previse je stipe mutav u clinchu.. tesko iko moze da zatvori distancu, plus ima jaku bradu.. nikad nije bio ni blizu knockdowna, kamoli sto vece..
previse je stipe mutav u clinchu.. tesko iko moze da zatvori distancu, plus ima jaku bradu.. nikad nije bio ni blizu knockdowna, kamoli sto vece..
što bi išao u HW kad mu LHW perfektno odgovara
She is only here to annoy herself!
Mozda bi mu title mec u hw bio izazov, da krene ciscenje divizije sigurno nema smisla kad je on u pitanju.
Sent from my SM-N920C using Tapatalk
ukoliko cormier ne bude htio na hw jedino vidim da predje za borbu lesnar/velasquez..
Mislim da Lesnar nije i dalje dobio licencu za ufc, i nadad se da nece da bi Stipe dobio revans sa DC.
pa negdje u buducnosti.. zasluzuje stipe revans ali imam osjecaj da ce tu cormier da dobije opet..
ja ne znam brate, ali mislim da pravi mma fanovi ne zele da vide lesnara u oktagon, onu budalu na steroide..
ma isprdio je on i na steroide i bez steroida
She is only here to annoy herself!
pa zbog toga velim pravi fanovi, jer oni sto vole da gledaju WWE vole da gledaju lesnara, cm punk-a i te retarde u ufc.
Ti isti fanovi koji vole Lesnara su istjerali Mighty Mouse-a iz UFC-a a lik vjerovatno najbolji borac ikad. A sad što nema 200 kila i tetovaže kao Lesnar to je druga priča.
A nisu to isti fanovi. Ima masu judi koji dugo prate sport a slabo prate manje tezinske kategorije.
Sent from my HUAWEI SCL-L04 using Tapatalk
mouse je posao zato sto ufc planira da gasi tu cijelu diviziju, a nije bio voljan da se popne u bw... cejudo-dillashaw je sad bukvalno borba za opstanak te divizije..ako kojim slucajem cejudo dobije onda mozda i opstane flyweight...
Pa vjerovatno zbog toga što vole da vide kako neko nekog KO-uje u drugu dimenziju. Kad gledaš mighty mouse-a vidis sve tehnike lijepo i perfektno odrađene, meni je to ljepota gledat... Imaš loših i teškaša i ovih manjih to stoji ali imaš i ljudi što im je dosadno ako ne vide litar krvi na oktagonu.
Last edited by Sharpz; 10-01-19 at 23:54.
ja da se pitam ja bi stavio samo 3 tezinske klase, ali bih uveo i starosne klase i jednu glavnu starosnu klasu dje bi svi (ukoliko zele) mogli da se takmice. E to bi dobro bilo i onda bi gleda npr. To bi dobro bilo za ove starije kvalitetne borce kao recimo anderson silva, koji vise ne mogu da se nose sa novim mladim borcima.
Ova ideja sa 3 tezinske klase se i meni dopada.
To za starosnu klasu već postoji i zove se Bellator Heavyweight division :fat: :fat: šalu na stranu volim i ja pogledat Sonnena Mirka Fedora Rampagea Nelsona Silvu (I onu budalu Wanda)...
Fedor vs Bader je meč koji jedva čekam da vidim... Finale Bellator turnira.
pa ne no realno. Ovako je borcima dato da masu kalkulisu i takmice se u kategorijama u kojima ne pripadaju. Klasican primjer ovoga je Darren Till, covjek jednostavno ne pripada welteru. I sto je najjace od svega cesci bi bili okrsaji iz snova koji trenutno nisu moguci.
Slazem se sa ovim u potpunosti. Uz to skidanje kilaza pred mec masu utice na zdravlje boraca, i na to svi gledaju kao na ogroman problem u organizacijama. Btw kad pomenu Tilla vidjeh da je UFC ponudio Colbiju mec sa njim da mu se oduze sto su ga ispalili za title mec sa Vudlijem.
Ja sam ubijedjen da bi Kormie dobio prvi mec Dzonsa da je bio hw. Sad vec tesko..jer ga ovaj ubio u pojam.
To skidanje tezine, posebno za borce koji dosta skidaju, cesto je teze nego citav kamp koji odrade. Ostavlja posledice na psihu, na performanse. Koliko god to danas bilo dovedeno do savrsenstva opet ne moze da se ne osjeti.
Nije isto kad te Kormije od 98-99kg strefi..i to posle vracanja kilaze dan pred mec.. I kad udje u mec bez tog mrcvarenja i zakaci te Kormije sa 116-118kg ..na koliko covjek seta inace.
Onaj udarac sto je oborio Miocica..ne bi ga oborio da je Kormije morao da skida kilazu i da je u mec usao na 98kg.
Dok JJ je to prirodna kilaza.. On ne prebacuje 100 garant.
Drugo je HW.. Nije to ista prica.
Kad se prica o tome treba pogledati ovo. Legenda je objasnila to. Mudo je covjek. Fedor, on, Tajson, nijedan nije bio teska..a borili su se sa najvecima..najjacima.
Last edited by samson; 11-01-19 at 01:48.
a dobro to je vec nagadjanje, sto bi bilo kad bi bilo, treba tu uzet dosta faktora u igru, tebi masa pojacava jacinu udarca ali te usporava sto daje vecu sansu protivniku da izbjegne, masa se takodje odrazava na kardio itd.. Tu se nista sigurno ne zna dok oni ne udju u kavez i porokaju se, to je najzanimljivija stvar od svega.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks