a vala cu stavit i ja 30e na jedinicu onda
https://fosmedia.me/mobile/sport/kos...zet-buducnosti
Sent from my Redmi 5 using Tapatalk
Kako ti svaki put zadrhti ruka maleni čovječe što te kupuju za 2 sendviča i kutiju pralina...
a vala cu stavit i ja 30e na jedinicu onda
Ja se nadam da ovi strucnjaci u svo ovo zatisje intezivno traze pravo resenje od pojacanja...
Jer odje nesto mora da se dodaje... a to nesto mora da bude MOTOR ekipe...
F.C.F.
Odgledah sad Ulm - Zvezda. Kako je meni ovaj "naš đetić" Javonte Green gotivan... koristan u odbrani, koristan u napadu, a mislim da hemija u timu sa njim ne bi bila problem. Ali, jbg...
Pogledajte snimak što je KK Budućnost izbacio na instagram. Koti preko pola minuta ne može da promaši za 3. Gledam ga redovno i na zagrijavanju - nenormalno pogađa. Što se s čoekom dešava na mečevima i odakle taj nedostatak samopouzdanja jedna je od većih misterija![]()
Green je jako zanimljiv, atleta, ponekad atraktivan i u odbrani odličan.
Plus, tu bi bio naš pasoš, što znači igrač više za domaće prvenstvo. Manja lova, i nezvezda stav. I Mornar je ljetos htio da ga uzme.
P. S. @lackie Gledao sam i ja snimak, kao da je boomerang. Ubada kapi, sve je u glavi izgleda. Ima da Koti probije taj blok kad tad, ne micem ga iz Aba fantasy, pa što bude.![]()
Last edited by gravesen90; 07-11-18 at 20:44.
Ada Ilic ubaca trojke na zagrijavanje ka iz *****, a ne Koti.
Sent from my LG-H818 using Tapatalk
Mec sa zalgirisom je poslednja sansa ove ekipe. Mislim da ako opet izgube niko nece moc zaustavit zvizdanje i ceranje metlom svih redom. Opet ako dobijemo sve ide u drugom smjeru. Sto je mnogo mnogo je. Olimpija daje 30 poena u trecu,mi jedan tajm aut ne trazimo. Ne znam s kim se inati dzikic ali bolje da vec od petka batali jer ce proc ka i mnogi prije njega. U petak podrska jos jaca,ako se opet budu zajebavali u plavom dresu moze bit zajebancije!
Žalgiris je jedna mnogo ozbiljna ekipa da bi oni služili kao zadnji voz za Budućnost. ta ekipa je igrala na f4 a ostao je Šarunas što je njima i najvažnije bilo. protiv Reala su igrali prilično dobro ali su ih ubili šutem spolja. prije toga dobili Panatu u Atini
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
E pa vele dobijaml zalgris a mi nismo mogli panatu i darusafaku dobiti.
Bojim se da ce nas zalgiris opaliti jedno 20 razlike
Kad je Šaras bio u PG
Kakaf flešbek čut Branka "i to su njegove pozicije" Vujisića u pozadini. Kako je ovo bila gotivna ekipa.
Last edited by Superhik; 08-11-18 at 12:40.
Kakvo crno zvizdanje, zbog cega? Svaku utakmicu smo borbeno do kraja odigrali (veci dio ekipe), i ne vidim razlog za negodovanje, kao i sto se vidjelo svaki put posle poraza kad oko 1000 ljudi ostane da aplaudira igracima posle poraza, ako niste medju njima zao mi je. Prvi zvizduk ce stici jedino na poraz preko 15 razlike, odnosno prvo rutiniranje u Moraci, i to jedino od djilkosa koji izlaze iz sale svaki put na 2 minuta do kraja.
Kako ti svaki put zadrhti ruka maleni čovječe što te kupuju za 2 sendviča i kutiju pralina...
Noćas u 19:00 gašenje Jasikevičijusa i ovih škartova... AJMO
3 kvota volcano, ajmo braco samo jako po prvu ali ne i poslednju! :d
Ajmo nocas stvarno! Nema smisla vise!![]()
F.C.F.
A varvarima brojka kao da ih nema
Po kojoj cijeni uzimas karte?
Послато са POCOPHONE F1 уз помоћ Тапатока
ПОДГОРИЧКА БУДУЋНОСТ !
Zamalo vise navijaca zalgirisa
Docekasmo da se zvizdi himni evrolige
Oce li se buditi gordic
Gordic i pop moraju mnogo bolje... Jasikevicijus sto je stariji sve vise vuce na miroslava lazanskog
Poslato uz pomoć Tapatoka
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks