ja ipak mislim da nije tako
zimska guma ne izbaca snijeg(mozda onu bljuzgavicu jedino, i tako se drzi za asfalt)
ali kad nagazis duboki snijeg, zimska guma nabija snijeg u saru i samim tim ima najbolje prijanjanje...snijeg-na snijeg
(vidis da guma nije cista nego puna nabijenog snijega)
01:46 snow on snow traction
ovo snow on snow nema veze s mozgom
zimske gume imaju self clean šaru, da kad dodje do kontakta gume sa snijegom šara bude prazna i tako ce da otvori kontra šaru na snijeg
guma koja nema self clean šaru (ljetnja npr) nema dobru trakciju, to ti je kao da vozis sa celavom gumom
Prema tome, šta da ti kažem?
zimska guma nabije sniejg u saru i onda ga jos i zbaci cim prodje taj dio koji ima kontakt sa podlogom...ljetnja se napuni snijegom i to malo kanala sto ima i onda dobijes slik...nidje trakcije nidje nista...
to je to
Da ne ureknem ove moje, prvi put po snijegu ih vozim i kao pegla drže.. Šokiran sam
Ko oce da ga provozam jedno 120kmh kroz grad![]()
evo zene snimaju po isntagramu dje voze 110km po snijegu... kroz grad...tako da to tvoje nije nista strasno![]()
Ja danas na 225 Barum 3HM kao na skijama, nisam uspio do repetitora uzać. Montirah dvije zimske Hankook 15 naprijed druga priča. Zadnji kraj s ljetnjim kao na sanke, prednji ne mrda. Jednu zadnju zimsku sam rasjekao i ostao na raspar.
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
Meni ljetnje 225 i to nisu nešto zaglavih se odma. Jedan krug po gradu i samo sam parkirao i uzeo drugo auto. :-)
Sent from my ONEPLUS A6000 using Tapatalk
zimske čarolije, edišn Kuči
Lance na ovo stavljas?
Ti si lud, treba jos 15cm za lance
Okaci sliku ako izadjes, ocu sjutra opet da idem![]()
Snimljen je sinoc taj samuraj, a ona braca sa caddijem i jos 5 6 auta samo neka su zdravo.
But if you never try, you'll never know..
Svako auto se može izvrnuti,al ja sam samuraja izvrnuo u sred ljeta gospodnjeg 1988 godine,u krivini pri brzini 40 km/h![]()
Dje kupit 205-50-17 zimsku, a da nije 100e i vise?
Iskljucenje mozga samo osta.
simant
prtii see
Moze se do gore, al nema zurbe, klizavo je bas
Spustanje pogotovo zeznuto
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks