Centralna banka: IBM u stečaju, Atlas dokapitalizovati
https://www.cdm.me/ekonomija/central...apitalizovati/
Centralna banka: IBM u stečaju, Atlas dokapitalizovati
https://www.cdm.me/ekonomija/central...apitalizovati/
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Pavle Radulovic i 2019 hahahahagagag kako se bahanalisalo za praznike
P.s.
Jes da je Pejak dalabu teska ali odje je u sred centra potrefio
![]()
One Ring to Rule them all...
Uzivajte u shtivu sjutra ujutro gospodo
Dule vrhunski kockar... Mislio sam blefira. Ali evo danas javise da ce gasiti IBM a dokapitalizovati Atlas i brat odmah odreagovao
![]()
Last edited by Gandalf_White; 04-01-19 at 21:54.
Kacite clanak ako moze.
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Gandush je li ovo fotomontaza ili je neko zaista klepio ovog foliranta?![]()
...
Nije montaza, bilo je tako na svim prilozima... Mora da mu je pampur došao oka...
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
haha i nije ga stid da izlazi sa shljivom u medije,e bruke ove,ovo bi i za Pipuna bilo previshe
...
Biće da je imao manju intervenciju na oku![]()
"Što bi, ne bi" - Felix Brych, 05.03.2019.
Ma radio neke kapkoutvrde...
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
Специјални државни тужилац Миливоје Катнић покушао је да ми смјести да је новац, за који ме оптужује, био намијењен Демократском фронту и тиме ме уплете у аферу „државни удар“, наводи се у изјави коју је др Душко Кнежевић, предсједник Атлас групе дао подгоричким Вијестима.
Кнежевић напротив тврди да је новац донирао за кампању за локалне изборе ДПС-а, а у договору са предсједником ове партије Милом Ђиланвићем, те да о томе зна и његов пријатељ и бивши градоначелникСлавољуб Миго Стијеповић.
„Пошто специјални тужилац није, ја ћу саопштити о чему смо разговарали у септембру 2017. године у његовој канцеларији и приликом више сусрета на пријемима у Подгорици“, казао је Кнежевић и истакао:
„Теме нашег разговора су биле афера ‘Телеком’, породица Ђукановић, вила која се гради поред виле ‘Горица’и њена намјена, продаја Електропривреде италијанској А2А и околности које су пратиле тај уговор, те у том контексту Катнићев однос са адвокатом Родићем.
Говорио ми је о његовом пријатељству са Родићем, којег је јавно оптужио у јуну 2017. године да је организовао криминалну групу ради даваља мита. Једна од тема је био посао и потом судски процеси са компанијом ‘Каспиа’ која је регистрована у Дубајиу, а у власнштву породице министра у Влади Азарбејџана Камаладина Хајдарова.
Мило Ђукановић и Душко Кнежевић
Последња тема је била ‘државни удар’ и покушај Катнића да у то уплете мене тако што је покушао да исконструише умијешаност мојих возача у наводно прање новца. Из разговора је било јасно да мисли на прање новца за потребе ДФ-а.
Повод му је очигледно био тај што је брат једног од мојих возача Дејан Вујисић, директор Покрета за промјене. Помињао је и везе мојих возача са руском обавјештајном службом, што је тек комедија, а мени је пријетио говорећи да он има све механизме да ме прати, зауставља и слично“.
Предсједник Атлас банке позвао је Катнића да објасни, ако жели, своје мотиве да му поставља питања око ових тема, те да изнесе „свако слово“ које му је саопштио.
„Ја их сада нећу елаборирати него ћу се фокусирати на последњу јер су због ње испаштали људи који су ни криви ни дужни.
Моји возачи су без икаквих основа ухапшени, привођени и притварани.
Сада се исто дешава другим мојим сарадницима, који трпе тортуру зашто што је специјални тужилац искоришћен од стране одређених политичких и криминалних кругова да покушају да нанесу штету Атлас банци и преузму њену имовину и профтабилне послове.
Миливоје Катнић
Мени је тада специјални тужилац саопштио да зна да сам ја велики играч и велика риба, али да ‘велика риба пада на малим стварима’. Тврдио је како је открио да су моји возачи учестовали у прању пара и јасно алудирао да је то повезано са државним ударом и ДФ-ом.
Покушао је да буде тобоже пријатељски настројен говорећи да је потребно да обратим пажљу на то јер се ради о наводно ‘опасној умијешаности људи из моје групе у велики криминални процес’. Мој одговор и тада и сада исти: то нема никакве везе, то је потпуна неистина.
Јер сам сигуран да моји запослени то нијесу урадили. Да сам ја нешто хтио да урадим у том правцу, онда то не бих радио на шалтерима своје банке него на други начин. Паре су моје и служиле су за другу намјеру, а не за ДФ.
Као што сам тада саопштио, тадашњи градоначелник Подгорице Славољуб Стијеповић је мој пријатељ још од гимназијалских дана, дуго се знамо. Помињало се његово име, а пошто смо блиски пријатељи, он зна зашто су употријебљене те и још неке паре, за чије поријекло имам све доказе. Он зна да сам био донатор ДПС–а и шта сам договарао са његовиим партијским шефом.
Позивам зато и г. Стијеповића да објасни која је позадина афере са возачима и како је могуће да неко покушава да мене повеже са афером ‘државни удар’ када зна врло добро колико сам напора уложио да Црна Гора постане чланица НАТО-а и да сам био промотер еуроатланске интеграције Црне Горе, радећи све то из сопствених средстава и користећи моје међународне контакте.
Кнежевић и Катнић
Мени који сам прозападно орјентисан, хоће г. Катнић да повеже са Русима, а прије тога су ми Руси одузели дозволу за рад банке у Москви. Тако сам ја платио увођење санкција Русији од стране Владе Црне Горе, пошто је у банци тада изгубљено 40 милиона долара депозита, што је директно утицало на адекватност капитала Атлас банке АД Подгорица“, саопштио је Кнежевић.
Sent from my ONEPLUS A5000 using Tapatalk
Kakva ekskluziva Knežević je bio donator DPS-a, prosto nevjerovatno.
Ako mu je ovo sve što ima u rukama da bi ucijenio ekipu koja ga progoni nema se što vraćati u CG.
Vrćače se Knežević ali sa rukama naprijed.
Od momenta raspisivanje potjernice cca 12 mjeseci može odugovlačiti,ali u njegovom slučaju Ujedinjeno Kraljevstvo će ga se brže ratosiljat.
Ovo je taman na nivou Pipunovih i Medovih priča o sudijama koje traže pare. Može bit da je priča i tačna, ali je potpuno beskorisna. Da je makar naveo nešto sočno što ne može dokazat, ovako je naveo gomilu beskorisnih stvari koje ne može dokazat. Još poslije onakvih najava. Trejler bio dobar, film nigde veze.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Još dva službenika Atlasa se apse.
Američki eksperti pri tužilaštvu vele ,prao sii Kneževiću praooo,jbg terorizam ovoono,u današnjem svijetu to ti tako.
Briga Katnića za tekstove.
Hapsi Milivoje samo hapsi.
Knežević je na nivo Dake Davidovića ili Andrije Jovićevića,obični klaun.
Last edited by holiday; 05-01-19 at 09:58.
Zašto bi se UK ratosiljalo svog državljanina...?
Sent from Tapatalk
#fakenews
Knezevic pomenu Miga.
On je sada savjetnik pte$ednika.
Covjek koji ni nas jezik ne zna pricati o trosku gradjana se perverzirao po latinskoj americi i "savjetovao"..
Ovo je nasa realnost.
Dusko pokazao zube. Sad neka reakcija Katnica/Miga/DPS-a?
30 godina covjek ima drzavljanstvo UK i pricaju o izrucenju a Sveta ne mogu iz Beograda da dovedu na odsluzenje.
Hahahahhahahah
Haos bez svija
P.S.
Prije par godina kada su pohapsili vozace Atlasa, Knezevic je rekao da je 100 000 dolara kesha u stvari kesh Migov.
Nikome nista poslije toga, Miga su iskusno sklonili pa onda krenuli na Knezevica jer je pokazao zube.
Nista mi milije nema nego kad se ovako kolju izmedj sebe, pa jedni po drugima rokaju
Last edited by Gandalf_White; 05-01-19 at 10:14.
Cudo je koliko bi ovo za zivot divna zemlja mogla biti samo da je pravna drzava.
Ali selektivna primjena zakona je odraz svake diktature.
Znaci jos nijesu prevedeni papiri iz Afere Telekom hahahaahahhahaa 10 godina.
Ima li ko od pravnika da kaze ima li tu zastare ?
Sent from my ONEPLUS A5000 using Tapatalk
Ne znam zasto beskorisna. Neka Dusko ide u zatvor ako je kriv, ali ako usput da podatke da je DPS-u davao donacije (a tih donacija ocigledno nema u DPS-ovom finansijskom izvjestaju predatom za izbore) onda neko iz DPS mora da ide u zatvor za ilegalno finansiranje i pranje para. Zar ne?
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks