Je li ovaj audi ovo u hlad parkirao?
problem je sto na automobilizmu cirkulise 10tak ljudi i to je to... i svi se manje vise poznaju posle toliko vremena...ja sam odje od 99te npr... i kad je tako malo ljudi onda se ovo pretvori u privatni chat....i tesko se to moze kontorlisati...
ne znam kako je na drugim forumima...slabo se tamo krecem, ali na automobilzmu sam stalno![]()
Je li ovaj audi ovo u hlad parkirao?
But if you never try, you'll never know..
Paćoti...![]()
But if you never try, you'll never know..
Mali dio jesenje kolekcije #parkiramkakohocu
![]()
Voli na stari, pih.
Joooj koliko junaca na jednom mjestu, ovo je prava kolekcija Kapetane.
"LIFE IS ABOUT PASSIONS. THANK YOU FOR SHARING MINE." - Michael Schumacher
ovaj sa fiatom 500 je nosioc liste ovdje
Prema tome, šta da ti kažem?
Imalo bi toga jos no nisam dokon pa slikam kad se zateknem.
Nosilac liste je "ona", vidjeno tv lice.
Uzasno mrzim kad se zaustave i sa lijeve i sa desne strane da ne mozes da prodjes bez nekog slaloma ili ne mozes uopste jer jedan od njih nije dovoljno pametan da shvati da ne mogu proci kola jer je zadnji dosao i zauzeo kontra stranu.
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
Najgora po tome je ona ulica izmedju stadiona i KICa.
Sent from my SM-J510FN using Tapatalk
najbolje je kad stanu na sami kraj ulice ,jos je raskrsnica , ne mozes da vidis ko nailazi sa desne strane ,pa moram polako da izadjem iz ulice ,da provirim prakticno da me ne opali neko . Iskuliram svaki put , al cini mi se , da me neko udari u takvoj situaciji , ovoga sto je zatvorio put , sklapali bi i njega i auto
Kad sinoć ne slupah auto zbog jednog BRAVA ženskog neću nikad.
Idem preko Blažovog mosta nekih 60-65 km/h i fatamo zeleno, i ova vozi desnom ja lijevom trakom, i ovi u njenu traku stoje, i samo daje žmigavac i upada u moju traku, ja na kočnicu primakni se desno trotoaru. Sviram blicam, ne jebe ona živu silu Zamalo se zakucah u nju. Stigoh je ispred banke i stajem pored nje reko jesi li ti normalna? Veli vidiš li da žurim? Ok žuriš mislim se u sebe i zagradim joj auto stanući ispred nje. Sad kad žuriš majku ti je8em sad ćemo da čekamo malo. I čekamo mi opet zeleno jer sam u sred zelenog stao da čekam još jedno. Krenusmo mi oće silu na sramotu da me obiđe. Ja cimaj auto lijevo desno i ne puštam je iz inata. Kad idem pravo ka Starom, ona desno upalila 4 žmigavca i viče mi iz kola, smradu jedan vidiš li da žurim. Bravo ti ga ljepotice krovom kočila!
Sivi neki nissan PG HU 100
Prodaja/otkup i ugradnja muzike za auto.
Više informacija u inbox.
Najveca moguca guzva, ali covjek da popije kafu.
Sent from my iPhone using Tapatalk
f6
Nemoj slikat preko puta ako bude moje hahahahahaha
https://cloud.tapatalk.com/s/5c0e61f2...79eac90c-V.mp4
Sent from my SM-J600FN using Tapatalk
Ja sam viđeo istu ovakvu situaciju u komšiluku. Ljetnje gume su mu toliko zasmrđele da sam mislio da će pući svaki tren
"Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi
Juce vidjeh put DG auto sa nekom malom prikolicom. Prikolica puna zamijesanog maltera. Stvarno su kao stavili najlona ali to je bas kapalo po putu.
Ne slikah jer sam relativno brzo prosao pored njih, ali kad vidjeh malter u prikolicu nisam mogao da vjerujem.
Sent from my HUAWEI CRR-L09 using Tapatalk
garant im nedje natoceli ovi sto prodaju gotov malter
Da ti je znat cega covjek sve srece u i na auta starim putem tek![]()
juce ujutru sam sreo covjeka koji je u duju i na prikolicu imo jedno 20 dzakova krompira i m3 cijepanih drva... lege do zemlje i duja i prikolica, ali njega zabolje sto je pretovaren i sto njime prikolica upravlja
Sve je to top, ali kad vidim balegu po putu izludim. Pogotovo ako sam prije toga oprao auto detaljno.
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
pricaj mi o tome
Prema tome, šta da ti kažem?
vozac golfa 4 oce da me bije jer njemu smeta kad mu vozim u branik sa upaljenim dugim svijetlima i maglenkama
a meni ne smeta kad on meni vozi u branik sa kineskim farovima i 8000k ksenonom koji gadja avione....
spustena zatamljena teget cetvorka na celicne felne...njam
![]()
Last edited by Laz; 15-12-18 at 21:34.
Oboje ste approved za ovu temu.
Poyyy
--------------------------
Do Not Disturb.
--------------------------
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks