u vodenicu su i kacamak i cicvara top
Sicilija eto nema loše one pitice s mesom da rečemo i one pileće rezance sa spanaćem, to jelo im je stvarno dobro, ostalo zaobilazim.
@acs
Što si jeo u Amanet, nema ko mi nije falio to mjesto, prvi put čujem da je hrana bzv? (nisam još bio)
u vodenicu su i kacamak i cicvara top
reče mi kolega jedan, ondje u onaj red dje Sidro nekad bio u Blok5 da se otvorila pekara neka valjda i da su im bruka kiflice.
inače u Siciliu u Blok samo one pitice sa sirom i to ako ugrabim da su svježe. uzeh jednom one sa mesom kako su loše bile, znači ne znam kako ih nije sramota to da prodaju.
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Kako dobru pogaču kupih u pekaru kiflica u blok 6.. bruka
Isto kao da je domaca
Tri preporuke:
Alhemist u Capital plazu : Pacetina u nekom bolesno dobrom sosu...odavno nesto ukusnije nijesam jeo (17e)
Kineski u City kvartu:
- junetina sa pečurkama, odlična (11,5e)
- hrskava piletina sa jabukama u sosu od sljiva (8,5e) ovo jelo bi trebao da proba svako ko misli da ne voli slatko slane kombinacije![]()
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
ja sam stolar, u podznaku shkorpioooni
I da ima (jedno ili drugo) koga boli uvo, topic je "Mjesta đe se dobro jede" ...
Sent from My Galaxy S9+ using Tapatalk
Ma jok došla tetka iz Neemačke pa častila.![]()
Šalimo se malo, hahaha
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
Sto je lucke, iscerali te iz dps-a?
Ništa nijesi napravio ako mi novčanik na uvid ne budeš tražione može se ni o hrani pričati a da se čuvena crnogorska suuumnja ne provuče hahahaah okle mu, lako mi je za njega, otac mu se nakrA i to
Laki brate nije to skupo nego je stvar percepcije..."sirotiLja" ispuši za neđelju dana tu pačetinu i slično.
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
ja sam stolar, u podznaku shkorpioooni
Tortilja Mexicana u b1 (naš diskont) odlična. Još ako danas ugrabi ko dok je sunce, bruka. 3.80e je.
Sent from my VTR-L09 using Tapatalk
Ne znam je li neko ranije pomenuo,ali restoran Luna na Zabljaku ima vrhunsku hranu.Ne znam kakve su im cijene jer je meni bilo placeno posto sam tamo bio poslovno,ali im je hrana odlicna.Takodje restoran Kole na Cetinje,hrana fantasticna a porcije brutalne.
Sto pricas to?
17e jelo ti kao standardna cijena glavnog jela.?
Ne mlatite da vas zamolim.
Nego je 17e za jelo dobro skupo.
Ispade da vi jedete samo u extra skupe restorane.
A kad pisete putopise onda ste jeli za 4e i nocili za 6e.
Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
A dobro, mozda Mojsije ruca jednom mjesecno pa mu zato nije puno 17e ...
A sicilija je sinonim za jeftino je li? Nema jela ispod 6-7€ ...
Last edited by stefke; 23-12-18 at 23:29.
jes, sve se podiglo na pacetine, zecetine, kavijar, bifteke...
kakva prica.
Sent from my iPhone using Tapatalk
nothing comes from violence and nothing ever could
Dobro ne skodi da znamo dje sto ima pa ko voli nek izvoli.
Preporuka Bluz Bar - pileca supa i čizburger za 5.5 € fin rucak svakako bolje nego nedje kakva pica.
Сваки Црногорац и Брђанин једнак је пред судом.
pofalio bi Gostionu (Bokeša) . predobar izbor hrane, rucalo cetvoro sve je bilo savrseno. veg lazanje, njoke, prsa, sote itd itd. sasvim pristojne cijene i sto je najbitnije jos nezanimljivo i neurbano. tako da mozete lagano da ocekujete da cete nedeljom za vrijeme rucka biti sami ili sa jos jednim stolom popunjenim u lokalu.
iskoristite dok ne pocne ...
f6
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks