Page 489 of 655 FirstFirst ... 389439479485486487488489490491492493499539589 ... LastLast
Results 12,201 to 12,225 of 16374

Thread: KK Budućnost

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Sa ovim pojacanjima, sezona je tek pocela momci! Frka je u Železniku...

Sent from my MHA-L29 using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    711
    Thanks Thanks Received 
    27
    Thanked in
    16 Posts

Quote Originally Posted by Iker View Post

Vama je izgleda rival FMP ili ti "druga ekipa zna se vec cija"....iz toga sledi da oni brige nemaju ili je tacnije tumacenje da se treba sa uvazavanjem pisati o potencijalnom rivalu.

Послато са GT-I9515 уз помоћ Тапатока

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by običan View Post
    Vama je izgleda rival FMP ili ti "druga ekipa zna se vec cija"....iz toga sledi da oni brige nemaju ili je tacnije tumacenje da se treba sa uvazavanjem pisati o potencijalnom rivalu.

Kojim to "nama"?

Thanks Thanks Given 
    3
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

najgori ljudi na svijet.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Bice da si promasio topic. Ovo je "K. K. Buducnost"

Thanks Thanks Given 
    3
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Badava je dobro sjeme kad je rdjavo oranje. Valjda ces shvatit.

Thanks Thanks Given 
    711
    Thanks Thanks Received 
    27
    Thanked in
    16 Posts

Kojim to "nama"?

Vidi, u zivotu ti je tako...princip postovanja sagovornika, rivala, partnera.
    Kako vidim tvoj upis odise mrznjom, a to nije dobro.
    Nisam napisao "nama" vec "vama" i dovoljno jasnim ne dvosmislenim recima.
    Umesto da uzivate u privilegiji sto igrate EL i to sasvim pristojno vi (pojedinci) se drzite logike "sipke" (ona, to je ocito, je ista i u BG i u PG).

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ako recenica "frka je u Železniku" odiše mrznjom ili nepostovanjem, onda neka je odmah izbrisu administratori. Ne vidim gdje je tu mrznja i nepostovanje. Mrznja i nepostovanje je ono sto mozemo citati u komentarima na mnogim komsijskim medijima, to je mrznja. Ovo sigurno ne.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ovaj forum je postao ka u kladionicu da sjedim, taj level poznavanja kosarke.

bas. kako se sipa po svima...cak mi se cini da procitah da bitaze ne valja ili nam ne treba hahaah

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

to su ovi sto su pred pocetak pricali da se oslonimo na zorana nikolica i domace igrace . sad bi imali skor 0-14 i kos razliku 100-1000 , ili prica "sto nam znaci par pobjeda i onako necemo nista napravit" a mi kos kad damo slavi se ka go u finale lige sampiona. ludilo mozga jelena rozga

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

dzekson ne umije da vodi loptu

Thanks Thanks Given 
    711
    Thanks Thanks Received 
    27
    Thanked in
    16 Posts

Ako recenica "frka je u Železniku" odiše mrznjom ili nepostovanjem, onda neka je odmah izbrisu administratori. Ne vidim gdje je tu mrznja i nepostovanje. Mrznja i nepostovanje je ono sto mozemo citati u komentarima na mnogim komsijskim medijima, to je mrznja. Ovo sigurno ne.

Slazem se da na drugim forumima ima prilicno ne primerenih upisa koji odisu raznim vidovima animoziteta (i raznim stepenima) cak do sovinistickih ispada i to je "drugi par opanaka"...ovde se, u tvom postu namerno potencira "Zeleznik" iako je glavni rival KKCZv sto cini stil upisa kao tendenciozan, ako to ne vidis ti ili ne znas koji je tim ABA lige iz kog grada/mesta/predgradja ili si maliciozan ili i euforiji zbog 3 nova igraca.

Thanks Thanks Given 
    3,018
    Thanks Thanks Received 
    4,374
    Thanked in
    2,263 Posts

Bogomi ja mislim da Budućnost neće gledati finale ABA lige ove godine sa ovakvom igrom... Nisu ni ostali timovi tu bez svojih pretenzija na titulu, pa se sprdajte sa železnikom. CZ je najozbiljniji kandidat ali vjerujem da može biti dosta iznenađenja i sa ostalim timovima...

Thanks Thanks Given 
    36
    Thanks Thanks Received 
    86
    Thanked in
    43 Posts

nadam se da i sam shvatas da sinonimizacija FMP/KKCZ jedna od najbenignijih kosarkaskih sala u regiji uopste, tako da je bespotrebno se uzbunjivati zbog nje.

Thanks Thanks Given 
    711
    Thanks Thanks Received 
    27
    Thanked in
    16 Posts

Quote Originally Posted by Director View Post
    Bogomi ja mislim da Budućnost neće gledati finale ABA lige ove godine sa ovakvom igrom... Nisu ni ostali timovi tu bez svojih pretenzija na titulu, pa se sprdajte sa železnikom. CZ je najozbiljniji kandidat ali vjerujem da može biti dosta iznenađenja i sa ostalim timovima...
    Do Aprila ce proteci mnogo vode Moracom, tako da vec sada istaci 'belu zastavu' nema bas nekog rezona.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Sto kaze covjek iznad, vrlo benigna sala, koju posebno raubuju navijaci Partizana. Opet, ovo je topic Budućnosti, valjda je dozvoljeno

Thanks Thanks Given 
    27
    Thanks Thanks Received 
    12
    Thanked in
    9 Posts

Sto se drznuse Čović simpatizeri na Zeljeznicar. Pa bre treba da ustanete kad se Zeljeznicar pomene. Da nije FMP ne bi bilo CZ.
    Sto se tiče KK Budućnosti. U salu kad smo navija se, a ne na prvu nasu gresku se u depresiju pada. No polako rastemo opet navijacki, valjda se dosegnu zlatne godine. 2h pred mec puna sala. 40minuta na noge.
    Pomenu neko da ne smije ustat da navija. Ja ne sjedim nikome. Pa da vidim ko mi moze zabranit. Platio sam mjesto navijacu kako ja ocu.

100% istina

Thanks Thanks Given 
    3,018
    Thanks Thanks Received 
    4,374
    Thanked in
    2,263 Posts

Quote Originally Posted by običan View Post
    Do Aprila ce proteci mnogo vode Moracom, tako da vec sada istaci 'belu zastavu' nema bas nekog rezona.

Pa nije baš da nema rezona. Budućnost je bijelu zastavu istakla odma na početku EL, a moj utisak do sada o ovom timu nije baš najljepši. Jedno je što bi ja volio da ovo uživanje potraje, a drugo je realnost. Nisam nikada htio da napišem nešto protiv Džikića ali mislim da je mnogo puta imao do sada loših odluka. Što se tima i igre tiče, sve je to bilo bez kontinuiteta i veoma često bezidejno zbog tima kojeg su oformili i njihovih individualnih ograničenja. Gordić je def košarkaš možda samo za ABA ligu. Uopšte nema potencijal za nešto veće i kvalitetnije. Dačo je imao odlične partije, dok je sinoć bio loš, a razlog za lošu partiju vidim samo u Džikiću. Nikola je upitan i dalje zbog povrede, a novi igrači tek treba da osvježe tim, sa trenerom za kojeg nisam siguran da ima kapacitet na više frontova. Što misliš, da Partizan, Cedevita, CZ , Mega i ostali su u ovom sportskom biznisu rekreativno samo?

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Po kalendaru u januaru imamo 2 puta utakmice u 2 dana Darušafaka/FMP i kritična Real/Cedevita ...

Thanks Thanks Given 
    3,018
    Thanks Thanks Received 
    4,374
    Thanked in
    2,263 Posts

Quote Originally Posted by Podgoricanin View Post
    Sto se drznuse Čović simpatizeri na Zeljeznicar. Pa bre treba da ustanete kad se Zeljeznicar pomene. Da nije FMP ne bi bilo CZ.
    Sto se tiče KK Budućnosti. U salu kad smo navija se, a ne na prvu nasu gresku se u depresiju pada. No polako rastemo opet navijacki, valjda se dosegnu zlatne godine. 2h pred mec puna sala. 40minuta na noge.
    Pomenu neko da ne smije ustat da navija. Ja ne sjedim nikome. Pa da vidim ko mi moze zabranit. Platio sam mjesto navijacu kako ja ocu.

100% istina
    Koje su to fore grobara i njihovog SD u kojem im se i žabljačanin Tole od stotinu ljeta opet vrće na mjesto pre$ednika fudbalskog kluba... Sipali su KK Partizanu sponzore, nisu ih imali đe metat na dresove , a oni tonu iz sezone u sezonu, evo sad ih je malo trgao talijan. Da im nije bilo države, odavno bi bili pod katanac...Dosta se u Partizan ulagalo , dok je Zvijezda tek sa dolaskom Radonjića krenula uzlaznom putanjom, a znaju i vrabci na grani kako su moćnici Srbije gazili druge da bi njihov partizan opstajao u vrhu svega...

Thanks Thanks Given 
    27
    Thanks Thanks Received 
    12
    Thanked in
    9 Posts

Ma vazda su se pomagali ta dva kluba. Istina su obije price. Da osvojimo mi opet ABU pa za CZ i Parti cemo lako...

100% istina

Thanks Thanks Given 
    5,071
    Thanks Thanks Received 
    12,475
    Thanked in
    6,751 Posts

zvanično

Sent from my iPhone using Tapatalk
    „Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov

Thanks Thanks Given 
    711
    Thanks Thanks Received 
    27
    Thanked in
    16 Posts

Quote Originally Posted by Director View Post
    Pa nije baš da nema rezona. Budućnost je bijelu zastavu istakla odma na početku EL, a moj utisak do sada o ovom timu nije baš najljepši. Jedno je što bi ja volio da ovo uživanje potraje, a drugo je realnost. Nisam nikada htio da napišem nešto protiv Džikića ali mislim da je mnogo puta imao do sada loših odluka. Što se tima i igre tiče, sve je to bilo bez kontinuiteta i veoma često bezidejno zbog tima kojeg su oformili i njihovih individualnih ograničenja. Gordić je def košarkaš možda samo za ABA ligu. Uopšte nema potencijal za nešto veće i kvalitetnije. Dačo je imao odlične partije, dok je sinoć bio loš, a razlog za lošu partiju vidim samo u Džikiću. Nikola je upitan i dalje zbog povrede, a novi igrači tek treba da osvježe tim, sa trenerom za kojeg nisam siguran da ima kapacitet na više frontova. Što misliš, da Partizan, Cedevita, CZ , Mega i ostali su u ovom sportskom biznisu rekreativno samo?
    Problem od pocetka sezone jeste podela uloga kao i brzina apsorbcije tima (igraca koji su nosili BUD do titule) novih igraca koji su vidjeni kao nosioci.
    Znaci problem je u "svlacionici" i to je uzrok pocetnih losih igara. Tu je Dzikic morao mnogo bolje da odigra pa cak i da odstrani nekog "buntovnog" koji ne prihvata nove igrace.
    Da je ovakav tim imao Radonjic ili ne bi njega bilo ili njih...brzo bi igrali kako on kaze a glavni ne prilagodjeni bi na transfer listu. U nekim utakmicama je vidjen potencijal i napadacki i odbrambeni i tu odbrambeno odskace Koti koji bukvalno brani sve pozicije u igri a i napadacki zna da prepozna kad sta da odigra, jako kvaliteten i zahvalan timski igrac.

Thanks Thanks Given 
    3
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

@podgoricanin
    Ako mislis navijaju samo varvari dok gube onda je tacno ali ako mislis navija vecina dvorane onda ti nisi gledao SC Moracu ko zna koliko jer tribine se prazne u najboljem slucaju 5 minuta prije kraja utakmice. Dobar primjer utakmica od sinoc.

Thanks Thanks Given 
    4
    Thanks Thanks Received 
    3
    Thanked in
    3 Posts

aktivirale se i komsije, Aleks Renfro potpisuje za Partizan

Page 489 of 655 FirstFirst ... 389439479485486487488489490491492493499539589 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)