Sa ovim pojacanjima, sezona je tek pocela momci! Frka je u Železniku...
Sent from my MHA-L29 using Tapatalk
Bice da si promasio topic. Ovo je "K. K. Buducnost"
Badava je dobro sjeme kad je rdjavo oranje. Valjda ces shvatit.
Vidi, u zivotu ti je tako...princip postovanja sagovornika, rivala, partnera.
Kako vidim tvoj upis odise mrznjom, a to nije dobro.
Nisam napisao "nama" vec "vama" i dovoljno jasnim ne dvosmislenim recima.
Umesto da uzivate u privilegiji sto igrate EL i to sasvim pristojno vi (pojedinci) se drzite logike "sipke" (ona, to je ocito, je ista i u BG i u PG).
Послато са GT-I9515 уз помоћ Тапатока
Ako recenica "frka je u Železniku" odiše mrznjom ili nepostovanjem, onda neka je odmah izbrisu administratori. Ne vidim gdje je tu mrznja i nepostovanje. Mrznja i nepostovanje je ono sto mozemo citati u komentarima na mnogim komsijskim medijima, to je mrznja. Ovo sigurno ne.
to su ovi sto su pred pocetak pricali da se oslonimo na zorana nikolica i domace igrace . sad bi imali skor 0-14 i kos razliku 100-1000 , ili prica "sto nam znaci par pobjeda i onako necemo nista napravit" a mi kos kad damo slavi se ka go u finale lige sampiona. ludilo mozga jelena rozga
dzekson ne umije da vodi loptu
Slazem se da na drugim forumima ima prilicno ne primerenih upisa koji odisu raznim vidovima animoziteta (i raznim stepenima) cak do sovinistickih ispada i to je "drugi par opanaka"...ovde se, u tvom postu namerno potencira "Zeleznik" iako je glavni rival KKCZv sto cini stil upisa kao tendenciozan, ako to ne vidis ti ili ne znas koji je tim ABA lige iz kog grada/mesta/predgradja ili si maliciozan ili i euforiji zbog 3 nova igraca.
Bogomi ja mislim da Budućnost neće gledati finale ABA lige ove godine sa ovakvom igrom... Nisu ni ostali timovi tu bez svojih pretenzija na titulu, pa se sprdajte sa železnikom. CZ je najozbiljniji kandidat ali vjerujem da može biti dosta iznenađenja i sa ostalim timovima...
nadam se da i sam shvatas da sinonimizacija FMP/KKCZ jedna od najbenignijih kosarkaskih sala u regiji uopste, tako da je bespotrebno se uzbunjivati zbog nje.
Sto kaze covjek iznad, vrlo benigna sala, koju posebno raubuju navijaci Partizana. Opet, ovo je topic Budućnosti, valjda je dozvoljeno
Sto se drznuse Čović simpatizeri na Zeljeznicar. Pa bre treba da ustanete kad se Zeljeznicar pomene. Da nije FMP ne bi bilo CZ.
Sto se tiče KK Budućnosti. U salu kad smo navija se, a ne na prvu nasu gresku se u depresiju pada. No polako rastemo opet navijacki, valjda se dosegnu zlatne godine. 2h pred mec puna sala. 40minuta na noge.
Pomenu neko da ne smije ustat da navija. Ja ne sjedim nikome. Pa da vidim ko mi moze zabranit. Platio sam mjesto navijacu kako ja ocu.
100% istina
Pa nije baš da nema rezona. Budućnost je bijelu zastavu istakla odma na početku EL, a moj utisak do sada o ovom timu nije baš najljepši. Jedno je što bi ja volio da ovo uživanje potraje, a drugo je realnost. Nisam nikada htio da napišem nešto protiv Džikića ali mislim da je mnogo puta imao do sada loših odluka. Što se tima i igre tiče, sve je to bilo bez kontinuiteta i veoma često bezidejno zbog tima kojeg su oformili i njihovih individualnih ograničenja. Gordić je def košarkaš možda samo za ABA ligu. Uopšte nema potencijal za nešto veće i kvalitetnije. Dačo je imao odlične partije, dok je sinoć bio loš, a razlog za lošu partiju vidim samo u Džikiću. Nikola je upitan i dalje zbog povrede, a novi igrači tek treba da osvježe tim, sa trenerom za kojeg nisam siguran da ima kapacitet na više frontova. Što misliš, da Partizan, Cedevita, CZ , Mega i ostali su u ovom sportskom biznisu rekreativno samo?
Po kalendaru u januaru imamo 2 puta utakmice u 2 dana Darušafaka/FMP i kritična Real/Cedevita ...
Koje su to fore grobara i njihovog SD u kojem im se i žabljačanin Tole od stotinu ljeta opet vrće na mjesto pre$ednika fudbalskog kluba... Sipali su KK Partizanu sponzore, nisu ih imali đe metat na dresove , a oni tonu iz sezone u sezonu, evo sad ih je malo trgao talijan. Da im nije bilo države, odavno bi bili pod katanac...Dosta se u Partizan ulagalo , dok je Zvijezda tek sa dolaskom Radonjića krenula uzlaznom putanjom, a znaju i vrabci na grani kako su moćnici Srbije gazili druge da bi njihov partizan opstajao u vrhu svega...
Ma vazda su se pomagali ta dva kluba. Istina su obije price. Da osvojimo mi opet ABU pa za CZ i Parti cemo lako...
100% istina
zvanično
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Problem od pocetka sezone jeste podela uloga kao i brzina apsorbcije tima (igraca koji su nosili BUD do titule) novih igraca koji su vidjeni kao nosioci.
Znaci problem je u "svlacionici" i to je uzrok pocetnih losih igara. Tu je Dzikic morao mnogo bolje da odigra pa cak i da odstrani nekog "buntovnog" koji ne prihvata nove igrace.
Da je ovakav tim imao Radonjic ili ne bi njega bilo ili njih...brzo bi igrali kako on kaze a glavni ne prilagodjeni bi na transfer listu. U nekim utakmicama je vidjen potencijal i napadacki i odbrambeni i tu odbrambeno odskace Koti koji bukvalno brani sve pozicije u igri a i napadacki zna da prepozna kad sta da odigra, jako kvaliteten i zahvalan timski igrac.
@podgoricanin
Ako mislis navijaju samo varvari dok gube onda je tacno ali ako mislis navija vecina dvorane onda ti nisi gledao SC Moracu ko zna koliko jer tribine se prazne u najboljem slucaju 5 minuta prije kraja utakmice. Dobar primjer utakmica od sinoc.
aktivirale se i komsije, Aleks Renfro potpisuje za Partizan
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks