Dje naci ovakvu račvu, od kočnica je, za oldija, neko je nesto kemijao ovjde, doveli smo kompletna crijeva iznova ali ova racva pušta pa je ne mogu koristiti.
Poslato s Jadrana
Aj' ovako, da pitam....
Mada svi simptomi ukazuju na to da mi lamela proklizava...
Kad prebačam iz druge u treću npr, obrtaji porastu na dvije sekunde i onda se smanje, kao da ''uhvati'' isto tako iz treće u četvrtu i 4-5...
Čitajući po netu kažu lamela...
EDIT: Ostalih čudnih zvukova nema uopšte, nikakvo krčanje, cukanje i slično
E sad, ide kompletan set kvačila kol'ko sam skontao, da ne valja radit' polovično.
Pežo 107 je u pitanju.
Što, đe, kako?
Imate li kakvi savjet![]()
Last edited by Kaljestro; 17-01-19 at 12:32.
Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe.
Dje naci ovakvu račvu, od kočnica je, za oldija, neko je nesto kemijao ovjde, doveli smo kompletna crijeva iznova ali ova racva pušta pa je ne mogu koristiti.
Poslato s Jadrana
probaj kad bude zagrijan
Prema tome, šta da ti kažem?
Čarape za gume,đe ima kupiti u CG?
Ili kod aljia
Kod alije
Probaj kao da ces da se trkas sa nekim, kreni prvom i zavrti ga malo, pa malo agresivnije presaltaj u drugu
Ako lomi vrat onda je dobro, ako se presalta ka automatik onda ne valja korpa ili lamela![]()
Ima li po alijama ili nedje ovih mirisa za citroen a da nisu po 20e?
Sent from my ONEPLUS A6000 using Tapatalk
Kad vam crkne jedan parking senzor.Mora li orginal jedan da se naruci ili moze nesto da se smuti ? Ne ceka mi se 20dana..Jedan ne radi,onda ne funkcionise citav sistem..
Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
raskaci ga i uzivaj
Ti vidi neđe po otpada da nađeš
Za vw i audi imam original parking senzore...
Range Rover.
A da okrenem par brojeva s dilera i da mi lupe cijenu samo se iznerviram
Kao jedan lik sto mi prije par mjeseci dva amortizera gepeka prodavao 50e
ja kupio u prodavnicu auto djelova za 28e...
a ja mislio da su aftermarket
znaci poceli su gremlini
Imaju li u MontePrc da se poruče?
Ahaa.Budzio sam ga preko alia![]()
9godina. Vrijeme je...![]()
Ne znam nisam jos nidje pitao Sjutra cu da se raspitam. Ima i kod Bastona ona radnja i Omniauto kako li.
Ma u najgorem slucaju na ebay 15$ taj jedna komad i cao.
Ima li ko iskustava sa novim ovim kijama prvenstveno rio ili ceed? Oce drug da kupi pa ga interesuje kakve su?
Sent from my HTC U12+ using Tapatalk
Ožičenje znači da žica koja vodi signal do senzora,može da crkne(od vlage najčešće),i dijagnoza će da prijavi grešku uredno,a da je senzor ispravan. Dijagnostika nikad ne griješi,griješi onaj koji ne umije da čita greške.
James Tiberius Kirk
There are currently 17 users browsing this thread. (0 members and 17 guests)
Bookmarks