kakve veze imaju 3 seta kvacila sa jednim autom?
kakve veze ima majstor sa setom kvacila?
Prema tome, šta da ti kažem?
kakve veze imaju 3 seta kvacila sa jednim autom?
As far back as I can remember I always wanted to be a gangster.
Mora da cera drva pa je spalio 3 seta za god ipo.
Moguće da mu majstori nisu dobro uradili to.
Ramena isto brzo crkavaju na lybru a preskupa su.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Na 147 su viljuske i ramena jeftina.
A set kvacila je do majstora ili vozaca. Nije do auta.
Sent from my iPhone 8+ red using Tapatalk
Sto se Italijana tice jedino Fandju i Aciki skidam kapu, znaju svoj posao, ali dok dodjes na red kod njega iha ha...
Na alfu sam imao problem nekoliko godina (9 je bila kod mene), gasila se na ler, dize obrtaje u
mjesto, ponekad dugo vergla i kad upali trokira i svasta nesto, nema dje nisam bio po CG niko nije znao do cega je, odem kod Acike covjek za 5min provali do cega je, senzor hladnog starta 10e, nikad vise problema nisam imao.
Sto se lybre tice, sigurno je do majstora jer covjek bas cuva auto. Papreno ga i platio prije 10tak godina.
Zato sam i napisao ako odluci da kupi Lanciu da zna kod kojeg majstora da ide (iz mog iskustva jer sam vozio talijana).
Evo ga ja mijenjas na 147 na 200 000km. Normalno se vozi nakon toga i jos traje. Kvacilo kao u sir.
Tako da je do vozaca, a i majstorovog masla ima.
Jedino ako se ne ide na neku jeftinu varijantu seta i onda se ubaci to nesto. Ali ja komentarisem za normalan set koji ide u taj auto.
Ja sam u autobox uzeo i preporuka za njih.
Sent from my iPhone 8+ red using Tapatalk
Lukov set 2x , treci put uzeo sachs.
E ne znam, ja sam skoro uzeo luk set kvacil, hidraulicni druk lezaj iplivajuco zamjac i stvarno sam dobio "novo" auto, usput zamijenio ulje u mjenjac, bisksne i razne potrodne djelove sto se menjaca tice i stvarno je, kako nego rece gore, kao u sir.
But if you never try, you'll never know..
Kuda mi je najbolje da idem do Beograda po ovom vremenu? Sa naglaskom da idem kombijem. Znam da mi je inače jednostavanije na Jabuku da idem jer se manje čeka. Ali ne znam kako je sad tamo sa snijegom i dio od Jabuke do Prijepolja.
Sent from my ONEPLUS A6000 using Tapatalk
Prati prognozu, ako ne bude snijega dan dva pred put slobodno preko Jabuke... Održava se put redovno, samo zna bit problem ako pane snijeg noć prije ili u toku vožnje...
Sent from Tapatalk
#fakenews
Đe sutra prije podne uradit tehnički bez da se moram najavljivat?
Ako uzmem neko auto da dobijem polisu i da ga mogu odvest doma u HN
Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk
Stay salty.
Hahahaha, ili graničnu policiju. :-)
Sent from my ONEPLUS A6000 using Tapatalk
Eo mi istekla vozačka, pa moram opet ljekarsko da vadim... Đe se to sad završava, i pošto, čuh da sad može i kod privatnika, dakle kojih?
(nečitko)
Preko puta Bastona imas jednu ordinaciju, Diagnostika something. Zovnes, zakazes i lagano. 25€ cini mi se. Ima jos na oar mjesta ali ovdje sam ja biJo...
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
Pitaj Dakića da ti očnog preporuči.
Poslato s Jadrana
zna li neko agenciju koja radi sve, tipa tehnički, podiže saobraćajne, prenos vlasništva sa poreskom itd?
stanic je podizao saobracajne... a vjerovatno radi i sve ostalo, kao i manje vise svi
Ima li ko kod nas da prodaje silikonska crijeva za turbo/interkuler? (Osim Majorcina garage jer nema to sto meni treba)
Naruci na fmic.eu ako nadjes to sto ti treba... Kvalitetna su, cijene su ok, cijena dostave isto ok
A u slucaju da nadjes kod nas nekoga sa silikonskim crijevima pisi odje ili na pm
But if you never try, you'll never know..
There are currently 11 users browsing this thread. (0 members and 11 guests)
Bookmarks