Page 391 of 655 FirstFirst ... 291341381387388389390391392393394395401441491 ... LastLast
Results 9,751 to 9,775 of 16374

Thread: KK Budućnost

Thanks Thanks Given 
    7
    Thanks Thanks Received 
    64
    Thanked in
    30 Posts

Kako je dobar ovaj centar Gruzin, što igra za MegaLeks. Ovo mi nismo mogli doves no Zockey Nikoliq i BAKA BAKA

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Najezih se!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Bice bolje, gore ne moze... Jos dvije utakmice ih pustit, ako ne bude pomaka na bolje onda se mora reagovati

Poslato uz pomoć Tapatoka

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    581
    Thanked in
    418 Posts

I mornar i mega bi ugazili cedevitu i budućnost

Poslato sa ANE-LX1 uz pomoć Tapatoka

Thanks Thanks Given 
    1,849
    Thanks Thanks Received 
    2,439
    Thanked in
    1,347 Posts

Ozbiljna istraga da se pokrene.... ovo nema sto da bude bez namjestaljka!!!!!

Thanks Thanks Given 
    1,201
    Thanks Thanks Received 
    331
    Thanked in
    210 Posts

Sastale se dvije očajne ekipe.

Epilog-očajna utakmica.

Sent from my SM-A520F using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by straus View Post
    I mornar i mega bi ugazili cedevitu i budućnost

Klasicna podgoricka prica, popadalo se popodne, i onda krece prica a vidji 2.2 kvota na buducnost, vala cu se zaduzit 20€ da se vadim i naravno na kraju pljuvacina kao da je kuca izgubljena. I ovdje je ista prica bila koju je zapoceo straus...

Garantujem da 85% ovdje kuka jedino zbog kladionice. 15% su pravi fanovi

Thanks Thanks Given 
    20
    Thanks Thanks Received 
    164
    Thanked in
    112 Posts

Nakon meča, Aleksandar Džikić je bio, sa pravom, razičaran.

- Očigledno smo igrali dva različita poluvremena. Čestitke Cedeviti. Imali smo 18 izgubljenih lopti, a oni su zvanično iz toga dali 22 poena. Mislim da je i bilo i više. Pojedinci u našoj ekipi imaju takvu sebičnost da je to frapantno. Za Cedevitu su igrali isti igrači u prvom i u drugom poluvremenu. Način njihove igre bio je isti. Mislim da sam ja radio sve što sam mogao od minuta odmora do izmjena. Nijedan igrač nije u završnicu sa velikom minutažom - istakao je Džikić.

Vidji mu izjave...

Послато са POCOPHONE F1 уз помоћ Тапатока
    ПОДГОРИЧКА БУДУЋНОСТ !

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Kada se kaze podrska ne misli se da kazes Gordicu dobro si igrao nocas majstore, jer i on sam zna i svi znaju kako je bilo.
    Dati podrsku nekom svom u trenutku kada mu ide lose a pritom itekako nam je donosio radosti i zaista ga smatram svojim je stvar vaspitanja.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

ovo je najsramnija igra u nekoliko poslednjih godina,
    odje nema leba bez rezova

Thanks Thanks Given 
    7
    Thanks Thanks Received 
    64
    Thanked in
    30 Posts

Čoek je u pravu, ne znam kako da ga krivim i za šta kad sam zadnja 3 meča ukapirao da je ovo ekipa sastavljena od nesoja. Protiv Reala je isplivao Erl, noćas Gordić... to be continued.

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    581
    Thanked in
    418 Posts

Quote Originally Posted by Strani Placenik View Post
    Klasicna podgoricka prica, popadalo se popodne, i onda krece prica a vidji 2.2 kvota na buducnost, vala cu se zaduzit 20€ da se vadim i naravno na kraju pljuvacina kao da je kuca izgubljena. I ovdje je ista prica bila koju je zapoceo straus...

Garantujem da 85% ovdje kuka jedino zbog kladionice. 15% su pravi fanovi
    Jebe mi se za kladionicu niti je igram. Neko ko je vjerni navijac budućnosti kažem da očigledno neko drugi ko ne treba igra kladionicu jer ovo samo ludi ne bi vidjeli da je namjesteno jer se nije znalo ko je gori, dal budućnost ili cedevita. Navijam za budućnost i mene je sramota ove igre. Toliko o tome.

Thanks Thanks Given 
    645
    Thanks Thanks Received 
    75
    Thanked in
    50 Posts

Quote Originally Posted by Vlado View Post
    Čoek je u pravu, ne znam kako da ga krivim i za šta kad sam zadnja 3 meča ukapirao da je ovo ekipa sastavljena od nesoja. Protiv Reala je isplivao Erl, noćas Gordić... to be continued.
    Ne znam jesi li znao, trener izvodi iz igre igrace koji stete ekipi kad ne ide.. sto je radio gordic zadnju cetvrtinu?
    Kraftom nije zadovoljan i krafta ceraju?
    Ilic 0 min?
    A ti ne znas kako da ga krivis?

Thanks Thanks Given 
    7
    Thanks Thanks Received 
    64
    Thanked in
    30 Posts

Quote Originally Posted by FiX View Post
    Ne znam jesi li znao, trener izvodi iz igre igrace koji stete ekipi kad ne ide.. sto je radio gordic zadnju cetvrtinu?
    Kraftom nije zadovoljan i krafta ceraju?
    Ilic 0 min?
    A ti ne znas kako da ga krivis?

Čoek je postupio pametno što ga nije izveo kad je već radio ono što je radio...

Thanks Thanks Given 
    249
    Thanks Thanks Received 
    1,849
    Thanked in
    933 Posts

Kraft je najmanje ostetio ekipu od svih pridoslica, covjek je doveden da igra odbranu a ne da bude pointguard.Nego izgleda njegov ugovor je najmanji pa ga je najlakse otpustiti
    I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.

Thanks Thanks Given 
    162
    Thanks Thanks Received 
    1,743
    Thanked in
    1,094 Posts

“Očigledno smo igrali dva različita poluvremena. Čestitke Cedeviti. Imali smo 18 izgubljenih lopti. Oni su iz toga dali 22 poena, ali mislim da je i bilo i više. Pojedini u našoj ekipi su tako sebični da je to frapantno", rekao je Džikić.

.
    "Mislim da sam ja radio sve što sam mogao od tajm-auta do izmjena i nijedan naš igrač nije u završnicu ušao sa velikom minutažom.” kazao je Džikić.

Thanks Thanks Given 
    645
    Thanks Thanks Received 
    75
    Thanked in
    50 Posts

Čoek je postupio pametno što ga nije izveo kad je već radio ono što je radio...
    Covjek je postupio pametno sto je izgubio dobijenu utakmicu?

Hahahaha.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Dzikic mora da stisne petlju i preuzme korake da prvo sebe a i tim izvuce iz pozicije u kojoj se nalazi.

Da li je proslogodisnja titula svima nama dala laznu sliku o kvalitetu nasih igraca? Naravno da jeste. Pa i Dusko Vujosevic cije misljenje treba citati izmedju redova je nakon titule izjavio da ovi momci nemaju ekstra kvalitet ali da su imali karakter.

Znaci Dzikic je na potezu sada ili za mjesec dva, mada mu mozda tada bude kasno. Radi se i o njegovoj kozi sigurno.
    Sada treba da pokaze muda i preuzme potpunu odgovornost , uradi poteze koje misli da treba, ne trazeci nikakav kompromis sa menadzerima ili bilo kim.
    Takodje i sam klub mora da izvuce pouke iz svega kako bi se ovakvi promasaji sveli na minimum.

Vrlo teska situacija za nas klub. Treba stisnuti malo petlju.

Thanks Thanks Given 
    7
    Thanks Thanks Received 
    64
    Thanked in
    30 Posts

Ne kapirate o čemu se tu radi, al nevažno. Samo smijeha...

@safra na kojeg od Nikolića misliš? I za koju situaciju konkretno pričaš?

Gordić igra zato što ga publika voli i traži. Jednostavno. Pa Edvin Džekson je makar 2 puta bolji igrač od njega pa igra manje upravo zbog toga što je Gordić miljenik publike. Kraft je valjda dogovorio neki angažman u Francuskoj i čeka se rasplet situacije oko ovog novog Amerikanca koji bi trebao da ga zamijeni. Ne uvode ga da ne bi rizikovali neku povredu, pretpostavljam.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Nije bitan učinak i ishod, ja se ne bih bunio da pratim utakmice na livescore. Računao bih, pronalazi se ekipa, pritisak veliki, biće dobro. I uvijek, ali uvijek bi imali podršku.
    Ali ovo nema smisla, nisam gledao noćas, ali po prošlim mogu da sudim. Nema igre, nema ideje, nema energije, odgovornosti.. Ali ni stida ni obraza..
    Ne želim da se osjetim kao da me neko dobro zeznuo jer me sjeo 40 minuta da gledam u besmisao. Pristao bih na 0-30 u El a da svaka utakmica bude kao protiv Dačke prošle godine. Pristao bih i da ispadnemo u polufinale plej off-a sa 0-2, a da izgubimo kao drugu od zvezde u Bg, a da smo kao 4ti ušli u pf.
    Eto toliko su mi niska očekivanja po defaultu.
    Možda moje zadovoljstvo nije mjera, ali nešto su zajebali.

Thanks Thanks Given 
    211
    Thanks Thanks Received 
    675
    Thanked in
    297 Posts

Ne kapirate o čemu se tu radi, al nevažno. Samo smijeha...
    Vlado, kako može da bude nevažno što ne kapiraju suštinu problema? Objasni im čoče

Thanks Thanks Given 
    7
    Thanks Thanks Received 
    64
    Thanked in
    30 Posts

Nemam snage.

Uglavnom poenta je da Džikić može da se krivi za dovedena pojačanja kad Earl odradi 0/10 u Madridu, ali isto tako se vidi da njega može da redukuje po tom pitanju kao recimo noćas kad je bio jedina svijetla tačka u ekipi. Problem je što izgleda ne može da redukuje ove domaće igrače koji ne liče na sebe od kako je sezona počela. Pošto su što se para tiče očigledno zbrinuti, izgleda su u pitanju neke druge muke koje se tiču samog karaktera, a to je nešto što ni Fil Džekson ne bi popravio da ga dovedu.

Džikić je s tim istim momcima perfektno funkcionisao do prije pola godine. Šta se desilo nakon što je tim nadograđen sa par stranaca koji su uzeli minute domaćim igračima je pravo pitanje.

Thanks Thanks Given 
    112
    Thanks Thanks Received 
    1,850
    Thanked in
    1,079 Posts

Ovdje debelo nesto nije u redu, ali debelo. Od igraca koji igraju preko q, nezainteresovano, bez emocija i timske igre do trenera koji ama bas nista ne radi i koji poslije meca nema nikakvo objasnjenje sto mu se tim raspada i sto nemaju jedne jedine izgradjene akcije i sto svako igra za sebe nego mu je prvo sto ima da kaze da sebe zastiti!? Ja sam odlican trener i ucitelj a sto su djeca glupa i netalentovana nije do mene.

Dakle, moze se i promasiti sa pojacanjima, mogu biti svi u padu forme, moze i da su akcije nedovoljno pripremljene, neuigrane, moze i umor da ih stigne, tezak raspored...itd. itd... Sve moze ali za ovakva izdanja ekipe, za ovu ravnodusnost, bezidejnost, bez ijedne akcije, za ovo... ja ne znam kako mogu odredjena kretanja i potezi da se protumace bez ili namjerno kanaljenje ekipe ili si totalni idiot. Za sve to opravdanja nema i ako poslije ovoga nocas ne bude nekih rezova ova sezona je zavrsena. Dzikic inace se i ponasa i daje izjave kao da Boga moli da ga otjeraju a ovi ostali izgleda sve zasticeno ugovorima pa ih boli uvo. Ne bi me cudilo da Trinkijeri produzi do PG.

Dzikic ako ostane i nastavi sa ovim ne bi nam pomogli ni Lebron i Durent u paru da nam stignu.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

– Uradio sam sve što sam mogao, tajm auti, izmene… Nijedan igrač nije ušao u završnicu sa velikom minutažom. Vrlo je jednostavno. Cedevita igra takozvanu specifičnu odbranu, pomaže s prvog pasa, ako nećeš da dodaš, kraj priče… Nema velike filozofije. Nećemo da iskoristimo faul u poslednjoj četvrtini, polažu pored Omića, kao da nas nema. Imamo dva faula da damo, a onda ih napravimo bez veze. Nije mi to evroligaško nivo, ne pričam o kvalitetu, nego o fokus…

Je li moguće da opet kritikuje Omića, pa jedini se borio momak....

Thanks Thanks Given 
    319
    Thanks Thanks Received 
    2,199
    Thanked in
    796 Posts

Omic je onamo mozda najveca matlanga. Kakav je to malokrvnik.

Page 391 of 655 FirstFirst ... 291341381387388389390391392393394395401441491 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)