Page 930 of 1402 FirstFirst ... 4308308809209269279289299309319329339349409801030 ... LastLast
Results 23,226 to 23,250 of 35035

Thread: Iz raznih novina III

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    5
    Thanked in
    3 Posts

http://www.vijesti.me/vijesti/sad-ce...licija-1010515

Удри, милицијо... 😀

Thanks Thanks Given 
    970
    Thanks Thanks Received 
    1,814
    Thanked in
    983 Posts

El Re likes this
    - Baba, zašto za nas Zećane vele da govorimo: "Ovizi, onizi"?

- A kojizi to vele, sine??

Thanks Thanks Given 
    207
    Thanks Thanks Received 
    50
    Thanked in
    26 Posts

Ja ne znam ko je momak, pa ne mogu komentarisat sad ovaj njegov slucaj.
    Ali u potpunosti podrzavam policiju kad maltretira ove gadove, klosare, utripovane kriminalce.
    Jedina greska im je sto to rade ovako javno, mada po meni ni to nije greska jer je za nauk ostalim mafijasima na baterije kako treba da se ponosaju...
    Ja jos nisam cuo da su zdravoga i pravoga momka bili i maltretirali, jesam jedan put samo i to je bilo greskom.
    Nego dodju ovi iz gradjanske kontrole policije i zastitnici ljudskih prava pa brane gamad. Bagra zna samo za strah i tako treba s njima.
    Sve je to na psihichkoj bazi ®

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    5
    Thanked in
    3 Posts

Quote Originally Posted by Olosh View Post
    Ja ne znam ko je momak, pa ne mogu komentarisat sad ovaj njegov slucaj.
    Ali u potpunosti podrzavam policiju kad maltretira ove gadove, klosare, utripovane kriminalce.
    Jedina greska im je sto to rade ovako javno, mada po meni ni to nije greska jer je za nauk ostalim mafijasima na baterije kako treba da se ponosaju...
    Ja jos nisam cuo da su zdravoga i pravoga momka bili i maltretirali, jesam jedan put samo i to je bilo greskom.
    Nego dodju ovi iz gradjanske kontrole policije i zastitnici ljudskih prava pa brane gamad. Bagra zna samo za strah i tako treba s njima.
    Хм, фино је све то. Реци ми само зашто полиција тако не малтретира ове мало "виђеније" криминалце? Јел не може или не смије?
    Полакоте!

Thanks Thanks Given 
    970
    Thanks Thanks Received 
    1,814
    Thanked in
    983 Posts

Quote Originally Posted by Olosh View Post
    a jos nisam cuo da su zdravoga i pravoga momka bili i maltretirali, jesam jedan put samo i to je bilo greskom.
    Ti si lud, burazerE. Prije ce bit da jos nismo vidjeli da policija ovako taba BAS one koje treba. A imamo ih, masala. Nakupilo se krokodilcica kolko hoces, koji podobro grizu od ove crkavice od drzave nam, ali nema ovakvog kurcenja nad njima. Drugo, jesi bio ili gledao ono protiv Partizana u Moraci, kad vec velis da nikad nisi vidio da biju koga ne treba.. Uostalom, odje je totalno izdeformisana slika o takvim sluzbama i njihovim ovlascenjima. Evo trik pitanja za tebe: ako si ti sluzbeno lice, a civil ti psuje oca ocinjeg, treba li da mu das malo po prknu za tu pricu?
    - Baba, zašto za nas Zećane vele da govorimo: "Ovizi, onizi"?

- A kojizi to vele, sine??

Thanks Thanks Given 
    3,592
    Thanks Thanks Received 
    6,846
    Thanked in
    3,583 Posts

A ko su ovi dripci, klosari i utripovani kriminalci? Pitam jer ne znam, samo vidim bahatu policiju koja se trenira da ovako maltretira koga stigne.

A bio sam svjedok kad su maltretirali i normalne momke koji rijec jednu rekli nisu.

Tacno vidim kako treniraju ove nove pripravnike... da maltretiraju koga stignu bilo da je u pitanju saobracajna policija ili koja god. Jos kad je neka zenka od 20 i kusur godinica pa se izivljava na tebe i glumi neko ludilo...

Ne znam ko su momci iz kafica i sto su skrivili ali mi je ovo maltretiranje i demonstracija sile od njih 20 sa sve naoruzanjem apsolutno precerivanje policijske drzave a desava se konstantno, samo sto samo jedan mali dijelic ode u etar/javnost...
    --------------------------
    Do Not Disturb.

Thanks Thanks Given 
    37
    Thanks Thanks Received 
    8,676
    Thanked in
    3,838 Posts

Naslov na cdm - Policajci priznali da su zlostavljali gradjane: pogledajte snimke torture u Ulcinju.

Zar je bilo potrebe za priznanjem kad je sve snimljeno? I opet se pokazuje koliko je smiješan naš kazneni sistem kad je glavni zlostavljač trebalo da dobije samo 19 mjeseci uslovno i da ih ne služi ako u tom periodu ne ponovi djelo. Jedino ga može ponovit kao policajac, što znači da ne bi bio izbačen iz policije.

Ipak, osnovni sud je poništio sporazum o priznanju krivice na zahtjev advokata koji zastupa prebijene.
    Last edited by NHM; 31-10-18 at 12:06.

Thanks Thanks Given 
    199
    Thanks Thanks Received 
    3,084
    Thanked in
    1,594 Posts

Default Iz raznih novina III

Tako i treba sa njima. Nadjes advokata koji moze da ih goni dokle ih ne izbace iz sluzbe.
    Sta mi nikad nece biti jasno, je podrzavanje ovakvog ponasanja. I onda kad kaze jos nikad nisu “normalnog” covjeka pretukli. A sta je taj “normalni” moze li neko da mi objasni. Onaj koji gleda u zemlju i odgovara “da bwana”. Ne kapiram vise uopste. Vidim i po komentarima da svi podrzavaju ovakvo nasilnicko ponasanje

Thanks Thanks Given 
    207
    Thanks Thanks Received 
    50
    Thanked in
    26 Posts

Quote Originally Posted by el_del View Post
    Хм, фино је све то. Реци ми само зашто полиција тако не малтретира ове мало "виђеније" криминалце? Јел не може или не смије?
    Nece maltretirat ove sto "rade" za policiju normalno. Ta prica da policija nekoga ne smije da bije, je za malu djecu.

Quote Originally Posted by ovizionizi View Post
    Ti si lud, burazerE. Prije ce bit da jos nismo vidjeli da policija ovako taba BAS one koje treba. A imamo ih, masala. Nakupilo se krokodilcica kolko hoces, koji podobro grizu od ove crkavice od drzave nam, ali nema ovakvog kurcenja nad njima. Drugo, jesi bio ili gledao ono protiv Partizana u Moraci, kad vec velis da nikad nisi vidio da biju koga ne treba.. Uostalom, odje je totalno izdeformisana slika o takvim sluzbama i njihovim ovlascenjima. Evo trik pitanja za tebe: ako si ti sluzbeno lice, a civil ti psuje oca ocinjeg, treba li da mu das malo po prknu za tu pricu?
    Naravno da ne treba da mu da po prknu. Ja ne pricam o tome, vazda ce bit dzukela i u policiju.

Quote Originally Posted by Fidel Castro View Post
    A ko su ovi dripci, klosari i utripovani kriminalci? Pitam jer ne znam, samo vidim bahatu policiju koja se trenira da ovako maltretira koga stigne.

A bio sam svjedok kad su maltretirali i normalne momke koji rijec jednu rekli nisu.

Tacno vidim kako treniraju ove nove pripravnike... da maltretiraju koga stignu bilo da je u pitanju saobracajna policija ili koja god. Jos kad je neka zenka od 20 i kusur godinica pa se izivljava na tebe i glumi neko ludilo...

Ne znam ko su momci iz kafica i sto su skrivili ali mi je ovo maltretiranje i demonstracija sile od njih 20 sa sve naoruzanjem apsolutno precerivanje policijske drzave a desava se konstantno, samo sto samo jedan mali dijelic ode u etar/javnost...
    Zna se ko su ti sto po gradu prave probleme... Nego odakle ti znas da su ti momci normalni ako su cutali? 99,9% ovih nazovi kriminalaca cuti ka zaliveno kad ih interventna zaustavi jer znaju da ovi cekaju samo povod da ih ispendrece. A nece da ih ispendrece zbog toga sto ce im oni nesto rec ili im se pobukat, nego zbog toga stoo su ko zna sto cinjeli i prije toga.
    Ajde neka se javi neko sa ovoga foruma dje su vjerujem sve normalni ljudi uglavnom, pa neka kaze kad ga je maltretitala milicija.
    Ja ne velim, vazda se moze nac neka budala od policjca ali to je rijetko.

Thanks Thanks Given 
    3,592
    Thanks Thanks Received 
    6,846
    Thanked in
    3,583 Posts

Ja ne vjerujem sto pricas i da vjerujes da policija maltretira samo 'nenormalne' (posto normalne ne dira, jel' te?)

Mene licno nije maltrtirala u klasicnom smislu ali me jeste ovako slicno razapinjala pri raciji a druga su i udarali prilikom pretresa. A niti smo kriminalci niti smo ista prethodno napravili... I to pricam o vremenu godinama i godinama unazad.. Stvar je sad samo gora tako da mi tesko ide u glavu da neko generalno moze da brani ovo ponasanje i da stane na stranu ovih nasilnika koji imaju mnogo 'unresolved issues' i mnogi su psihicki nestabilni pa im je terapija da se izivljavaju i maltretiraju koga stignu...

Pomenuh i saobracajnu... Djevojka u ranim 20-im me optuzuje da sam pojas stavio kad me zaustavila iako pojas vezem od trenutka kad upalim auto... I jos se buka i onda pregledava cijelo auto da vidi oce li nac' sto da mi se osveti sto necu da priznam nesto sto nisam ni uradio. Bez persiranja "Nemoj ti meni te price", klasicno ulicarsko ponasanje i demonstracija moci... Da napomenem da nista napravio nisam osim sto sam stao 50-ak metara prije mjesta gdje je ona zaustavljala, na parkingu bulevara jer sam tu imao nesto da obavim a ona se istripovala da sam stao da me ne bi zaustavila... Ne znam, mozda odredjeni metalni sklopovi mogu i to da opravdaju i da ja budem kriv sto sam trebao u prodavnici da kupim nesto u pogresnom vremenu (kad je gospodjica radila posteno svoj posao) i na pogresno vrijeme (tamo gdje je covjek otvorio prodavnicu koja je meni trebala)...

Bozemioprosti.
    Do Not Disturb.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Hahahahah, sto cini cdm, kakvi komentari hahahahaha

https://m.cdm.me/drustvo/danilovgrad...potrijebljeni/

Sent from my Redmi 5 using Tapatalk
    Kako ti svaki put zadrhti ruka maleni čovječe što te kupuju za 2 sendviča i kutiju pralina...

Thanks Thanks Given 
    96
    Thanks Thanks Received 
    112
    Thanked in
    90 Posts

Quote Originally Posted by Samo Niksic View Post
    Koliko ja znam, ova riječ je ispravna

U drugim vijestima...

https://portalanalitika.me/clanak/31...naredne-godine
    Brod "Eni-Novatek", koji će uploviti u crnogorske vode 1. novembra, sprovešće seizmička istraživanja na osnovu kojih će se precizno definisati lokacija istražne bušotine, čije će bušenje početi krajem 2019. ili početkom 2020. godine, izjavio je za Portal Analitika direktor Uprave za ugljovodonike Vladan Dubljević.

Ee, OVO je daleko veći problem od Tare.

Šta mislite hoće li se
    strani turista vratiti pošto jednog dana pokazujući na tačku na horizontu bude pitao "šta je ono ?" i dobije odgovor "bušotina"
    "Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi

Thanks Thanks Given 
    207
    Thanks Thanks Received 
    50
    Thanked in
    26 Posts

Quote Originally Posted by Fidel Castro View Post
    Ja ne vjerujem sto pricas i da vjerujes da policija maltretira samo 'nenormalne' (posto normalne ne dira, jel' te?)

Mene licno nije maltrtirala u klasicnom smislu ali me jeste ovako slicno razapinjala pri raciji a druga su i udarali prilikom pretresa. A niti smo kriminalci niti smo ista prethodno napravili... I to pricam o vremenu godinama i godinama unazad.. Stvar je sad samo gora tako da mi tesko ide u glavu da neko generalno moze da brani ovo ponasanje i da stane na stranu ovih nasilnika koji imaju mnogo 'unresolved issues' i mnogi su psihicki nestabilni pa im je terapija da se izivljavaju i maltretiraju koga stignu...

Pomenuh i saobracajnu... Djevojka u ranim 20-im me optuzuje da sam pojas stavio kad me zaustavila iako pojas vezem od trenutka kad upalim auto... I jos se buka i onda pregledava cijelo auto da vidi oce li nac' sto da mi se osveti sto necu da priznam nesto sto nisam ni uradio. Bez persiranja "Nemoj ti meni te price", klasicno ulicarsko ponasanje i demonstracija moci... Da napomenem da nista napravio nisam osim sto sam stao 50-ak metara prije mjesta gdje je ona zaustavljala, na parkingu bulevara jer sam tu imao nesto da obavim a ona se istripovala da sam stao da me ne bi zaustavila... Ne znam, mozda odredjeni metalni sklopovi mogu i to da opravdaju i da ja budem kriv sto sam trebao u prodavnici da kupim nesto u pogresnom vremenu (kad je gospodjica radila posteno svoj posao) i na pogresno vrijeme (tamo gdje je covjek otvorio prodavnicu koja je meni trebala)...

Bozemioprosti.
    Ne branim ja nikoga samo kazem, da ne da mi ne smeta da maltretiraju olos i bitange nego i podrzavam to.
    Sad sto se nadje neki idiot u policiju koji radi sa osnovnom skolom pa se ponasa kako se ponasa, naravno da nisam za to, ali su to pojedinacni slucajevi.
    A kad je racija vazda su grublji, narocito ako je posebna policija vrsi. To sto te malo mlati po noga cizmom da ti rasiri noge ili malo griblje pomjeri, **** ga
    To su ljudi koji rade posao dje svaki dan imaju posla sa bitangama, pa vremenom malo oguglaju i postanu grublji hahahaha
    Ustalom da se desi nekome da mu neko isprebija brata, sestru... bi li vam smetalo da ga interventna odere ka jarca? Ne bogomi.
    Last edited by Olosh; 31-10-18 at 13:14.

Thanks Thanks Given 
    96
    Thanks Thanks Received 
    112
    Thanked in
    90 Posts

Quote Originally Posted by StefanPG View Post
    Hahahahah, sto cini cdm, kakvi komentari hahahahaha

https://m.cdm.me/drustvo/danilovgrad...potrijebljeni/

Ti naravno podržavaš to što ta đeca rade
    "Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi

Thanks Thanks Given 
    3,429
    Thanks Thanks Received 
    405
    Thanked in
    248 Posts

Quote Originally Posted by Rakun View Post
    Ee, OVO je daleko veći problem od Tare.
    Šta mislite hoće li se
    strani turista vratiti pošto jednog dana pokazujući na tačku na horizontu bude pitao "šta je ono ?" i dobije odgovor "bušotina"
    Naravno da je daleko veći, samo što nama treba nešto da se desi pa tek onda reagujemo. Da nam se prije toga nacrta, džaba dok se ne desi bukvalno.

Isto tako, da se nekim čudom zabrane auta starija od 10 godina zbog zagađivanja, svi bi se pobunili, tada nam ne bi bilo žao.

Itd. itd. itd. Sad mi ne pada ništa na pamet a ima primjera gorih od Tare dosta.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Rakun View Post
    Ti naravno podržavaš to što ta đeca rade
    Normalno, djeca pokazuju svoj stav, naravno da cu da podrzim bilo kakav bunt u zemlji kojoj je to zabranjeno. Djeca cijene pismo koje si prvo ucio da pises, koje drzava oce da istrijebi? Ne vidim problem, samo vasi bolesni umovi optereceni mogu da smatraju ovo kao losom stvari.

Kako ti svaki put zadrhti ruka maleni čovječe što te kupuju za 2 sendviča i kutiju pralina...

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

Evo moje dijete ide u skolu.i uci prvo bas to pismo koje se pokusava istrijebiti. Nidje veze ti je ta prica, ovo je cista politika

Poslato sa STF-L09 uz pomoć Tapatoka
    Crna Gora, gnjezdo sokolova,
    ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
    Tko zlobio – crn mu obraz bio

Thanks Thanks Given 
    319
    Thanks Thanks Received 
    2,196
    Thanked in
    795 Posts

Politika je kad djeca oce cirilicu a nije politika kad kosarkasi i rukometasice promovisu Nato i partijske programe.

Thanks Thanks Given 
    319
    Thanks Thanks Received 
    2,196
    Thanked in
    795 Posts

I da, u kojem je to dijelu ovog performansa prisutna politika?

Thanks Thanks Given 
    889
    Thanks Thanks Received 
    1,314
    Thanked in
    692 Posts

Čudno je viđeti da se srednjoškolci bune,to jednostavno nije prizor na koji smo navikli.
    Logično bi bilo da su u omladinskim filijalama DPS i SD i da tamo kroz nečiji rektum traže uhlebljenje u državnim službama.
    Сваки Црногорац и Брђанин једнак је пред судом.

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

Quote Originally Posted by PrijekiLijek View Post
    Politika je kad djeca oce cirilicu a nije politika kad kosarkasi i rukometasice promovisu Nato i partijske programe.
    Popovima, sportistima i djeci nije mjesto u politici moje misljenje.

Thanks Thanks Given 
    776
    Thanks Thanks Received 
    128
    Thanked in
    67 Posts

Quote Originally Posted by lepetanac View Post
    Popovima, sportistima i djeci nije mjesto u politici moje misljenje.

Radi cega sportistima nije mjesto u politici ?
    Po meni glupo razmisljanje.

Druga stvar sto je kod nas povezano igranje u neki klub sa clanskom kartom.
    Dabome i benefitima.

Najbolji primjer uspjesnog sportiste i politicara je Janovic.

Sent from my SM-G610F using Tapatalk
    Lezalo po zatvora, na sve spremno, sve probalo, na sve nauceno.

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

Quote Originally Posted by djordje1990 View Post
    Radi cega sportistima nije mjesto u politici ?
    Po meni glupo razmisljanje.

Druga stvar sto je kod nas povezano igranje u neki klub sa clanskom kartom.
    Dabome i benefitima.

Najbolji primjer uspjesnog sportiste i politicara je Janovic.

U toku aktivnog bavljenja , poslije sto god hoce

Thanks Thanks Given 
    1,850
    Thanks Thanks Received 
    5,399
    Thanked in
    2,078 Posts

Bilo bi samo lijepo kad bi znali na šta se konkretno bune. Kako to država hoće da istrijebi ćirilicu?

Ćirilica se uči kao prvo pismo u osnovnoj školi, i pola pismenih zadataka iz crnogorskog kroz osnovno i srednje obrazovanje mora da se radi na ćirilici.
    Kontrolni zadaci, vježbe, seminarski radovi kao i redovni rad na času mogu da se rade na ćirilici bez problema.

Svi udžbenici za prvi, drugi, treći i četvrti razred osnovne škole su na ćirilici.
    Od petog do devetog razreda na ćirilici su svi udžebenici iz crnogorskog, istorije i muzičkog. Prirodne nauke i likovna kultura su na latinici.
    Skoro svi udžbenici za gimnaziju i stručne škole su na latinici mada ih ima i nešto malo na ćirlici.

Situacija je bila ista ovakva i prije 10-ak godina.

Jedina promjena je da su sad svjedočanstva na latinici po "defaultu" dok ćirilično treba da se traži, dok su prije 10-ak godina bila sva na ćirilici i nije nas niko ništa pitao oko pisma.
    Eto, rećiću da smatram da u takvim situacijama ne treba da bude nikakvog "podrazumijevanja" nego da razredni starješina treba da pita svakog učenika na kojem će pismu da dobije svjedočanstvo.

Međutim, ako je ovo "istrebljivanje" ćirilice, rekao bih da navodni istrebljivači rade jako loš posao.
    Last edited by ASC; 31-10-18 at 14:31.

Thanks Thanks Given 
    776
    Thanks Thanks Received 
    128
    Thanked in
    67 Posts

Quote Originally Posted by lepetanac View Post
    U toku aktivnog bavljenja , poslije sto god hoce

Ne vidim smetnju da i u toku bavljenja iznose svoja misljenja.
    Stavise pozeljno je to ,i to sportisi i javne licnoati rade svuda u svijet.

Lezalo po zatvora, na sve spremno, sve probalo, na sve nauceno.

Page 930 of 1402 FirstFirst ... 4308308809209269279289299309319329339349409801030 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)