Kristijan Vulf (Christian Wulff) je podnio ostavku (mislim 2012 god.) na mjestu predsjednika Njemačke zbog sumnje (ponavljam, zbog sumnje) da je zloupotrebio položaj jer je isposlovao povoljniji kredit za kupovinu kuće nego što bi ga dobio kao obični građanin. Dakle, ne zato što je oštetio budžet već zato što plaća manju kamatu nego što je to uobičajeno. A mi govorimo u relacijama... uh...
Sent from my Motorola 8400
Pokazni primjer selektivnog pamcenja:
"S obzirom da za dug nijesam znao, niti sam o njemu od banke ikada obavještavan, samim tim nijesam nikome mogao ni dati odobrenje da ga u moje ime izmiri. Unaprijed želim da saopštim da pouzdano znam da nijesam učestvovao u bilo kakvim transakcijama poslovnih subjekata pominjanih u jučerašnjem tekstu".
Tipican za one koji su uhvaceni u lazi, pa procjenjuju sto je ono sto im se moze dokazati, tu pokazuju znake amnezije (nijesam znao), a za ono sto misle da ne postoje dokazi su izriciti (pouzdano znam). Cujes ti njega, nije znao za licni dug koji je napravio, a pouzdano zna da nije ucestvovao u transakcijama nekih poslovnih subjekata?
Da li iko normalan moze da vjeruje da neko ko je potrosio toliki novac ne zna za to?
Ako neko nije u stanju da vodi elementarni racun o svojim licnim finansijama, pa ne zna ni da je duzan nego to saznaje iz medija, kako onda moze da vodi racuna o finansijama drzave na cijem je celu?
Pa se cudimo sto je Crna Gora u dugovima.
Irenu Radovic sam jednom upoznao, tako da imam samo povrsne utiske. Inteligentna i veoma ambiciozna. Ovo drugo je dobro, u principu, ali nosi odredjene rizike. Zaviso od toga na koji nacin se zele ostvariti ciljevi. Meni je bilo interesantno da uci albanski (u to vrijeme, a to je bilo prije nekoliko godina). Mislim da joj nije bilo lako u onoj jazbini od CBCG. A vjerovatno ni njima nije bilo lako s njom.
Knežević se nadao ,da Vlada njemu plati 15 miliona a on da vrati državi Bolnicu Meljine.Vlada: Neistinite tvrdnje Kneževića da je Đukanović spriječio dogovor o poravnanju
23/01/2019 22:10
Izvor: CdM
Foto: Boka News
Neistinita je, proizvoljna i zlonamjerna večeras iznijeta insinuacija ranijeg većinskog vlasnika PZU Opšta bolnica Meljine, danas krivično gonjenog lica, da je predsjednik Crne Gore Milo Đukanović navodno “spriječio dogovor” ovog lica sa predsjednikom Vlade Duškom Markovićem i ministrom finansija Darkom Radunovićem “o poravnanju”, saopšteno je iz Vlade Crne Gore.
<<<Knežević: Đukanović me je prevario<<<
“Vlada je nakon što je ustanovljeno neizvršavanje ugovornih obaveza po Ugovoru o privatizaciji PZU Opšta bolnica Meljine, a radi obezbjeđivanja javnog interesa odnosno pružanja zdravstvene njege građanima i turistima, privhavtila inicijativu vlasnika PZU o poravnanju. Međutim, o tome nikakav dogovor nije postignut isključivo zato što su zahtjevi lica bili potpuno nerealni. Javnost je pravovremeno informisana o svim potezima Vlade na osnovu odluka donijetih na 87. sjednici od 26. jula 2018. godine”, navode u Vladi.
Prema tome, kako ističu u Vladi, dogovora nije bilo zbog megalomanskih zahtjeva koji su stalno povećavani, a ne zbog bilo čijeg uticaja pa ni uticaja predsjednika Crne Gore.
“Dakle, netačno je da je postojao bilo kakav uticaj ili pritisak”, zaključuje se u saopštenju Vlade.
A onda da dokapitalizuje sa 15 miona Atlas banku.
Sent from my ONEPLUS A5000 using Tapatalk
One Ring to Rule them all...
Kad udruze snage Knezevic, Marovic i Mugosa pa sa 3 strane organizuju vazdusne udare na Djukanovica...
Sve je to na psihichkoj bazi ®
marović i mugoša ne vjerujem da će, mugoša možda ali i on teško
She is only here to annoy herself!
jel realno ovo ?
msm pustas covjeka na slobodu xxaxaxaxa
https://www.vijesti.me/vijesti/crna-...kon-saslusanja
Lezalo po zatvora, na sve spremno, sve probalo, na sve nauceno.
Cita li neko ove komentare?
Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk
Stay salty.
Lagano je lik imao mjesecni limit od 30000 eura. U jednoj banci a ko zna dje jos ima limite ili uopste nema limite. I kakav je to vladar/biznismen kad mu drzava(koju rasadi od pljacke decenijama)propada na svaku bandu a on je uspjesan u raboti pa ``drzi`` sve sto obrce neke pare I oce vile da kupuje. Dje ovo ide ljudi moji???
Vazda sam vjerovao da najvisi drzavni funkcioneri nemaju potrebe centa da trose od svojih para. Ije se I pije na racun naroda, spi se u drzavne stanove, nikad nisu rekli sipaj mi 10 eura nafte. Tompuse dobijaju, pjevacice poju ako im se obezbijedi prevoz.
Nismo zaboravili Berluskonija I banga banga igranke no cemo ga zaboravit zar ako bude kakvih pikanterija. No to je namjanje bitno, bitno je da bude jos vise dokaza ovoga beskrajnog lopovluka koji je povremeno prekidan ovdasnjim banga banga partijima.
Za njega je sitniš koliko i za tebe 3 €. Budi realan barem jednom i upitaj se da li bi sebi dozvolio blam duga od 3 €
Sva prljavština stoji na mjestu, ali to da je milioner dužan 16k eura mi nije vjerovatno. To mi izgleda kao da su novinari u zaletu stvar koje su otkrili išli po inerciji pa napisali i babske priče
"Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi
Zsto se opozicija ne organizuje? Zasto ne mobilisu narod da se izlazi na ulice, na proteste, sto ne pozivaju na gradjansku neposlusnost, blokadu saobracajnica? Zasto ne pritiskaju tuzilastvo? Zasto ne traze intervenciju stranih tijela i institucija? Zasto ne traze ponovno izglasavanje nepovjerenja vladi? Zasto ne traze vanredne izbore, zabranu stranke, smjenu ili otkaz.
Dusko i ako ima nesto prljavo i za njih to sigurno nece iznijeti (odmah), jer u tom slucaju ne bi niko bio podoban da preuzme vlast. Moze li opozicija konacno da sastavi normalnu kafansku koaliciju kao sto su Hrvati uradili prije par godina i zbace ove jahace apokalipse?
Stay salty.
Pazi ovo sad - volio bih da neki novinar ili ko je vec zaduzen za to istrazi posao - Milo > Francuz koji je dosao ovdje da ulaze u obnovljivu energiju, odnosno u vjetrenjace na Krnovu, cuo sam pricu iz par izvora da je sve bilo ok do trenutka kad je trebao kabal da se prikaci na vjetrenjace, lomi je trazio reket covjeku, ovaj je vidio koliko je sati zapecatio pola Krnova i dalje sto se i kako desilo volio bih da saznam (znam samo da te vetrenjace ne vrte evo par godina, a da ove na Mozuri vec vrte (ali ko zna za koga)). Znam samo da su Kinezi koji su radili na Krnovu, a i Mozuri trosili pare nemilice, covjeku iz DPS-a da ga ne imenujem bila je bruto plata 40 000 eura (cini mi se za 2015 godinu da je to bila i najveca plata u CG, kad se odbije socijalno i ostale zajebancije oko 24 000), posao mu je bio da sazove par skupova u toku mjeseca, kinezi su mogli preko prve banke da dizu dnevno 600 eura sa kartice, svaki dan su dizali po toliko, porez na gorivo nisu placali, mada vjerujem da ga nisu ni placali, no su sipali ka i svi njihovi. Cak su pojedini halapljivi kinezi uzimali vino iz Plantaza za dz i prodavali ga u kinu po 200 eura za bocu, po Delti su kupovali sve preko tih kartica itd itd. Uglavnom bas bas jedan od vecih minusa za drzavu, ali me cudi da o tome nije pisano.
http://www.plantaze.com/growing-inte...ines-plantaze/
China Road and Bridge Corporation (CRBC), the large state-owned Chinese company that is building the first section, signed a memorandum of understanding (MOU) in March to complete the rest of the road on a PPP basis.
But European lenders worry that Montenegro would need to offer costly revenue guarantees to make that work, potentially deepening its financial woes.
Last edited by ^izzy^; 24-01-19 at 05:07.
Ma u GB je on zasticen kao beli medved, poznat mi je slucaj ovog covjeka https://en.wikipedia.org/wiki/Vijay_Mallya koji je iz Indije pobjegao u Britaniju i ako bi je napustio, po sletanju na bilo koji aerodrom bio bi uhapsen ali dok je tamo ne mogu mu nista... A i sto bi mu falilo da provede zivot u Londonu, boli ga patka para ima, ne mora se cimat oko CG...
A i kad bolje razmislim, zar bi se ti vratio u CG i poslije 10 godina a znas da si se zamjerio prvoj familiji, nama ti je u krvi pored COJSTVA I JUNASTVA - krvna osveta.![]()
Last edited by ^izzy^; 24-01-19 at 05:45.
Kad za ove na Krnovu kazes da ne vrte, mislis li bukvalno ne vrte ili vrte ali "u prazno", sto bi se reklo?
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
There are currently 6 users browsing this thread. (0 members and 6 guests)
Bookmarks