"nije greska u grafici" - 18-5 sprdnja!!
dakle za 10min igre - dva koša iz igre (od toga je bila kontra koja proistekla iz greške igrača Krke) i 1 slobodno bacanje. bez ikakvog reda, akcije itd. ako ovo izgube idući vikend je Zvezda, mogao bi Džikić možda i otkaz da dobije. mada bih ja Gordića isto udaljio na jedno meč ili dva. da tim malo prodiše
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Dobiće Krka samu sebe, to se vidi sad...
Dzilou majstore neka se skandira opet
Podgorica Podgoricanima!
Gordicu je voljni momenat ka protiv Cedevite
I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.
Gasi ovo sve, ovo je najveca sramota
Podgorica Podgoricanima!
Tacno igraju ovako da maknu dzikica, poslusajte me
Poslato sa ANE-LX1 uz pomoć Tapatoka
Na šta nama liče napadi, ovo je haos.....
Vjerujem da Džikić leti posle meča, ne vjerujem da će Bokan pustiti ovo, nema šanse.
Sent from My Galaxy S9+ using Tapatalk
O Dzeksone prevaro da bi ti otkaz posle ove utakmice pa idi zajebavaj nedje u Madjarsku narod
I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.
E ovo je vec bruka
Poslato uz pomoć Tapatoka
Rekao je bokan ako se ponovi cibona a ovo je kataklizma ne cibona
Dzekson bas dobro dribla
Zaboravite na titulu ove godine
Podgorica Podgoricanima!
Kad bude norris colle rekao nemojte me registrovati.
Poslato sa ANE-LX1 uz pomoć Tapatoka
12P ZA 17MIN...
Džikić da se izvini i da se spakuje.
a zaboravimo na sve poslije ovoga.
Jel nas ko nabio na ovoliku rszliku u Evroligi za ovako kratko vrijeme? Nevjerovatno, kao da namjerno ovo rade
Ovo je toliko loše da čoek ne može da se nervira.
Ovo je pakao. Totalno su indisponirani i na silu igraju, nista ne ide od ruke. Cim se ovako nervozno i na silu igra nema srece. Ovo jedino nekako na iskustvo i srecu mogu da dobiju.
Niko ne jebe Džikića 1% na tajmautu, ovo je defintivno neki bojkot ljudi...
Sent from My Galaxy S9+ using Tapatalk
Trebao se dzilou davno cerati
Podgorica Podgoricanima!
Buducnost je tako poslozena da kada bi Obradovica doveli on to ne bi prezivio. Strefila bi ga srcka nedje. Od pocetka publika akcenat stavlja na igru i na tim a ne na rezultate. Ako imas tim doci ce igra vremenom a rezultati zavise od vise faktora. Mi niti imamo tim, niti igru a o rezultatima da ne govorimo. Cim je Misko umijesao prste dobili smo Frankestajna. Sada nam sa ovim najnovijim transferima treba neka ludacka sreca ili neki splet nepredvidjenih stvari pa da se ekipa poslozi i da lici na nesto jer smo sve uradili od pocetka kako ne treba i ovo vise nema veze niti sa strukom, niti sa kosarkom. Covjece dozvolili su jednoj Krki da ih odvali 15 razliku u 1/4, pa kuda ces gore.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks