽB
    Otpozdrav komsinici

Vidji za pocetak da se smanji uvoz. Ne mora uopste izvoz da se pojaca. Samo da smanjimo deficit, edukovati ljude kako da naprave pare. Prvenstveno kroz poljoprivredu i proizvodnju hrane.

U vinklo uvesti uvoznicki lobi.

Stimulativne mjere kao albanci :

Bez poreza do 50 000 eur i nema doprinosa do 3 radnika preko 3 radnika 50% do 10 radnika 70% doprinosa.

Poostriti kontrole poslije toga.

Stimulisati proizvodnju svega

Itd itd.

Ne vidim dje si vidio gledanje u tanjir ? Pogotovo ne kod mene, ako si meni uputio.

Dok investitor radi po zakonu treba ga pusitti da radi sta hoce. Ali da to bude investitor a ne kriminalac koji je dosao u CG da opere pare i zajebe nas kao 90% dosadasnjih.

Last edited by Gandalf_White; 27-01-19 at 18:15.

Thanks Thanks Given 
    37
    Thanks Thanks Received 
    9,005
    Thanked in
    4,017 Posts

Quote Originally Posted by Hell Raiser View Post
    Mozes misliti koliko to ide kad se Gandalfu spocitava da je srbin.

Šta imaš ti protiv Srba, a pogotovo protiv Srbende Gandalfa?

A Maja će nuklearni rat preživjet. Čekam da preko kakvog medijuma dobijem direktnu poruku. Ne daj se, Majo, ne daj se godinama, moja Majo!

I see dead people. And Maju.

Da post ne bi bio potpuni spam, mislim da neko konačno treba da definiše šta znači investicija novog vlasnika nečega. Nije investicija kupit firmu za euro, založit njenu imovinu za milionske kredite i onda te pare uložit. Za mene je investitor onaj koji donese svoje pare. Ako će imovina firme da se zalaže i ulaže, onda ne teba ni prodavat ništa nego samo angažovat profesionalni menadžment. Deripaska, Knežević, Uniprom Pejović i slični nisu investirali skoro ništa.
    - .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..

Thanks Thanks Given 
    227
    Thanks Thanks Received 
    203
    Thanked in
    121 Posts

Okk to bi bilo to sad su stvarno presli igricu.
    Ovo je vec bezobrazluk i silovanje mozga, previse je ovo brate. Totalno sam neutralan po pitanju politike i sistema, svima koji u tome ucestvuju zelim sve najgore... ali ovoo vec i moj maleni mozak vredja.
    Njegoševa kletva " Dabogda braćo moja ! Nemo'te me zajebavat ! "

Thanks Thanks Given 
    37
    Thanks Thanks Received 
    9,005
    Thanked in
    4,017 Posts

Pa imaju najčistije knjige. Kolone prihoda i rashoda se potpuno poklapaju, i u knjigama nema ni traga sredstvima koje je dps dobio i koje nije unio u knjige. Goveđa Glava se već hvalila time.
    - .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..

Thanks Thanks Given 
    3,670
    Thanks Thanks Received 
    4,792
    Thanked in
    2,145 Posts

brate, ovo je ono cime Milo ispra mozak ovom avetnom narodu. DrPS ≠ drzava, kad shvatimo to, tek mozemo naprijed...
    Teoretski, ti si u pravu. Praksa govori drugacije
    - Smrt fasizmu baba
    - I tebi sinko, i tebi

Page 17 of 146 FirstFirst ... 71314151617181920212767117 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Bookmarks

Bookmarks