uzima ona fin keš, a ostalo u vezi nje ne bih komentarisao. mada ima još sličnih profila a da su iz PG.
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Glava od konja
Super je lik stvarno, da slomis telefon idealna
Sad je vegan, a sjećam je se kad je bucala po dva s mesom iz Sonje. Eh...
Nije da me bas nervira ali...
Jutros izlazim iz stana i na vrata se susrijecem sa komsinicom sa sprata,ona sa cerkicom koja pozvoni komsiji preko puta dok smo nas dvije kratko popricale.I otvara komsija(znam momka inace) samo u farmerke nezakopcane,bez majice...Komsinica se izvinjava.
Ne znam evo,da se skinem u toples ako pozvoni slucajno i uocim ga kroz spijunku.
Послато са POCOPHONE F1 уз помоћ Тапатока
"Tiha voda brijeg roni..."
Video paused. Continue watching?
![]()
--------------------------
Do Not Disturb.
--------------------------
To sto je otvorio vrata tako.Ma majka mu stara obuci majcu,budi pristojan!Pa kroz kucu sto god oces.
Idi nazad,procitaj opet gore sto sam napisala.
Nidje veze oko toga ko je udat ili raspusen.Samo je stvar pristojnosti.Meni je to odbojno,ono bas.
Vidji sto se odma ljuti...
E pa...
Sent from my ONEPLUS A5000 using Tapatalk
One Ring to Rule them all...
Evo editovah.A nisam ljuta djaole,no brzo pisem. Kuvam caj.
Boga mi se meni desilo dosta puta da otvorim vrata bez majice, i ne sjekiram ti se mnogo. Dodjem s posla, ocu da se presvucem i u po' rabote zvoni neko na vrata, i sad treba ponovo da se oblacim, pa ponovo da se svlacim.... a makse.
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
Boze,koliko nekulture ovdE!
Ja vrata ne otvaram.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Normalno.Ni ja nikom ko mi se ne najavi.
Oh
Sent from my ONEPLUS A5000 using Tapatalk
One Ring to Rule them all...
Poceli ste kao po Zapadu
I posle vele “nema druzenja kao ranije”. A kako ce bit
Sent from my iPhone using Tapatalk
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Zene i njihova muka oko (ne)pristojnosti domacih momaka, narocito ljeti kad se poskidaju do pasa po onom zaropeku, pa pocne zgrazavanje i iscudjavanje..
A ovamo im je dozvoljeno na poslu: kratke suknje i haljine, gola ramena, trik majice, otvoreni prstici na nogama.. a muskarac ako se zaebe, pa u trofrtaljke ode u bilo koju instituciju da radi, slobodno samo radnu knjizicu da podigne.![]()
- Baba, zašto za nas Zećane vele da govorimo: "Ovizi, onizi"?
- A kojizi to vele, sine??
Malo prije, zvoni neko na vrata, otvara nekoje od djece, ja sjedim u donji dio pidzame, do koljena, nekakav ljetnja...otvara ju se vrata od dnevne i banu jedna nevjesta, prijateljica nasa.... e sad ti menei reci koja je veca nekultura? I treba li ja da sjedim skockan ka u svatove da idem, da bi bio naredan ako mi neko bane nenajavljen u kucu? Pritisam mi je na 300 iskocio :mad::mad::mad:
I ne pada mi na pamet da idem da se presvucem, no sam pride noge diga na ugoanu
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks