Ja mnim nedje 2029
Ja mnim nedje 2029
Koliko je desun dobar za klupski fudbal,toliko je los za reprezentaciju.
Sent from my SM-G610F using Tapatalk
Lezalo po zatvora, na sve spremno, sve probalo, na sve nauceno.
U dvije utakmice,sem Marusica ko jos ima dobru formu? Ajde mugi gura to u koreji,al to nije mjerilo ekipa iz evrope.
Dok nama igrači ne budu starteri i igrali u malo jace klubove makar i levante mi nemamo cemu da se nadamo odje društvo iskreno
dokle god su u reprezentaciji Beciraj , Klementa , Stojkovic i slicni nema srece
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
Tumbaković baš ima pregrdan horoskop, ovako izgubit utakmicu je presmiješno. Em onaj go koji ovi smećari zadrigli ni sami ne vjeruju da su dali, em ovo napucavanje golmana u glavu. Inače je dobro pucao Janković, brz i precizan šut u stranu, jbg desi se i da golman odbrani.
Ali fakat mučenje teško i sa povredama, i sa sudijskim masakrima i sad sa ovakvom utakmicom. Tumba izdrži.
Nego čeka nas sad zbog slabih rezultata žrijeb za euro iz četvrtog šešira. To znači kako god okreneš biće preteška grupa.
I've never seen so many electric jellyfish in my life!
Tačno će i srbija i rumunija direktno otići na prvenstvo kroz glavne kvalifikacije. Igramo li mi onda play off
Poslato sa MHA-L29 uz pomoć Tapatoka
Dakle moguće je da bude recimo: Španija, Njemačka, Srbija, Crna Gora, Jermenija, Lihtenštajn (najgori mogući scenario)
Ja bih priželjkivao: Italija, Island, Izrael, CG, Gibraltar, San Marino.
Last edited by rebel; 20-11-18 at 22:09.
Grupa laka, teska, prelaka, preteska. Isti qurac nam se pise u kakvu godj grupu udjemo kad smo baksuzi....a to je da doma grickamo kockice i mi i nasi reprezentativci....dok raznorazne Albanije, Islandi, Sjeverne Irske igraju na velika takmicenja. Moga bi se kladit da ce Kosovo ohoho prije nas stici do Euro ili Mondijala. Jednostavno nam je tako sudjeno dok ne ostranimo kancere representacije.
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Ja tvrdim kada bi Savicevic otisao da bi se fudbal ovdje ugasio jer znajuci kakve su mu alternative to bi totalni kolaps nastao. Ovako bar neku mrvu kredibiliteta imamo. Nije problem Savicevic vec upravo ti sto bi dosli i sto mi krstenog trenera nemamo a kamoli bar desetak njih koji umiju da rade sa mladima. Dakle nemas bazu iz koje bi isplivao odredjeni broj igraca, nemas trenere koje bi od to malo napravili nesto, nemas stadiona normalnih sa cim savez veze nema i imas sto predsjednika klubova koji se ponasaju kao da vode Real Madrid i svako gleda kako da se opari kroz klub.
Svi znamo na rijecima sta treba ali u praksi je, u sadasnjim uslovima to je nemoguca misija.
I na kraju ruku na srce ova reprezentacija nikada kompletna nije bila pa su i dalje konkurentni. Bar su sacuvali da budu u treci sesir sada pred zrijeb i dako bar jedan ciklus odrade bez izostanaka.
Mijatović ima preča posla, npr. da ne završi u zatvor zbog svega što otkriva football leaks.
Ja bih volio da nam se desi neki kontinuitet da 3-4 utakmice barem odigramo u punom sastavu. Eto toliko, pa da vidimo realno đe smo.
Tumba dobro radi, samo se da primjetit da ima par usijanih glava u ekipi kojima bi valjalo smanjit broj dodira. Jovović i Janković prednjače koliko dave loptu.
Tumba opleo po Jankoviću najviše
Poslato sa STF-L09 uz pomoć Tapatoka
Jankovic je talentovan igrac, mogao bi napraviti bas dobru karijeru ali je previse sujetan i sto bi se reklo pravi je prč...dalje, generalno ima istine da mi nemamo ni sturcnih ljudi, nemamo trenere, a u terene se nestrucno ulaze... Jer se recimo desava da savez donira klubu 250k eura za pomoćni teren a isti bude unisten nakon 4 mjeseca jer niko nije vodio racuna da se obezbjedi isti od poplava..
Poslato uz pomoć Tapatoka
Ljudi kod nas nisu realni prije svega, u svakom sportu bi zeljeli da imamo odlicne rezultate, ali to nazalost nije moguce.
Mi u fudbalu imamo jednu prosjecnu ekipu, i od takve ekipe prosto nije moguce traziti neke velike rezultate.
Prije svega Dejan Savicevic je uradio mnogo dobrih stvari za fudbal, al svakako ima i onih losih.
Po meni on je postavio odlican kamen temeljac za mnoge stvari, al prosto ne postoji osoba koja bi se uhvatila u kostac sa onim sto je on radio.
Stavise jos mi nije jasno sto ce mu ova kutara sa FSCG, od nje nema nista, stavise ljudi ga radi saveza samo pljuju sve vise i vise.
Meni samo smeta kod nas ovaj uvoz igraca sto majka Srbija odbije,i time je ubijen kult reprezentacije.
Ne moze jedan Simic, Ivanic, Marusic, Stojkovic i co da imaju nacionalni naboj, koji je potreban kad se igra za repku.
Lezalo po zatvora, na sve spremno, sve probalo, na sve nauceno.
Ne dopada mi se što je Tumba ovako javno isprozivao Jankovića.
Valjda je mogao to u svlačionici da razjasni. Ili da ga stavi na klupu pa taman nek Klimenta igra.
To ti mislis da nema nista.... fifa novac ravnoravno djeli bili mu crna gora,spanija,amerika ili andora... onda guras nekog pa se taj neko proda pa eto procenta itd...
Ovo je zamjena za prijateljske utakmice i mislim da su nasi igraci to tako i shvatili... vujacic sjedi na klupu a igra kopitovic koji je kriv za 90 posto ,jankovica bih izbacio cim smo primili gol isti sekund ono je nepostovanje da gledas kako ti trpaju gol jer jbga ti si zvjezda i treba da ti sviraju uvjek kad ti mislis da si fauliran
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Satelitski resiveri/oprema
Marko Janković je dobar igrač i stvarno je malo ružno ovo što se Tumbaković vadi na njega, bez obzira što mu svakako pripada srazmjeran nivo odgovornosti za rezultat u ligi nacija.
Problem oko Jankovića je dosta komplikovaniji i nije fudbalske već psihološke prirode. On je posle Vučinića, Jovetića i Savića najtalentovaniji fudbaler kojeg je Crna Gora izbacila. U njegovim godinama pomenuta trojica su igrala u ozbiljnim takmičenjima i ozbiljnim klubovima. Janković je sa 18 godina imao neuspješan pokušaj u Olimpijakosu koji je kasnije rezultirao u to da ostane "zakucan" u JSL narednih 5 godina (koje su inače ključne za fudbalski razvoj) sa kratkim izletom u Sloveniji (Maribor). Dakle, srazmjerno talentu koji posjeduje i on i njegovi navijači su svjesni da mu fudbal nije dao ono što je zaslužio. Da me ne shvatite pogrešno, ne mislim da je igrač za top klubove ali sigurno jeste za Anderleht, Nicu, Bragu ili nešto sličnog nivoa. Momak konstantno igra pod pritiskom koji je sam sebi nametnuo, a to je da pokaže kako vrijedi više nego što mu trenutna situacija prikazuje. U tome zna da se sagori kao sinoć, ali to ne znači da je on išta gori igrač nego što je bio prije meča sa Rumunijom.
Budimo realni, on je jedini koji nas natjera da ustanemo sa onih stolica kad primi loptu na 40 metara licem prema golu. Ovi ostali su totalno bezopasni.
Uz kvalitetnog sportskog psihologa mogao bi u narednih 2 godine biti spreman da napravi taj iskorak u Evropi i ujedno postane naš glavni igrač u napadu. Ali, za to mu treba dijametralno suprotan mentalitet ovome koji ima sad. U suprotnom, završiće na Tajlandu, kupit 2-3 stana, živjet od kirije i mirna Bosna.
Vidi, niko ne spori da je on los igrač.
Ali ona igra mu je kriminalna bila, neka kurcobolja , sam protiv svih. Ne daje loptu nego je davi, kad je izgubi samo širi ruke.
Ja sam odmah rekao kod gola da ne krivim Petkovića nego Jankovića. Teren je klizav ne smiju se puštati oni šutevi , a ne gubiti lopte na 18 m od gola.
I u pravu je Tumbaković, ako se zna neki sistem. Ko izvodi kornere, ko puca penale, ko slobodne udarce treba da se poštuje to.
Daleko od toga da je on lose šutnuo, jako ali nedovoljno precizno a golman mu pročitao stranu.
Nije to strasno ali i da ga je dao to ne bi promjenio utisak o toj utakmici.
Mada ja više Tumbakoviću zamjeram druge stvari. Kao prvo Beciraj nema šta da traži više u ovoj reprezentaciji, momak je totalno van fudbala više , to samo slijepac ne vidi.
Klementa wtf ???
Igranje Šćekića u Beograd a nije igrao 20 dana prije toga zbog povrede.
Poslato sa STF-L09 uz pomoć Tapatoka
Bećiraju se pod hitno zahvaliti, da počinemo inod skandiranja više...
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks