El Re likes this![]()
El Re likes this![]()
- Baba, zašto za nas Zećane vele da govorimo: "Ovizi, onizi"?
- A kojizi to vele, sine??
Ja ne znam ko je momak, pa ne mogu komentarisat sad ovaj njegov slucaj.
Ali u potpunosti podrzavam policiju kad maltretira ove gadove, klosare, utripovane kriminalce.
Jedina greska im je sto to rade ovako javno, mada po meni ni to nije greska jer je za nauk ostalim mafijasima na baterije kako treba da se ponosaju...
Ja jos nisam cuo da su zdravoga i pravoga momka bili i maltretirali, jesam jedan put samo i to je bilo greskom.
Nego dodju ovi iz gradjanske kontrole policije i zastitnici ljudskih prava pa brane gamad. Bagra zna samo za strah i tako treba s njima.
Sve je to na psihichkoj bazi ®
Ti si lud, burazerE.Prije ce bit da jos nismo vidjeli da policija ovako taba BAS one koje treba. A imamo ih, masala. Nakupilo se krokodilcica kolko hoces, koji podobro grizu od ove crkavice od drzave nam, ali nema ovakvog kurcenja nad njima. Drugo, jesi bio ili gledao ono protiv Partizana u Moraci, kad vec velis da nikad nisi vidio da biju koga ne treba.. Uostalom, odje je totalno izdeformisana slika o takvim sluzbama i njihovim ovlascenjima. Evo trik pitanja za tebe: ako si ti sluzbeno lice, a civil ti psuje oca ocinjeg, treba li da mu das malo po prknu za tu pricu?
![]()
- Baba, zašto za nas Zećane vele da govorimo: "Ovizi, onizi"?
- A kojizi to vele, sine??
A ko su ovi dripci, klosari i utripovani kriminalci? Pitam jer ne znam, samo vidim bahatu policiju koja se trenira da ovako maltretira koga stigne.
A bio sam svjedok kad su maltretirali i normalne momke koji rijec jednu rekli nisu.
Tacno vidim kako treniraju ove nove pripravnike... da maltretiraju koga stignu bilo da je u pitanju saobracajna policija ili koja god. Jos kad je neka zenka od 20 i kusur godinica pa se izivljava na tebe i glumi neko ludilo...
Ne znam ko su momci iz kafica i sto su skrivili ali mi je ovo maltretiranje i demonstracija sile od njih 20 sa sve naoruzanjem apsolutno precerivanje policijske drzave a desava se konstantno, samo sto samo jedan mali dijelic ode u etar/javnost...
--------------------------
Do Not Disturb.
Naslov na cdm - Policajci priznali da su zlostavljali gradjane: pogledajte snimke torture u Ulcinju.
Zar je bilo potrebe za priznanjem kad je sve snimljeno? I opet se pokazuje koliko je smiješan naš kazneni sistem kad je glavni zlostavljač trebalo da dobije samo 19 mjeseci uslovno i da ih ne služi ako u tom periodu ne ponovi djelo. Jedino ga može ponovit kao policajac, što znači da ne bi bio izbačen iz policije.
Ipak, osnovni sud je poništio sporazum o priznanju krivice na zahtjev advokata koji zastupa prebijene.
Last edited by NHM; 31-10-18 at 12:06.
Tako i treba sa njima. Nadjes advokata koji moze da ih goni dokle ih ne izbace iz sluzbe.
Sta mi nikad nece biti jasno, je podrzavanje ovakvog ponasanja. I onda kad kaze jos nikad nisu “normalnog” covjeka pretukli. A sta je taj “normalni” moze li neko da mi objasni. Onaj koji gleda u zemlju i odgovara “da bwana”. Ne kapiram vise uopste. Vidim i po komentarima da svi podrzavaju ovakvo nasilnicko ponasanje
Nece maltretirat ove sto "rade" za policiju normalno. Ta prica da policija nekoga ne smije da bije, je za malu djecu.
Naravno da ne treba da mu da po prknu. Ja ne pricam o tome, vazda ce bit dzukela i u policiju.
Zna se ko su ti sto po gradu prave probleme... Nego odakle ti znas da su ti momci normalni ako su cutali? 99,9% ovih nazovi kriminalaca cuti ka zaliveno kad ih interventna zaustavi jer znaju da ovi cekaju samo povod da ih ispendrece. A nece da ih ispendrece zbog toga sto ce im oni nesto rec ili im se pobukat, nego zbog toga stoo su ko zna sto cinjeli i prije toga.
Ajde neka se javi neko sa ovoga foruma dje su vjerujem sve normalni ljudi uglavnom, pa neka kaze kad ga je maltretitala milicija.
Ja ne velim, vazda se moze nac neka budala od policjca ali to je rijetko.
Ja ne vjerujem sto pricas i da vjerujes da policija maltretira samo 'nenormalne' (posto normalne ne dira, jel' te?)
Mene licno nije maltrtirala u klasicnom smislu ali me jeste ovako slicno razapinjala pri raciji a druga su i udarali prilikom pretresa. A niti smo kriminalci niti smo ista prethodno napravili... I to pricam o vremenu godinama i godinama unazad.. Stvar je sad samo gora tako da mi tesko ide u glavu da neko generalno moze da brani ovo ponasanje i da stane na stranu ovih nasilnika koji imaju mnogo 'unresolved issues' i mnogi su psihicki nestabilni pa im je terapija da se izivljavaju i maltretiraju koga stignu...
Pomenuh i saobracajnu... Djevojka u ranim 20-im me optuzuje da sam pojas stavio kad me zaustavila iako pojas vezem od trenutka kad upalim auto... I jos se buka i onda pregledava cijelo auto da vidi oce li nac' sto da mi se osveti sto necu da priznam nesto sto nisam ni uradio. Bez persiranja "Nemoj ti meni te price", klasicno ulicarsko ponasanje i demonstracija moci... Da napomenem da nista napravio nisam osim sto sam stao 50-ak metara prije mjesta gdje je ona zaustavljala, na parkingu bulevara jer sam tu imao nesto da obavim a ona se istripovala da sam stao da me ne bi zaustavila... Ne znam, mozda odredjeni metalni sklopovi mogu i to da opravdaju i da ja budem kriv sto sam trebao u prodavnici da kupim nesto u pogresnom vremenu (kad je gospodjica radila posteno svoj posao) i na pogresno vrijeme (tamo gdje je covjek otvorio prodavnicu koja je meni trebala)...
Bozemioprosti.
Do Not Disturb.
Hahahahah, sto cini cdm, kakvi komentari hahahahaha
https://m.cdm.me/drustvo/danilovgrad...potrijebljeni/
Sent from my Redmi 5 using Tapatalk
Kako ti svaki put zadrhti ruka maleni čovječe što te kupuju za 2 sendviča i kutiju pralina...
Ne branim ja nikoga samo kazem, da ne da mi ne smeta da maltretiraju olos i bitange nego i podrzavam to.
Sad sto se nadje neki idiot u policiju koji radi sa osnovnom skolom pa se ponasa kako se ponasa, naravno da nisam za to, ali su to pojedinacni slucajevi.
A kad je racija vazda su grublji, narocito ako je posebna policija vrsi. To sto te malo mlati po noga cizmom da ti rasiri noge ili malo griblje pomjeri, **** ga
To su ljudi koji rade posao dje svaki dan imaju posla sa bitangama, pa vremenom malo oguglaju i postanu grublji hahahaha
Ustalom da se desi nekome da mu neko isprebija brata, sestru... bi li vam smetalo da ga interventna odere ka jarca? Ne bogomi.
Last edited by Olosh; 31-10-18 at 13:14.
Naravno da je daleko veći, samo što nama treba nešto da se desi pa tek onda reagujemo. Da nam se prije toga nacrta, džaba dok se ne desi bukvalno.
Isto tako, da se nekim čudom zabrane auta starija od 10 godina zbog zagađivanja, svi bi se pobunili, tada nam ne bi bilo žao.
Itd. itd. itd. Sad mi ne pada ništa na pamet a ima primjera gorih od Tare dosta.
Normalno, djeca pokazuju svoj stav, naravno da cu da podrzim bilo kakav bunt u zemlji kojoj je to zabranjeno. Djeca cijene pismo koje si prvo ucio da pises, koje drzava oce da istrijebi? Ne vidim problem, samo vasi bolesni umovi optereceni mogu da smatraju ovo kao losom stvari.
Sent from my Redmi 5 using Tapatalk
Kako ti svaki put zadrhti ruka maleni čovječe što te kupuju za 2 sendviča i kutiju pralina...
Evo moje dijete ide u skolu.i uci prvo bas to pismo koje se pokusava istrijebiti. Nidje veze ti je ta prica, ovo je cista politika
Poslato sa STF-L09 uz pomoć Tapatoka
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
Politika je kad djeca oce cirilicu a nije politika kad kosarkasi i rukometasice promovisu Nato i partijske programe.
I da, u kojem je to dijelu ovog performansa prisutna politika?
Čudno je viđeti da se srednjoškolci bune,to jednostavno nije prizor na koji smo navikli.
Logično bi bilo da su u omladinskim filijalama DPS i SD i da tamo kroz nečiji rektum traže uhlebljenje u državnim službama.
Сваки Црногорац и Брђанин једнак је пред судом.
Radi cega sportistima nije mjesto u politici ?
Po meni glupo razmisljanje.
Druga stvar sto je kod nas povezano igranje u neki klub sa clanskom kartom.
Dabome i benefitima.
Najbolji primjer uspjesnog sportiste i politicara je Janovic.
Sent from my SM-G610F using Tapatalk
Lezalo po zatvora, na sve spremno, sve probalo, na sve nauceno.
Bilo bi samo lijepo kad bi znali na šta se konkretno bune. Kako to država hoće da istrijebi ćirilicu?
Ćirilica se uči kao prvo pismo u osnovnoj školi, i pola pismenih zadataka iz crnogorskog kroz osnovno i srednje obrazovanje mora da se radi na ćirilici.
Kontrolni zadaci, vježbe, seminarski radovi kao i redovni rad na času mogu da se rade na ćirilici bez problema.
Svi udžbenici za prvi, drugi, treći i četvrti razred osnovne škole su na ćirilici.
Od petog do devetog razreda na ćirilici su svi udžebenici iz crnogorskog, istorije i muzičkog. Prirodne nauke i likovna kultura su na latinici.
Skoro svi udžbenici za gimnaziju i stručne škole su na latinici mada ih ima i nešto malo na ćirlici.
Situacija je bila ista ovakva i prije 10-ak godina.
Jedina promjena je da su sad svjedočanstva na latinici po "defaultu" dok ćirilično treba da se traži, dok su prije 10-ak godina bila sva na ćirilici i nije nas niko ništa pitao oko pisma.
Eto, rećiću da smatram da u takvim situacijama ne treba da bude nikakvog "podrazumijevanja" nego da razredni starješina treba da pita svakog učenika na kojem će pismu da dobije svjedočanstvo.
Međutim, ako je ovo "istrebljivanje" ćirilice, rekao bih da navodni istrebljivači rade jako loš posao.
Last edited by ASC; 31-10-18 at 14:31.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks