Page 935 of 1402 FirstFirst ... 4358358859259319329339349359369379389399459851035 ... LastLast
Results 23,351 to 23,375 of 35035

Thread: Iz raznih novina III

Thanks Thanks Given 
    3,018
    Thanks Thanks Received 
    4,374
    Thanked in
    2,263 Posts

Mene više zanimaju podaci koliko je rožajaca u posljednjih 10 godina dobilo posao u Podgorici, koliko su stanova kupili/dobili i odakle toliki priliv njihovih građana po partijskom pomilovanju? Zašto su toliko privilegovani u odnosu na ostale?

Thanks Thanks Given 
    776
    Thanks Thanks Received 
    128
    Thanked in
    67 Posts

https://fosmedia.me/mobile/infos/dru...nom-istrcao-21

Sent from my SM-G610F using Tapatalk
    Lezalo po zatvora, na sve spremno, sve probalo, na sve nauceno.

Thanks Thanks Given 
    3,593
    Thanks Thanks Received 
    6,848
    Thanked in
    3,584 Posts

Samo sto u tim drzavama koje pominjete sa nalazistima nafte gorivo je besplatno ili vrlo jeftino, tipa 20-30 centi..

Kod nas bi placali isto ili vise sa dodatnom taksom za istrazivanje i pomaganje nesrecnoj CG kojoj je trenutno javni dug preko 3 milijarde eura.

Ta taksa bi bila privremena a onda bi se to 'privemeno' zaboravilo kao sto je bilo za PDV i mnoge druge drzavne harace.

Narod ne bi imao apsolutno nikakve koristi, samo bi bila potencijalna opasnost za turizam, ekologiju i podmorje uopste.

Nafta nas sigurno nece ucinjet imalo normalnijom zemljom, ako ista... unistice nas jos vise ako je to koliko moguce...
    --------------------------
    Do Not Disturb.
    --------------------------

Thanks Thanks Given 
    3,018
    Thanks Thanks Received 
    4,374
    Thanked in
    2,263 Posts

Ne pomažemo mi CG, mi pomažemo gomilu poslušnika uhlebljenih u državnim institucijama koji voze službena kola, kupuju gume o našem trošku, servisiraju, dobijaju kredite po povoljnim uslovima i stanove po 5 puta nižim cijenama za kvadrat od tržišne vrijednosti. Tu su i poslovni prostori, razni placevi, mnogi školuju djecu na prestižnim fakultetima isto o našem trošku, plaćaju im se stanovi tamo... E to mi pomažemo preko raznih harača.

Tu su i razni glumci, sportisti i svi oni koji se linjaju sa režimom… tu ima dosta i profesorskih stanova koje smo platili , da bi zaćutali ili se priklonili… Bog sami zna koliko nekretnina su dobili
    Last edited by Director; 02-11-18 at 11:03.

Thanks Thanks Given 
    4,346
    Thanks Thanks Received 
    8,399
    Thanked in
    3,201 Posts

Quote Originally Posted by Gandalf_White View Post
    Necemo mi imati najvise nafte.

Kao sto rekoh planiram da formiram stav.

Ali ako pogledas Norvesku, Skotsku, Italiju... To su neka nasa stremljenja.

Ne moramo biti u paternu

Sent from my ONEPLUS A5000 using Tapatalk
    Da nadju milijardu barela dali bi koncesionaru za koga bi zakone napisao On, tender bi raspisao Brat, a Sestra to pravno pogurala. A da bi se podrzalo vadjenje nafte iz novih busotina, mogli bi lupiti neku akcizu od 30c na svaki litar, tako da bi i konacno mogli da se priblizimo litru goriva od EUR 2 kao nasa braca Norvezani.

Thanks Thanks Given 
    2,332
    Thanks Thanks Received 
    2,094
    Thanked in
    946 Posts

Quote Originally Posted by StefanPG View Post
    kakvz crna demokratija kad ti u 5 ujutro nasilnicki razbijas taj protest? Demokratija?
    Jes jadan. To je sve prštalo tamo od gužve i ludila, da ne dođe policija to jutro od te silne mase ljudi bi se urušila sva ona obala ribnice i morače.

Policija je spasila proteste, da ne bi policije to jutro, tih stotinjak ljudi što je tamo bilo bi se mirno razišao i izio vuk magarca. Ovako je prvo Mandić umrtvio protest sa onim "aj vidimo se za 7 dana ako nas ne ispoštuju" kad je bio vrhunac protesta, a onda policija morala da interveniše kad su viđeli da protest, koji je tada već bio samo protest DF-a, umire.
    "Anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac"

Thanks Thanks Given 
    970
    Thanks Thanks Received 
    1,814
    Thanked in
    983 Posts

Cujes onog bisera, da ne cekamo, veli, Mila da nam da hiljadu i po eura platu, pa zato da krenemo u busenje, kako bi nam laknulo bez njega.

Koga zmija ujede, boji se i od gustera. Mi imamo toliko svijetlih primjera unistavanja prirode zarad nemara i interesa mocnika, da ama bas ni jedan argument ne uliva nikakvu nadu da bi u ovom slucaju bilo drugacije. Imamo ekolosku katastrofu u Pljevljima. Imamo unisteno korito Morace od exploatacije minerala. Imamo sad sa Tarom sta imamo, a takodje su Kinezi bili u obavezi da vode racuna o prirodi nam. Imamo kasapnicu nasih suma kao nikad do sad, sve cemo planine da ocelavimo. Pogledajte nam samo kolektor u glavnom gradu. Pogledajte ruglo u svakom malo naseljenijem mjestu..

Kad je drzava bez kicme, bez ikakvog autoriteta, niko je ne jeebe 2%, a narocito ne investitori i strateski partneri. Bog nam je dao SVE za jedan pristojan i zivot dostojan covjeka, ali nase drustvo je u stanju da prokocka Boga oca i baci sve karte sad na busotine. Kako ne..
    - Baba, zašto za nas Zećane vele da govorimo: "Ovizi, onizi"?

- A kojizi to vele, sine??

Thanks Thanks Given 
    2,332
    Thanks Thanks Received 
    2,094
    Thanked in
    946 Posts

Quote Originally Posted by Samo Niksic View Post
    [URL]

Nikad nisam čuo za ovaj projekat.
    Ih, kako ne, priča se o ovome već par godina, bila je i jedna javna raspraava da ja znam đe je Živko Kecojević zastupao interese EPCG, koliko sam čuo.
    "Anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac"

Thanks Thanks Given 
    37
    Thanks Thanks Received 
    8,715
    Thanked in
    3,868 Posts

Ne treba boga uvlačit u priču. Ako nam je bog dao sve, dao nam je i Mila. Da vjerujem u boga, glasao bih za dps.

Ipak, potpuno se slažem da ne vjerujem našim donosiocima odluka u vezi sa bitnim projektima, pogotovo kada ti projekti mogu da nagrde prirodu. Sve ostalo se može vratit u prethodno stanje, koliko god taj povratak dugo trajao i bio naporan, a prirodu kad s*****o nema nazad. Nebitno da li je uzrok nesposobnost ili korumpiranost, dps i sateliti imaju radnu biografiju od koje bi normalan čovjek trebalo da se stravi.

Thanks Thanks Given 
    244
    Thanks Thanks Received 
    1,821
    Thanked in
    920 Posts

Quote Originally Posted by Gandalf_White View Post
    Sve znam Diretore.

Ja ne gubim nadu da cemo jednog dana biti normalna drzava.

Norveska je nekada bila jedna od najsiromasnijih zemalja Evrope a zbog naftnog fonda sada je medju najbogatijim.

Znas kako kazu, davljenik se za slamku hvata.

Ja ne vidim da mozemo brzo idje naprijed ako se nesto exceptional ne nosi

Norveški narod nema usko šićardžijski menatalitet kao naš, da mu prvo na umu bude kako da se ugradi u neki posao zajedno sa svim svojim kumovima i porodicoma a državu i ostatak paora ko j###.Država Cg može da profitira iz ovakvih poslova jedino da to bude neko ogromno nalazište dje će prihodi biti toliki da će pored svog ugrađivanje lokalnih hoštaplera nešto preteći za samu državu i standard običnog naroda
    I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.

Thanks Thanks Given 
    970
    Thanks Thanks Received 
    1,814
    Thanked in
    983 Posts

Quote Originally Posted by NHM View Post
    Ne treba boga uvlačit u priču. Ako nam je bog dao sve, dao nam je i Mila. Da vjerujem u boga, glasao bih za dps.
    Ni ja ne vjerujem, ali se sluzim tom figurom, jer je prikladna. Mozes komotno zamijenit Boga prirodom, ali se bojim da ces jednacinu rijesit na isti nacin. Posto nam je priroda dala i Mila, a u prirodu, za razliku od Boga, vjerujes, to bi znacilo da glasas DPS. :razz:

Thanks Thanks Given 
    19
    Thanks Thanks Received 
    433
    Thanked in
    254 Posts

Thanks Thanks Given 
    3,018
    Thanks Thanks Received 
    4,374
    Thanked in
    2,263 Posts

Leglo šupaka. Zaposle takve likove umjesto kojih rade drugi potlačeni u lancu.

Sent from my SM-A605FN using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    37
    Thanks Thanks Received 
    8,715
    Thanked in
    3,868 Posts

Quote Originally Posted by ovizionizi View Post
    Ni ja ne vjerujem, ali se sluzim tom figurom, jer je prikladna. Mozes komotno zamijenit Boga prirodom, ali se bojim da ces jednacinu rijesit na isti nacin. Posto nam je priroda dala i Mila, a u prirodu, za razliku od Boga, vjerujes, to bi znacilo da glasas DPS. :razz:
    Okle. Vjerovanje u boga podrazumijeva i vjerovanje u nekakav božji plan, neminovnost i namjeru, iz ko zna kakvih "nedokučivih" razloga. Priroda nema namjere, ona jednostavno jeste. Biće da jeste tako, nebiće da nije. Molim?

Edit: Molim da me ne povezujete sa dpsom ni u metafizičkoj ravni.
    Last edited by NHM; 02-11-18 at 12:22.

Thanks Thanks Given 
    970
    Thanks Thanks Received 
    1,814
    Thanked in
    983 Posts

Prvi si poceo upravo metafizickim primjerom u kom ti glasas DPS.

Thanks Thanks Given 
    37
    Thanks Thanks Received 
    8,715
    Thanked in
    3,868 Posts

Thanks Thanks Given 
    3,018
    Thanks Thanks Received 
    4,374
    Thanked in
    2,263 Posts

Quote Originally Posted by NHM View Post
    Okle. Vjerovanje u boga podrazumijeva i vjerovanje u nekakav božji plan, neminovnost i namjeru, iz ko zna kakvih "nedokučivih" razloga. Priroda nema namjere, ona jednostavno jeste. Biće da jeste tako, nebiće da nije. Molim?

Edit: Molim da me ne povezujete sa dpsom ni u metafizičkoj ravni.
    Vjerovanje samo po sebi jeste izvan racionalnog. Ako je živi svijet, planeta Zemlja i sve što je krasi, Božija kreacija koja fakat jeste i dan danas nedokučiva za ljudsku rasu, ne možemo sve to svrstati mimo Boga ili iznad njega. Tačno je u ovome što pišete da je volja Božija to što je neko na vlasti ali to ne znači da je samim tim neko Božiji čovjek ako se domogao funkcije. Loša vremena fakat nose sa sobom i jasno ljudsko opredjeljenje na kojoj su strani. U ljudskoj je prirodi da bude onamo gdje će nešto ušićariti, a u CG ima previše ćifti koji zarad jadnih interesa slijede očigledne loše momke. Zato , hvala Bogu i na lošim vremenima da se jasno vidi ko je kakav.

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    5
    Thanked in
    3 Posts

http://www.vijesti.me/vijesti/sukob-...scupam-1010891

Нови шоу у скупштини. Овога пута главни јунаци су били Гвозденовић и Вучинић.
    Полакоте!

Thanks Thanks Given 
    244
    Thanks Thanks Received 
    1,821
    Thanked in
    920 Posts

Quote Originally Posted by el_del View Post
    http://www.vijesti.me/vijesti/sukob-...scupam-1010891

Нови шоу у скупштини. Овога пута главни јунаци су били Гвозденовић и Вучинић.
    Najlakše zarađene plate u CG.Mlatiš i majmunišeš se par sati dnevno i to ne svaki dan sve ti plaćeno plus svrneš posle do restorana na kolenicu i par čašica brlje da se smiriš od prećerane nervoze i baš te briga.Ekipa je to.
    I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.

Thanks Thanks Given 
    1,803
    Thanks Thanks Received 
    2,340
    Thanked in
    1,293 Posts

Nedje cuh Milica dok su bojkotovali, veli ostvario sam CG san, primam platu a ne idem na posao...

Thanks Thanks Given 
    3,018
    Thanks Thanks Received 
    4,374
    Thanked in
    2,263 Posts

Svrne se ponekad i na brancin u restoran skupštine moj stefke

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    113
    Thanked in
    72 Posts

Opet Pavle na TV-u, ovog puta live iz Parlamenta. Veli, 40 km ski staza ove godine u KL 1450 I KL 1600. Tris masala...

Thanks Thanks Given 
    3,018
    Thanks Thanks Received 
    4,374
    Thanked in
    2,263 Posts

Quote Originally Posted by green box View Post
    Opet Pavle na TV-u, ovog puta live iz Parlamenta. Veli, 40 km ski staza ove godine u KL 1450 I KL 1600. Tris masala...
    Mnogo vecinu ljudi u CG zabolje za tu razonodu bogatuna

Sent from my SM-A605FN using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    4,346
    Thanks Thanks Received 
    8,399
    Thanked in
    3,201 Posts

Nama ocajno treba ozbiljan zimski rezort gradic a kolasin ima sve preduslove da to postane kad bi bilo ljudi koje ce da uloze. Tu bi se kreiralo sigurno do 500-1500 radnih mjesta sa prosjecnom platom 500+ eura ako bi bilo kvalitetnih staza, ozbiljan hotel od 5*, jos luksuznih sadrzaja, novih puteva, elektro i vodovodne infrastrukture. Pogledajte sto je svajcarska napravila od Amdermata... no ja stavljam nas i svajcarsku u istu recenicu...

Sent from my SM-A510F using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    1,695
    Thanks Thanks Received 
    2,720
    Thanked in
    1,231 Posts

Niko ovo da prokomentarise

https://www.cdm.me/ekonomija/radulov...oskih-razloga/

Sent from my HTC U12+ using Tapatalk

Page 935 of 1402 FirstFirst ... 4358358859259319329339349359369379389399459851035 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)