Pitaj ih onda zasto kradu 10-15 dana od registracije?
Sto ne vazi saobracajna od dana kada je podignes tablice
Ma nemoj? A kad fali tablica i saobracajnih cija je to greska?
Jedno je sto je zakonom propisano.
Drugo je kako se zakon primjenjuje.
Trece je da li se to nekome svidja ili ne.
Ako vas neko nije maltretirao zbog vozenja bez tablica samo ste imali srece, ili ste, sto je veca vjerovatnoca, jednostavno mudo...a za nas smrtnike i dalje vazi vozenje sa tablicama, davanje zmigavca, cekanje u kolonu kad su radovi na putu, parkiranje u okviru jednog parking mjesta i ostala boranija...
...a kad mi se glas, i oči, i dah upokoje,
ti ćeš me, znam, uzeti na krilo svoje...
Smije ako su ti izdali potvrdu.
To sto imas polisu i papir ti nista ne znaci samo po sebi.
Kad predas za registraciju MUP izdaje (na zahtjev) potvrdu da je auto u procesu registracije i da sa istom mozes upravljati vozilom u granicama drzave do odlucivanja o zahtjevu, a ne duze od 30 dana.
kad bi da vozite auto bez tablica onda vam odgovara.
sjutra neko da vam udari dijete ili vas na pjesacki i da ga ne mogu nac jer nije bilo tablica na auto pljuvali bi ste i po Mupu i drzavi i svima kako su to dozvolili
f6
Uzmi potvrdu I možeš voziti kroz Cg, to je već pisano ranije
Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
this time next year...
istina. ali svaka medalja ima 2 strane... ta povlastica je uvedena vjerovatno zbog toga da ljudima ne bi auto sjedjelo pred kucu dok dobiju tablice (sto zna biti i do 1.5 mjesec), a oni isli pjeske. za sve zivo postoji rizik
nego, u cg ne moze niko prnut ako je postojao bar 1 svjedok, a da se to ne moze doznat u roku od 48h.
drugo je ima li interesa u nasem drustvu da se to dozna i smeta li necijem interesu da se to dozna... svi znamo za slucajeve dje su "luda" djeca "natrcavala" na zaustavljen auto i slicnih ispada koliko oces....
Zna li neko kako se zove ovaj plasticar, gore blizu Bolexa, i ima li neko broj? Hvala!
![]()
Dobar si, a? Ščime se baviš?
Miro Medenica 057 569 938.
Ko prodaje i pravi farbu za kozu u PG?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Kico u zagoric bi trebalo da to radi
* Profesionalni detailing vozila *Instagram : Tico Detailing
moze br tel? Hvala.
nemam mu br tel ali ti se nalazi kod mupa u zagoric
kad dolazis od gimnazije put zg dodjes na raskrsnicu kod pumpe i skrenes lijevo vidjeces novi objekat u zgradu sa velikom reklamom.. ne mos promasit vala
aa ako bi promasio pitas tamo![]()
hvala tico
Pedja odradi ne prodaje
1.9 tdi 66 kw, 2001 god. koje ulje sipat? 5/40 ili 10/40
Ja bih 5W-40, iako će svi reći 10W-40. Zavisi isto da li ga troši ili ne.
Sent from my GT-I8190 using Tapatalk
Ako ga ne troši 5w-40, ako ga troši 10w-40 i nema greške.
Prodaja/otkup i ugradnja muzike za auto.
Više informacija u inbox.
Zna li neko na pezoa 308 nece da poveze telefon preko bluetootha,nego pokazuje ovaj znak u donjem desnom uglu kao da je prazna neka baterija?
Sent from my HTC U12+ using Tapatalk
Jesi li ga upario sa telefonom? Dozvoli u telefonu vidljivost.
Poslato s Jadrana
Ovo se samo meni moze desiti. Zavrsavam polisu i tehnicki 13.11, ocekujem da ce Lojd-Lovcen papire predati vec 14.11 u MUP. Ja danas da vidim jesu li ako Bog da vise tablice gotove, kad tamo sluzbenik kaze da su dokumenta predata 21.11 i da dodjem da se interesujem oko 27-28-og. Ja zovem Lojd-Lovcen da vidim zasto su kasnili sa predajom, kad slijedi odgovor sluzbenika "BANKROTIRALI SMO BILI, I TEK KADA SMO IMALI PARA DA PLATIMO MUP-U TADA SMO PREDALI SVE ZAHTJEVE, A TO JE BILO 21-OG, IZVINITE MOLIM VAS" ... nista i drugi put sve vam na svijet...
There are currently 10 users browsing this thread. (0 members and 10 guests)
Bookmarks