Predsjednik Budvanskog parlamenta ode na na četnički spomenik i položi vijenac sa lentom na kojoj piše:
Vječan spomen našim junacima i mučenicima, od Kosova do današnjeg dana opština Budva“.
.
Nakon ovoga,u Budvi znam da se ugasila partija-Crnogorska,Liberalna i SDP.
Šteta po Demokrate u nekoliko posto.
Suma sumarum,DPS kao stožer državnosti može računati na SD u Budvi i po koju samostalnu listu,sasvim dovoljno da se nakon novih izbora Karnevo iz Novembra više nikad ne dogodi u prostorima kojima upravlja grad.
Last edited by holiday; 09-11-18 at 13:38.
Spomenik u Gornjem Grblju,đe Amfi organizuje parastos Draži Mihajloviću,sa porukom
"славном ђенералу и свим његовим саборцима са подручја Грбља, .... за крст, краља и отечество, вјечнаја памјат"
Da ponovim,buduća nova vlast u Budvi četničke orgije neće dozvoliti u prostorima domovima kulture i sportskim objektima,kao što je to slučaj sada u HN,KO,BD.
U Pljevljima je zabranjeno i tačka.
Last edited by holiday; 09-11-18 at 14:22.
Nego nema ko da ih okupi.Suma sumarum,DPS kao stožer državnosti može računati na SD u Budvi...
Natjerala grbaljskog orla zla godina za Beograd, podmetnuse mu agenti srpski pasos dok nije gledao i ostasmo bez stozera drzavnosti.
Bitno mali ima da se zanima
https://www.dan.co.me/?nivo=3&rubrik...tum=2018-11-09
Ko se jos ovoga sjeca, bilo pa proslo
http://www.vijesti.me/vijesti/katnic...g-brata-862858
I tako...zivot je ipak nekome majka , a nekome maceha
Last edited by Rakun; 09-11-18 at 17:52.
"Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi
I kad evo mrgo spomenu gore neke zaboravljene momke da postavimo pitanje
Dje i sta radi Pele Stamatovic. Godinu ipo nema ga nidje.
Kako je prosla afera primorka ?
Misle li da se zaboravilo ?
http://www.vijesti.me/tag/predrag-stamatovic-11267
Muk
http://www.antenam.net/drustvo/85258...ucaju-primorka
Last edited by Gandalf_White; 09-11-18 at 18:20.
One Ring to Rule them all...
Odavde se kristalno jasno vidi da je vlada predlagala Nikoli da se organizuje povlacenje ali je on zatezao.
Nemojte zaboraviti Sveta, pored depresije mu zbilja ne bi trebao i zaborav.Dokrajčilo bi ga![]()
"Što bi, ne bi" - Felix Brych, 05.03.2019.
Nista Sveto, on je krao kao privatno lice, ne kao clan partije.
Pa to je priča svih dpsovaca koje poznajem. Vele to su pojedinci, kome se god dokaže da je krao treba da odgovara. Isto važi i za današnje čeetnike. Vele nisu čeetnici bili zločinci, to su bili samo pojedinci i Draža nije znao šta se dešava. Jes da su ga izvještavali redovno, ali nema veze.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Odem prije par dana na kolac u Dolce Tintolino u Krunsku kad eo ga mali Marovicmada imaju tuda nedje stancic znam heh
rm -rf /
Нормално да је затезао.У тим момнетима није постојао јасан план савезника за повлачење и евакуацију, не црногорске, него ни српске војске која се повлачила према Скадру.
Постојала је начелна донјета почетком децембра одлука која је организована и спроведена тек почетком јануара.
Било је јасно да би организација веће евакуације црногорске војске, значила и тешку погибију, јер нису постојале никакви услови да се тако нешто изведе.Војска је била исцрпљена дугим и тешким биткама на потезу Ужице-Мојковац, Ловћен је пао, а ресурса за повлачење није било.
Донијети такву одлуку значило би те остатке црногорске војске осудити на извјесну смрт.
На крају су се повукли само они дјелови црногорске војске, састављени од војника из околине Будве, која је ослобођена и пипојена Црној Гори 1916. јер су као некадашњи грађани КуК монархије, ризиковали смртну казну по предаји.
И ту је интересантна прича, како се велика већина тих војника одбранила од интеграције у српску војску, и како су на крају завршили под француском командом.Но то није тема.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Оно застиђе у Будви, сада је то потпуно јасно, пласирано је чисто из дневнополитичких разлога, односно обрачуна ДФ-а са Демократама.И то је огледало црногорске опозиције.Знамо какви су.
Оно што смета је што поново изостаје одговор државних институција, што смо видјели и код НАТО интеграција.
Црна Гора већ више од деценије вапи за једним, систематски инсторијским научним програмом, који би се пласирао преко Јавног сервиса.Предуслов за то је да држава независно финансира такве пројекте, са једне стране, а са друге да се унапреде техничке могућности јавног сервиса.
Ово друго је у току, а ово прво је нажалост ограничено на појединачне излете запослених у РТЦГ.
ДПС је оно што му је требало добио од ДФ-а, и њих не занима много даља активност, иако имају море аргумената.Слично је као што рекох било и са НАТО интеграцијама.
Једино што су урадили да ваља је активност ДПС Пљевља.
Last edited by BAR; 10-11-18 at 02:50.
Црногорце је одржало црногорско срце.
https://www.cdm.me/politika/jaksic-b...ke-amfilohija/
Otrovna retorika Amfilohija? Kako kvalifikovati ovakav napad srpskog novinara na mitroplita crnogorsko-primorskog?
Stevo Vucinic likes this!
Jaksic je bio dugogodisnji novinar Politike i jedan od njenih najboljih novinara.
Upravo skontah da je ovo 3 papa od kad se milo ustolicio hahahahhahahahah
Demokratija vele hahahahhahahah
Sent from my ONEPLUS A5000 using Tapatalk
One Ring to Rule them all...
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks