@Telemach
Da li postoji mogucnost da mi se dodijeli javna IP adresa?? Jer mi vise dojadilo da me smatraju robotom po sajtovima.
Our system has detected abnormal activity from your ip address 79.140... I tome slicno. Daj zavrsite nesto povodom toga.
@Telemach
Da li postoji mogucnost da mi se dodijeli javna IP adresa?? Jer mi vise dojadilo da me smatraju robotom po sajtovima.
Our system has detected abnormal activity from your ip address 79.140... I tome slicno. Daj zavrsite nesto povodom toga.
GOD IS GREAT!
To je normalna pojava. Ladno sam provalio da mi je problem sa iCloud-om (mejlovi i slike) ladno bio zbog njihove posrane politike oko IP adresa.
Desava li vam se da u toku dana, po nekoliko puta padne internet,protok padne na 0, stranice ne ucitava....pa se poslije 5-10min osvijesti?
Meni laguje kad igram LoL. Svake dva minuta digne ping do 250ms. Sta da radim?
I nisam zidar, ali eto
oko mene ceo zivot cigle, zgrade, blokovi i beton
Pravo dobar internet, zamalo 200/10
Sent from My Galaxy S9+ using Tapatalk
Eo i meni sad ok ali su ceste ove osilacije, premium sam korisnik jbt, razmisljam svako malo o internetu, pf...
Sent from My Galaxy S9+ using Tapatalk
Ističe mi T-com ugovor za par dana. Da li da pređem na Telemach i kakvo je stanje sa internetom na Starom aerodromu?
I love deadlines. I like the whooshing sound they make as they fly by.
Meni po lokaciji kad trace lokaciju pise da sam iz Dobrih Voda ili Herceg Novog a zivim u Pg toliko o tome sa ip i dns-om
Ima li jos ko problem eo 20 min mi je iskljucen i internet i televizija i telefon a placen racun davno tako da je proknjizeno sigurno?
A plus im eo ni ovi brojevi 1800 12755 ne rade
Ne radi ni meni...a ne mogu ih dobiti jer su pogasili te telefone...(beep)
Taman sam i ja htio da pitam šta je sa telefonima podrške, ni meni ne radi ništa.
Ne radi ni meni
Sent from my SM-A520F using Tapatalk
Nesto im je puklo generalno. ni meni nema pa sam presao na mobilni internet.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks