Bas nerealna igra u napadu u odbranj nidje energije.
Kako li cemo pregurati sad decembar kad su umorni a imamo prakticno 8-9 igraca u rotaciji maksimalno
Omic je katastrofa u odbrani...
Poslato uz pomoć Tapatoka
Bas nerealna igra u napadu u odbranj nidje energije.
Kako li cemo pregurati sad decembar kad su umorni a imamo prakticno 8-9 igraca u rotaciji maksimalno
Taman neka Mega dobije. Ovi nemaju motiva bez protiv cska i barse. Titule se gube na ovakve utakmice.
Sent from my SM-A510F using Tapatalk
Treba dzikic da promijeni ovu ocajnu igru u napadu jer ovo sto mi igramo danas, da se svaka lopta spusta jedan na jedan, ne ide nikako
A momci trebaju da nadju motivacije da igraju jace odbranu
Dzile sam prvi iz svlacionice a oni ostali unutra. Hahaah kako je prodimio
Evo stizemo ovo. Ocekivano
Poslato sa ANE-LX1 uz pomoć Tapatoka
Idemo vebeeeer
[Img]https://hips.hearstapps.com/pop.h-cdn.co/assets/15/38/1442241608-rockets.gif?crop=1xw:1.0xh;center,top&resize=480:*[/img]
Sent from My Galaxy S9+ using Tapatalk
Stala mega a mi konacno pogodili nesto, ali opet imamo samo igru jedan na jedan
Kako bi nam legao carapic sad
Bogomi su nas sudije pogurale dobro, ali vakat je i nama bio više...
Sent from My Galaxy S9+ using Tapatalk
Zamisli kad mega baca 24 sekunde pfff
Poslato uz pomoć Tapatoka
Rekoh ja iz 2 u 1
Poslato sa ANE-LX1 uz pomoć Tapatoka
Aaaaaaaaaaaaaa, kakoe ovo izvuceno na cisto iskustvo i bezobrazluk.
Sent from my Redmi 5 using Tapatalk
Kako ti svaki put zadrhti ruka maleni čovječe što te kupuju za 2 sendviča i kutiju pralina...
Milojevic popizdio, sudije na obje strane paklene greske prave.
Svira tehnicku kad nije bila a ne svira posle kad je bila
Bokan dobacuje nekom na parket cini mi se misku, da su se nesto prepucavali ili neko do miska
Sto cini dzikic nikolicu, ono je stvarno sramota.
Mega nam odrzala cas kosarke pogotovo u napad, kakav protok lopte.
Dok je nama svaki napad stacionaran
Kako se Mega ugasi u zadnjih 2-3 min, malo zbog loših rešenja, malo zbog sudija i za čas 11:0. No mi je cio meč noćas sumnjiv nešto.
Послато са E6653 уз помоћ Тапатока
"K'o mi, kad zovemo velikim čovjeka sitne duše,
a ko zna koliko je tihih što divovi u njima čuče."
Ivanovic povrijedjen na duze izgleda, nece igrati do kraja godine. Pukla nam pogibija, oce li se izvlaciti koji plej vise, ovo je mucno gledati jedan na jedan
Muka je da igra Earl 30 minuta aba ligu svaki put i da moramo na njegov kvalitet da se vadimo kad je muka stalno
Podgorica Podgoricanima!
a dje nije sumnjiv, nego idemo dalje, bitno da se ovo pregrmjelo
Oce li mi iko objasnit zasto Nikolic ne moze odigrat umjesto Barovica koji minut? Pa moze li bit sporiji i nekorisniji od ovog lika?
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
Mene nije jasno zasto coty ne uzima vise suteva za tri kad se vidi da je strasan suter.
Prije bi njega forsira neko jacksona..
Послато са POCOPHONE F1 уз помоћ Тапатока
ПОДГОРИЧКА БУДУЋНОСТ !
Ne zelim da pomislim nakon ove ocajne igre, bez ideje, bez energije u odbrani sa 8 igraca kako ce biti u ovom paklenom nizu gostovanja pa i kuci sa Fenerom.
Dzikic pola konferencije prica o Carapicu e pa
Podgorica Podgoricanima!
Dzekson je bas 0, 2-3 banane primi po meču...
Koti spakovao Bitadzea u džep
Dzekson enigma, kako je doveden. Jedino je dobar ako ostane sam a i onda je ocajno spor pri izbacaju. Pricao sa o njemu posle barse, nema kvalitet ni u vodjenju lopte, ni u organizaciji, ulaz mu je mozda i najgora karika. Muci se pri driblinzima, u odbrani nema pregled uopste, vazda mu utrcavaju igraci iza ledja.
Podgorica Podgoricanima!
Pop je odigrao najbolju partiju večeras (ove godine)
Earl i Koti prave razliku. Gorda je sve bolji, iako siluje dosta. Dzekson toplo-hladno. Vise hladno. Pop dobar, ali centri su nam u krizu prilicnu. Omic se u odbrani raspada, Barovic i u odbrani i u napadu, potpuno izgubljen. Nista mu ne polazi za rukom. Fali Dzoni. Generalno smo tanki sa rotacijom, potrebna je svjeza krv, neko pojačanje.
Mega je sjajna, super talentovana ekipa sa odlicnim trenerom, rastereceni, igraju brzo i pametno. Bas milina za gledanje.
Solidna posjecenost, opet prazan blok varvara.
Pobjeda se pise, idemo dalje!
Sent from my MHA-L29 using Tapatalk
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks