PG-BD preko Cetinja bez ikakvih poteškoća. Mada sve zavisi do stila vožnje, ja nisam nešto žurio.
Imate li kojeg dobrog limara da preporucite?
PG-BD preko Cetinja bez ikakvih poteškoća. Mada sve zavisi do stila vožnje, ja nisam nešto žurio.
Ja vidjeh neku sliku na viber grupu za policiju,
neko kad je prolazio bilo je makar 15cm na put, neocisceno skroz...
ne ponasa se svako auto isto, a ni gume...a mozda je i strah ljude
S lancima se ne vozi preko 15-20km/h, da predjes po suvom asfaltu 20-30m nece im nista bit...Ali generalno moraju se skinut cim dodjes na suv asfalt/malo snijega
Svaka duza voznja rizikujes kidanje
Last edited by Laz; 10-01-19 at 18:48.
Preuzeto s viber grupe
PG-CT
I nije da je bas cisto.
![]()
Ok,
Evo i ja svaku noc, nocas od Budve do Cetinja je goli led, cistaca nije bilo, tek kad sam bio blizu Cetinja su krenuli put Budve. Imam dobro auto, i nove gume, i ne vozim od juce, ali toliko je kamikaza na putu, i toliko auta, sa vjerovatno ljetnjim gumama, da me je od njih strah.
Imam i ja snimke,... Preksinoc je neki takav, novu s klasu, parkirao na bankinu
Kod mene 40cm snijega, samo dobre gume i gas.. lance nikad nisam stavljao.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ja sam prosao od Prijepolja preko Pljevalja i Zabljaka do Podgorice, na par mjesta sam se vracao da se zaletim jer mi “nasjedne” auto na snijeg i nidje nisam lance stavljao...
Ovo dok ti mozes 30-40 da ides je super...
Muziku, strpljenja i polako...
Sent from my iPhone using Tapatalk
Dje naci 'Led H15 canbus' sijalice?
zna li neko sto je razlog sto su putevi neocisceni? nema cistaca/soli?
Prema tome, šta da ti kažem?
zato kupite carape i resite dosta problema, skuplje jesu ali...............
smile if you fucked today
odje treba dodat i neznanje sluzbi za odrzavanje... oni iz KL znaju svoj posao... npr u MK dosla nova ekipa + neke nove masine... nikad grad nije bio gori (ne znam da li ne znaju da ruku masinama ili ne spustaju nozeve da ne ostete masinu/infrastrukturu)
centralna regija - ko da oni znaju sta je snijeg i kako se cisti...
inace kod mene kuci (Klikovace) - snijeg je ocistio onaj te ga je "poslao" - prolazili nijesu nicim - samo kolima sto se utabalo
jes, ali carape se iskidaju na asfalt ko nista...
može li mi neko dat broj električara Rašovića iz Maslina? i lokaciju tačnu ako nije problem. hvala
Nikšićka policija je sprovodeći aktivnosti pojačane kontrole saobraćaja na magistralnom putu Nikšić – Podgorica u mjestu Brlja, kontrolisala pmv marke ,,Golf II'' kojim je upravljao D.V. (54) iz Nikšića.
Zasto je ovo prekrsaj a ne djelo da odlezi jedno 3 godine stoka?
Golf 2 i 4.5 promila alkohola u krvi ..
Sent from my ONEPLUS A5000 using Tapatalk
One Ring to Rule them all...
E to je pravi vozac golfa dva
meraklija
There are currently 4 users browsing this thread. (1 members and 3 guests)
Bookmarks