Fidel, javljaj što si uzeo da "fotokopiram" što bi rekli braća Ni'šićani...
Sent from My Galaxy S9+ using Tapatalk
Dje ima da se uzme usb c adapter u PG, a da nije iCentar?
Sent from my LG-H818 using Tapatalk
Pogledaj u tehnomax, oni imaju svakakvih nekakvih, ili pogledaj po ovim prdavnicama za mobilne telefone, eventualno Gintas.
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
Ovo je kao otg za iphone?
I meni bi valjao![]()
Morao sam prvo proguglat jer bas neam pojma o Apple proizvodima, al rekao bih da je to to. Treba meni za iPad.I mislio sam, vec sam gledao, al te "stvarcice" tesko nalazim na sajt. A u PG sam tek u petak pa cisto da se raspitam.
![]()
Sent from my LG-H818 using Tapatalk
https://www.tehnoplus.me/artikli/usi...r-re71-re07011
Evo za usisivace, ne mora bas ovaj model, u tehnoplus je 5 godina garancije na sve hoover modele, mi zadovoljni.
Forever young, i want to be forever young
može li neko da preporuči dobrog muškog krojača u PG?
Ja jedino znam Methadzovica u Blasica ulicu. On je evo 50 godina krojac.
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
Ljudi zna li ko koje je stepen 180 kredita na fakultetu?
Sent from my BLA-L29 using Tapatalk
VI stepen, bechelor...
Sent from Tapatalk
#fakenews
Đe bih mogao rentirati kombi, što veći, treba mi za selidbu?
imas RETO centar 40€ sat sa sve momcima koji iznose, unose i stavljaju dje ti volja
Sent from my iPhone using Tapatalk
nothing comes from violence and nothing ever could
Za ove domacine koji su pratili usisivace... uzeh ovaj na kraj:
https://www.tehnoplus.me/artikli/usi...trolux-esc63eb
Gandalf je preporucio prakticno isti, samo 61 umjesto 63. Ovaj je valjda noviji iako su prakticno ISTI. Razlog zbog kojeg sam uzeo ovaj a ne taj je boja. Tako da sam prakticno za crnu boju doplatio 4e. Worth it.
Samo sam ga isprobao, vuce dobro. Sa parketa koji je podignut i ima supljina svuda je povukao sve zivo sto se nije povlacilo zadnjih mjesec i kusur tako da snage ima sasvim dovoljno.
Ima i dodatke koje sam samo isprobao ali vjerujem da cu koristit' onu "glavnu glavu" za 99% slucajeva.
Ovaj usisivac je naravno malo smijesan poslije one Rowente koju vuces dje oces bez da razmisljas o kabelu i samom usisivacu jer ti je sve pri ruci. A posebno mi je nedostajala opcija da ugasim/upalim usisivac na samoj rucki sto ovdje nije slucaj (kao ni kod vecine usisivaca u ovom rangu).
Plastika je osrednja. Nije najgora ali ne uliva bog-zna-kakav utisak kvaliteta ili trajanja ali ako se ne maltretira mnogo trebalo bi da vuce koju godinicu bez problema. Garancija je 2 godine.
--------------------------
Do Not Disturb.
--------------------------
PG Garage ima kombi za izdavanje
Da li je neko polagao u skorije vrijeme za upravitelja camca/plovila u Kotor?koliko para je polaganje i ljekarsko uvjerenje?imaju li neki casovi ili davaju knjigu pa uci doma?koliko cesto imaju polaganja?
Jesam ja ali u Bar.Ali vj isto.
Izvadio samljekarsko kao za B kategoriju samo u zagradi doktor napisao da je za upravitelja camca. 35e je mislim polaganje ,takse i cuda .ljekarsko,kopija licne i dvije slike .
Da znam casova nema.Imas neku knjigu da kupis 5-6e
p.s za Bar mi pricali ma to samo se pojavis bla bla.Ja tamo 65% ljudi palo.
Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
Hitno mi treba info! Ako putujem sjutra za Pariz, a pasos mi istice 28.05.2019. oce li bit problema?? Citam neke rokove 3mj ili 6mj minimum do isticanja pasosa?
Ako se vracas do 28.02.2019 nece
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Satelitski resiveri/oprema
There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)
Bookmarks