Nisi me shvatio. Govorio sam o lično Milovim "podvizima" za koje narod ne haje, a neće ni istorija hajat. Oko toga je priča započeta.
Inače se slažem da nema oda naprijed dok se ne riješe ove "nebitne" stvari.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
DPS: Vlast u Novom ne poštuje sve građane, sjednicu zakazala na Badnji dan
https://www.cdm.me/politika/dps-vlas...na-badnji-dan/
Malo je bajata vijest, htio sam ranije da je postavim i prokomentarišem, ali zaboravih. Fino li je kad cdm piše o licemjerju opozicije, dok partija koja je omogućila svojim tajkunima da jaše narod i vikendom i svim mogućim praznicima, bez ikakve mogućnosti pobune, napiše ovu žalopojku odozgo. Geotice, sjednica za badnji dan.
Ozbiljno je dovedeno u pitanje učešće Novske Liste na skupštinskom zasijedanju zakazanom u ponedeljak, na datum koji nam je od početka i bio sporan zbog vjerskog praznika jednog dijela Novljana. Naš odgovor na ovu situaciju je ozbiljno upozorenje i neučestvovanje na sjednici u ponedeljak ukoliko se ne dese hitne i korijenite promjene koje smo od svojih koalicionih partnera zahtijevali. Ljubav prema gradu nema cijenu.
S ljubavlju vaša Novska Lista
https://www.vijesti.me/svijet/evropa...a-za-napadacem
Poceli kotorani i po becu da se rokaju.
Inace jel ovom rogsnovicu ubijen otac ,a brat nez noge ostao ?
Sent from my SM-G610F using Tapatalk
Lezalo po zatvora, na sve spremno, sve probalo, na sve nauceno.
Neka fina celjad.
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Svaka nam cast
https://www.cdm.me/drustvo/najbolja-...odliv-mozgova/
Sent from my HTC U12+ using Tapatalk
Jes, kod nas odliv mozgova sa ranih udgjeva i megatrendova u državnu upravu i ostale državne institucije.
Bolest: izliv mozga na ministarstvo/MA/Aerodromi/cbcg/dri/... Smrt nije trenutna, agonija dugotrajna i neopisiva.
Kotor, pjaca od kina,noću -danju
Vucelic - Franovic 1:0. Ima li sanse za produzetke?
Sent from my iPhone using Tapatalk
nothing comes from violence and nothing ever could
A fino ga je vidjet pa nek pricha ko shto hoce.
...
Mare, ti li si?
"Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi
Ovdje se radi o laznim informacijama kojim barata CG.
Pazi, kada se neko odseli iz CG, nema obavezu da prijavi da se odselio
Pa tako, recimo, imamo biracki spisak gdje su upisani ljudi koji su se prije 15-20 godina odselili iz CG. I imamo paradox da ti ljudi u CG dolaze 3 puta u 4 godine, za lokalne parlamentarne i predsjednicke izbore, i avionske/autobuske karte su im placene od strane vlasti.
A evo jedan podatak nekoga ko je sa CG gradjanima do sada obavio preko 1000 intervjua za zaposljavanje :
90% svih strucnjaka iz svih oblasti (osim zdravstva) starosti do 35 godina vec su napustili CG.
Ovo 10% se batrga i radi ili za strane firme ili planira da napusti CG cim im se ukaze prilika a rado bi je napustili da nemaju porodicu ili su na neki nacin vezani za CG.
Na aposlutnu zalost svih nas, mi kadra nemamo. Imam priliku da saradjujem sa par ministarstava i lokalnih samouprava i od par stotina ljudi koje poznajem samo je JEDNA osoba strucnjak u onome cime se bavi, ostalo su partijski bravi koji se ne pitaju ni sa cim a ne sa strukom.
Jedna jedina osoba dostojna funkcije
Sent from my ONEPLUS A5000 using Tapatalk
One Ring to Rule them all...
Kredibilne agencije se ne bave fingiranjem. Njima je ime najbitnije tj. Reputacija..
DPS vlast fingira podatke da bi predstavila da se nesto radi i to radi u svim segmentima, primjeri :
- kada monstat radi izvjestaje o nezaposlenosti ko pazljivije cita moze da vidi da uvijek u obrazlozenju navode da se radi o ANKETI u koju je ukljuceno par hiljada ljudi a ne podaci Poreske uprave ili ZZZcg
- Izvjestaj o siromastvu je radjen na uzorku od par hiljada ljudi (mislim da je 5000 u pitanju) mahom iz PG i sa juga 3/4 a 1/4 iz centralnog i sjevernog dijela. I takav izvjestaj je porazavajuc
- Kada Poreska uprava ili ZZZcg objave nezaposlenost zaborave da daju obrazlozenje sta je definicija zaposlenog. A to je izmedju ostalog osoba koja je u mjesecu prikupljanja podataka radila makar 1 sat (slovima:jedan sat) tu se racunsju i volonteri. U zaposlene se racunaju osobe koje su u crps registrovane kao preduzetnici ili osnivaci preduzeca bez obzira da li im preduzeca rade ili ne, poljoprivrednici koji imaju poljoprivredno gazdinstvo, bez obzira da li proizvode prodaju ili koriste za licnu upotrebu.
- prije par godina izmijenjen je zakon pa vise ne moras biti prijavljen na biro da bi imao zdravstveno osiguranje. Pola godine po usvajanju zakona ZZZcg daje podatke da je broj nezaposlenih smanjen za 7-8 hiljada a broj novozaposlenih porastao za par stotina hahahahaa (klasicno fingiranje)
- prosjecna plata se izracunava tako sto se saberu sve plate svih zaposlenih pa se podijeli sa brojem zaposlenih i onda dodjemo do cifre od 511eur. 370 ljudi u CG prima platu od 3100 do 100 000 mjesecno. Jos 3000 ima platu vecu od 15000.
I da ne nastavljam.
Statisktika je kurwa
P.S.
Ne da mi edit da radim.
U obracun prosjecne plate po monstatu u CG nijesu ukljucene firme koje imaju manje od 10 zaposlenih![]()
![]()
https://m.cdm.me/kultura/njegosev-sa...rodnog-muzeja/
Sve fino zapaliti , da nista nemamo.
Poslato sa STF-L09 uz pomoć Tapatoka
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks