Poskupljenje?! Možemo li zbog toga raskinuti ranije ugovor?
Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
Cim ustanem ujutru odoh u posjetu kod njih da popricamo...
Ima li povecanja za net pakete?
Sent from my BLA-L29 using Tapatalk
Satelitski resiveri/oprema
Poskupljenje?! Možemo li zbog toga raskinuti ranije ugovor?
Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
this time next year...
Mozes
Sent from my Mi MIX 2S using Tapatalk
Posteni mtel podigne cijene za praznike da skrati rok za raskid..
Kakva seljacka fora
podizace dok ne dodju na isti nivo cijena sa telekomom
A ako je uzet uredjaj kod njih isti se ne moze raskinuti tj preci tipa na manji paket i nastaviti otplata uredjaja?
Najgori su postali na zalost, sve fore i trikove lelekoma poceli da primenjuju
Ako mislite da su najgori vi raskinete ugovor i pređete kod boljih... Ovo vam dođe kao novogodišnji poklon od njih...
Sent from Tapatalk
#fakenews
Evo putem maila se prave da nista ne znaju... Ma uzeo bih ja manji paket i nastavio da placam samo da ne bude uslov da se uredjaj isplati pa onda tek moze raskinuti ugovor...
Ne smiju te tako uslovit, reci im da ces zvat agenciju
Kakav lopovluk, dobijes sve usluge u sklopu paketa pa vremenom svaku od njih počnu posebno da naplaćaju. Evo sad i ukupna pretplata.
Evo cekam zvanicno poskupljenje pa cemo da vidimo... Stvar je sto sam uzeo skuplji paket samo jer je je bio skuplji 1e e sad ce to biti 3 ili 4e a resursi mi nisu vazni i nema potrebe da ih cascavam 50e godisnje stvarno...
Ja samo da vas podsjetnim da nikako ne potpisujete nove ugovore ili produzavate stare ukoliko to radite zbog usluge MOVE, obicna prevara, ne radi a ma bas nikako.
Ja nemam jos negativna iskustva sa mtelom, stvarno. Jos mi traje 50% snizenja na preplatu, a internet i tv rade besprekorno, imam sve sto mi je garantovano ugovorom.
Zašto prevara ? Radi , može se svi kanali pogledati sedam dana unazad i to je zaista ekstra korisna usluga . E sad da je bagovit jeste i to žestoko bagovit . Mtel mi duguje jednu uticnucu za struju jer par nekoliko puta dnevno se mira isključiti jer za glupi . Ali ništa ne cem već nismo navikli , sjecate se sugurno onog tekekomovog modela koji je par na pola sata morao da se isključi iz napajanja .
Da je usluga kvalitetna nije daleko od toga , da završava posao završava . Pa svak nek sam odluci vredi li li
Vec sam nabrojao probleme i koji su pristuni.
Ja sam ubacio Move u fioku i vratio se na stari uredjaj.
Sent from my EVA-L09 using Tapatalk
je li istina ovo za poskupljenje od februara?
Jeste
Sent from my VTR-L09 using Tapatalk
Kako kome, meni npr nije, a ne funkcioniše kako treba čak ni za osnovne stvari kao što je mijenjanje kanala...
Sent from Tapatalk
#fakenews
Nebi im plaćao . Evo odgledah nocas neke emisije na raznim kanalima koje su bile u ovih par dana . Sedam puta sam morao ugasiti risiver iz struje .
Ali za gledanje u realnom vremenu koristim stari a ovaj samo sa nešto unazad .
Brodomaketar tebi valja ili ne valja, tebi radi kako treba ili ne radi, ne razumijem te.
E da, PLACA SE
https://mtel.me/a72272/O-nama/Kompan...na-unazad.html
"...On je kazao da je cijena za prvi Set box 2,9 eura."
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks