@safra
Ne ocekujem neke krupne rezove (kao ovo sto se u Cedeviti izdesavalo) ali bi za pocetak otkaz Earlu Clarku bio dovoljan da mi vrate zelju za gledanjem utakmica, jer onoga tipa posle ovoga nocas bas ne mogu na oci...
Earl Clark osim prve utakmice sa Milanom koju je prakticno cijelu odigrao - u ostalima pokazao iskljucivo da je stetocina
protiv Darusafake sut iz igre 4/13 (31%) i 11 poena za 31 minut na parketu. Samo 4 skoka i jedna izgubljena lopta. SKANDAL.
protiv Makabija sut iz igre 4/10 (40%) uz mizernih 8 poena za takodje 31 minut na parketu. 6 skokova (svi defanzivni) i tri izgubljene lopte. SKANDAL
ovo protiv Reala vise nema nikakve potrebe komentarisati. Makar je Dzikic imao obraza pa mu nije igrao bez 16 minuta za koje je uspio da sutne 0/10, uhvati 1 loptu ali isto tako i izgubi jednu tako da mu je ucinak totalno NEBITAN.
Je li nam ovo pojacanje za EL? :lolblue: Kakav bestidnik. Ovo je najvece magare sto je dolazilo u PG da igra, garantujem! Nocas mora otkaz da dobije, koliko god da kosta. Ja tvrdim da se ovih njegovih 33 suta od kojih je pogodio 8 (24%) razdijelilo izmedju Danila Nikolica, Alekse Ilica i Suada Sehovica mi ne bi izgubili i Darusafaku i Makabi, a mozda bi cak i obje dobili.
Urucivanje otkaza njemu nocas ne samo da ce spasit ekipu, no ce ovaj beskorisni igrac posluzit kao primjer ostalima da ce bogomi morat da se uozbilje ako misle da se zadrzavaju.
@safra
Ne ocekujem neke krupne rezove (kao ovo sto se u Cedeviti izdesavalo) ali bi za pocetak otkaz Earlu Clarku bio dovoljan da mi vrate zelju za gledanjem utakmica, jer onoga tipa posle ovoga nocas bas ne mogu na oci...
Daj Igora Jovovića
Sent from my p20 lite using Tapatalk
Priroda je lijepa, al' zajebano društvo.
Pet godina Misko kanali klub i prvi put odlucis da jednu godinu odigras bez njegovih savjeta i kombinacija i odmah uspjeh, osvoji se ABA liga i ti se vratis opet starom dobrom Misku da ti uvali opet polovnjake. Nije problem da se dovede njegov kosarkas ali kojeg klub trazi i prati a ne da nam ih on uvaljuje. Erl Klark moze dati 50 koseva Cedeviti ali ni to nece promijeniti stvar da ga boli q za ekipu i da nikad nece igrati odbranu. Lendri proslogodisnji bi nam legao kao budali samar.
Ja evo nisam neki strucnjak ali ja od prvog trenutka kada sam ih vidio pojma nemam sta igra ova ekipa niti sta je radio strucni stab sa njima ni sta ce im uopste trener kada igraju bez smisla a ovaj niti ima sta da im kaze ili neku kombinaciju postavi. Prosto izgleda kao da ova ekipa uopste ne trenira cak ni one suterske treninge posto smo mi suta bez. Ove starosjedioce je i strah da pogode nesto jer ce ih Dzile odmah na klupu poslati.
Erla bi koliko sjutra doma poslao, covjek kao po kazni igra za nas, a Kotiju bi dao slobodno da pronadje sebe nedje po svijetu dje se izgubio posto je ovo najizgubljeniji kosarkas koga sam u zivotu vidio. Ovaj koji je kod nas samo lici na Kotija.
Da sam novinar pitao bi Dzikica dal treniraju uopste, u sta su im prosle pripreme i koja je ovo igra koju fura Buducnost ove godine. Vise od bilo kojeg meca bi volio da prisustvujem barem jednom treningu Buducnosti.
I kad cujem pored ovakvih izdanja da neko prica oko sezonskih, posjeti i navijanju!?
Znaci ajde `sve ostalo na stranu` ALI onaj ERL koji po ure nista ne moze da pogodi, ali ajde i to sto ne moze ni jednu da ubode, ali pobro uzima suteva tonu ni da je u seriji najjacoj... Jos ono u trecu cetvrtinu kad je u jedan napad promasio, pa smo imali skok i on ladno opet u kao neki prodor O_o i naravno nista.... Razumijem ja sve to da nekim igracima treba da se priviknu, prilagode i sto li vec ali ako on kolko je jutros ne bude poslat kuci, najprvim mogucim letom, stvarno ne znam sta da mislim ....
budim se ujutro, a ono pet popodne
Ali pojacanja, Coty, Erl, Craft kanali
Inače Erl ima procenat suta 30% a treći je u EL u uzetim šutevima.
Last edited by lepetanac; 26-10-18 at 08:13.
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
Evo sjajne analize pojačanja, volio bi da je azurirana ovim zastiđem od sinoć
https://airball.me/2018/10/25/an-oce...d59vV4dJ7otEHc
Erl "Brajant mi bača na alejup" Klark
Sve se vise pominje odlazak dzikica i dolazak trinkijerija.
I vijesti su oplele po Erlu. Svima je jasno da je on u ovoj ekipi višak.
Po svemu viđenom do sada, jasno je da je Danilo kvalitetniji šuter od njega, dok je aleksa 20 puta bolji defanzivac.
A siguran sam da bi organizacija prodisala bez njega u igri jer mu je kretnja bez lopte, pravljenje blokova nižim igračima radi njihovih napada nezanimljiva.
Jedino što ga zanima je da odigraju izolaciju za njega, naprave mu poziciju za šut bez defanzivca da mu diše za vratom, on sačeka da mu se ovaj približi, pa uslijedi finta šuta, pa onda par driblinga i onda fejdavej šut. Katastrofica katić
Nije ekipa od prosle godine zasluzila ovo, tako da jedno priznavanje greske i pokusaj da se sredi bi bilo ok, nema potrebe da nam slaze Dzile slaze floskule i pocinje konferencije sa "Nema tu filozofije, oni su bili bolji mi nismo igrali ono sto smo dogovorili". Majstore priznaj gresku zajedno sa upravom, stavi prave momke na pozicijama i idemo dalje. Samo bez zavaravanja, jos imaju vremena za ispravku, al ne treba biti bezobrazan.
Sent from my Redmi 5 using Tapatalk
Kako ti svaki put zadrhti ruka maleni čovječe što te kupuju za 2 sendviča i kutiju pralina...
Posle konferencije ga je trebalo poćerat odma, raspali pokvareni radio - svaki put najpeckija moguća priča. Poćerat njega i Erla i siguran sam da bi ekipa živnula itekako. Đe ti je Ilić majstore sve ove utakmice, protiv Reala debituje a?!
Na jednoj od konferencija je rekao da je bolestan sve vrijeme.. Djeluje kao laz
Sent from my SM-A520F using Tapatalk
Ja samo ne znam kako se ovi igrači ne udruže i fino jednu utakmicu ne izbojkotuju samoproglašenog Lebrona pa makar sve lopte frljekali u aut ali je ne davati ovome pa nek se onda sam izbori za lopte i šuteve sa njegovim zagarantovanim minutima
I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.
Pun li si safre Safra.
Dobro je ovo za dres, ubila ga svetla velikoga grada, ne snalazi se lik.
Stop the world I wanna get off.
Svako mu je pitanje na mjestu
Послато са POCOPHONE F1 уз помоћ Тапатока
ПОДГОРИЧКА БУДУЋНОСТ !
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Problem je što mi nemamo ama baš nikakav sistem i to je isključivo krivica trenera. Dovoljno je vidjeti odnos u asistencijama od juče, 28 naspram naših bijednih 5, alo PET za cio meč.
Nije safra pun safre, nego mu je svako pitanje u centar!
Imamo pravo da znamo odgovor na sva pitanja, jer ih mi gradjani placamo u velikom iznosu. Necu bre da dozvolimo da primaju tolike plate a da ih ne zasluze. Treba bre svi da krvare na treningu a da ne pricamo o utakmici za te plate od 30000 do 50000 eura.
Osjecaju li odgovornost, imaju li obraza, mene bi licno stid bilo...
Aposlutno se slažem, neki kažu da treba vremena ekipi da se uigra da ovo da ono, ali činjenica je da ekipa nema igru nije to da se na terenu vide obrisi nekih akcija koje se uigravaju pa iz nekog razloga još ih ne mogu uraditi kako treba. Mi nemamo akciju, mi nemamo sistem po kojem bi trebalo da igramo, igramo na improvizaciju, na trenutno raspoloženje i na suvi kvalitet u odnosu na slabije ekipe, međutim kad ti dođe neko organizovan i sa sistemom mi nismo uopšte ni blizu da ga ugrozimo.To je problem trenera koji je bačio čitavo ljeto i problem određenih igrače dje neki kao Klark nemaju trunke profesionalizma igraju za sebe i određenih igrača kao Barović i još po neki koji nisu dorasli igranju košarke na nivou Eurolige.
Ovo nije priča zbog zadnje utakmice to se vidi kroz svaku utakmicu koju smo igrali ove godine ako se neko zavarava da će biti bolje neće jer ovo nije stvar koja se prevazilazi kroz uigranost ovo je stvar igrača koji vuču u kanal kompletnu ekipu svojim ponašanjem i trenera koji je izgleda izgubio autoritet od prošle godine braneći igrače koji ne zaslužuju da budu branjeni a šiljenje one rabote na igračima kojima treba ohrabrenje ne bespotrebna dernjava.
I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.
nije da nema rezona - primaju tipovi pa par desetina iljada mjesečno a boli ih ona stvar dok je većina naroda gladno. mora da ti bude žao (krivo) zbog toga
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks