Page 383 of 655 FirstFirst ... 283333373379380381382383384385386387393433483 ... LastLast
Results 9,551 to 9,575 of 16374

Thread: KK Budućnost

Thanks Thanks Given 
    7
    Thanks Thanks Received 
    64
    Thanked in
    30 Posts

Earl Clark osim prve utakmice sa Milanom koju je prakticno cijelu odigrao - u ostalima pokazao iskljucivo da je stetocina

protiv Darusafake sut iz igre 4/13 (31%) i 11 poena za 31 minut na parketu. Samo 4 skoka i jedna izgubljena lopta. SKANDAL.
    protiv Makabija sut iz igre 4/10 (40%) uz mizernih 8 poena za takodje 31 minut na parketu. 6 skokova (svi defanzivni) i tri izgubljene lopte. SKANDAL

ovo protiv Reala vise nema nikakve potrebe komentarisati. Makar je Dzikic imao obraza pa mu nije igrao bez 16 minuta za koje je uspio da sutne 0/10, uhvati 1 loptu ali isto tako i izgubi jednu tako da mu je ucinak totalno NEBITAN.

Je li nam ovo pojacanje za EL? :lolblue: Kakav bestidnik. Ovo je najvece magare sto je dolazilo u PG da igra, garantujem! Nocas mora otkaz da dobije, koliko god da kosta. Ja tvrdim da se ovih njegovih 33 suta od kojih je pogodio 8 (24%) razdijelilo izmedju Danila Nikolica, Alekse Ilica i Suada Sehovica mi ne bi izgubili i Darusafaku i Makabi, a mozda bi cak i obje dobili.

Urucivanje otkaza njemu nocas ne samo da ce spasit ekipu, no ce ovaj beskorisni igrac posluzit kao primjer ostalima da ce bogomi morat da se uozbilje ako misle da se zadrzavaju.

Thanks Thanks Given 
    7
    Thanks Thanks Received 
    64
    Thanked in
    30 Posts

@safra

Ne ocekujem neke krupne rezove (kao ovo sto se u Cedeviti izdesavalo) ali bi za pocetak otkaz Earlu Clarku bio dovoljan da mi vrate zelju za gledanjem utakmica, jer onoga tipa posle ovoga nocas bas ne mogu na oci...

Thanks Thanks Given 
    30
    Thanks Thanks Received 
    131
    Thanked in
    66 Posts

Daj Igora Jovovića

Sent from my p20 lite using Tapatalk
    Priroda je lijepa, al' zajebano društvo.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Bongo View Post
    Najtužnije je što ostavljamo utisak ekipe kojoj nije mjesto u ovom takmičenju.
    Pa i ne zasluzuju, kad bi se barem zvali Lakovic ili Buducnost Lida, to bi vec bilo nesto... no jbg, BOKAN

Thanks Thanks Given 
    479
    Thanks Thanks Received 
    116
    Thanked in
    73 Posts

Quote Originally Posted by Flexbux View Post
    Kad se vratim malo unazad i procitam postove koji hvale pojacanja i najavljuju dominaciju kkbokan u evroligi..

bacene pare u bunar.
    sta ti je to kkbokan?

Thanks Thanks Given 
    112
    Thanks Thanks Received 
    1,850
    Thanked in
    1,079 Posts

Pet godina Misko kanali klub i prvi put odlucis da jednu godinu odigras bez njegovih savjeta i kombinacija i odmah uspjeh, osvoji se ABA liga i ti se vratis opet starom dobrom Misku da ti uvali opet polovnjake. Nije problem da se dovede njegov kosarkas ali kojeg klub trazi i prati a ne da nam ih on uvaljuje. Erl Klark moze dati 50 koseva Cedeviti ali ni to nece promijeniti stvar da ga boli q za ekipu i da nikad nece igrati odbranu. Lendri proslogodisnji bi nam legao kao budali samar.

Ja evo nisam neki strucnjak ali ja od prvog trenutka kada sam ih vidio pojma nemam sta igra ova ekipa niti sta je radio strucni stab sa njima ni sta ce im uopste trener kada igraju bez smisla a ovaj niti ima sta da im kaze ili neku kombinaciju postavi. Prosto izgleda kao da ova ekipa uopste ne trenira cak ni one suterske treninge posto smo mi suta bez. Ove starosjedioce je i strah da pogode nesto jer ce ih Dzile odmah na klupu poslati.

Erla bi koliko sjutra doma poslao, covjek kao po kazni igra za nas, a Kotiju bi dao slobodno da pronadje sebe nedje po svijetu dje se izgubio posto je ovo najizgubljeniji kosarkas koga sam u zivotu vidio. Ovaj koji je kod nas samo lici na Kotija.

Da sam novinar pitao bi Dzikica dal treniraju uopste, u sta su im prosle pripreme i koja je ovo igra koju fura Buducnost ove godine. Vise od bilo kojeg meca bi volio da prisustvujem barem jednom treningu Buducnosti.

I kad cujem pored ovakvih izdanja da neko prica oko sezonskih, posjeti i navijanju!?

Thanks Thanks Given 
    5
    Thanks Thanks Received 
    18
    Thanked in
    8 Posts

Znaci ajde `sve ostalo na stranu` ALI onaj ERL koji po ure nista ne moze da pogodi, ali ajde i to sto ne moze ni jednu da ubode, ali pobro uzima suteva tonu ni da je u seriji najjacoj... Jos ono u trecu cetvrtinu kad je u jedan napad promasio, pa smo imali skok i on ladno opet u kao neki prodor O_o i naravno nista.... Razumijem ja sve to da nekim igracima treba da se priviknu, prilagode i sto li vec ali ako on kolko je jutros ne bude poslat kuci, najprvim mogucim letom, stvarno ne znam sta da mislim ....
    budim se ujutro, a ono pet popodne

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

Ali pojacanja, Coty, Erl, Craft kanali

Inače Erl ima procenat suta 30% a treći je u EL u uzetim šutevima.
    Last edited by lepetanac; 26-10-18 at 08:13.
    Crna Gora, gnjezdo sokolova,
    ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
    Tko zlobio – crn mu obraz bio

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Evo sjajne analize pojačanja, volio bi da je azurirana ovim zastiđem od sinoć

https://airball.me/2018/10/25/an-oce...d59vV4dJ7otEHc

Thanks Thanks Given 
    3
    Thanks Thanks Received 
    4
    Thanked in
    3 Posts

Erl "Brajant mi bača na alejup" Klark

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Sve se vise pominje odlazak dzikica i dolazak trinkijerija.

Thanks Thanks Given 
    3
    Thanks Thanks Received 
    4
    Thanked in
    3 Posts

I vijesti su oplele po Erlu. Svima je jasno da je on u ovoj ekipi višak.
    Po svemu viđenom do sada, jasno je da je Danilo kvalitetniji šuter od njega, dok je aleksa 20 puta bolji defanzivac.
    A siguran sam da bi organizacija prodisala bez njega u igri jer mu je kretnja bez lopte, pravljenje blokova nižim igračima radi njihovih napada nezanimljiva.
    Jedino što ga zanima je da odigraju izolaciju za njega, naprave mu poziciju za šut bez defanzivca da mu diše za vratom, on sačeka da mu se ovaj približi, pa uslijedi finta šuta, pa onda par driblinga i onda fejdavej šut. Katastrofica katić

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Kuala Lumpur View Post
    Mislim da je ipak prerano za to, bolje dovesti nekog kvalitetnog igraca umjesto erla pa onda vidjeti dje smo...

Poslato uz pomoć Tapatoka

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Nije ekipa od prosle godine zasluzila ovo, tako da jedno priznavanje greske i pokusaj da se sredi bi bilo ok, nema potrebe da nam slaze Dzile slaze floskule i pocinje konferencije sa "Nema tu filozofije, oni su bili bolji mi nismo igrali ono sto smo dogovorili". Majstore priznaj gresku zajedno sa upravom, stavi prave momke na pozicijama i idemo dalje. Samo bez zavaravanja, jos imaju vremena za ispravku, al ne treba biti bezobrazan.

Sent from my Redmi 5 using Tapatalk
    Kako ti svaki put zadrhti ruka maleni čovječe što te kupuju za 2 sendviča i kutiju pralina...

Thanks Thanks Given 
    6,277
    Thanks Thanks Received 
    14,083
    Thanked in
    5,355 Posts

Posle konferencije ga je trebalo poćerat odma, raspali pokvareni radio - svaki put najpeckija moguća priča. Poćerat njega i Erla i siguran sam da bi ekipa živnula itekako. Đe ti je Ilić majstore sve ove utakmice, protiv Reala debituje a?!

Thanks Thanks Given 
    645
    Thanks Thanks Received 
    75
    Thanked in
    50 Posts

Na jednoj od konferencija je rekao da je bolestan sve vrijeme.. Djeluje kao laz

Sent from my SM-A520F using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    249
    Thanks Thanks Received 
    1,849
    Thanked in
    933 Posts

Ja samo ne znam kako se ovi igrači ne udruže i fino jednu utakmicu ne izbojkotuju samoproglašenog Lebrona pa makar sve lopte frljekali u aut ali je ne davati ovome pa nek se onda sam izbori za lopte i šuteve sa njegovim zagarantovanim minutima
    I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Pun li si safre Safra.

Dobro je ovo za dres, ubila ga svetla velikoga grada, ne snalazi se lik.
    Stop the world I wanna get off.

Thanks Thanks Given 
    20
    Thanks Thanks Received 
    164
    Thanked in
    112 Posts

Svako mu je pitanje na mjestu

Послато са POCOPHONE F1 уз помоћ Тапатока
    ПОДГОРИЧКА БУДУЋНОСТ !

Thanks Thanks Given 
    5,071
    Thanks Thanks Received 
    12,475
    Thanked in
    6,751 Posts

Quote Originally Posted by Kuala Lumpur View Post
    nezgodno je takvo nešto uraditi jer pitanje je koliko bi vremena trebalo Trinkijeriju da on uspostavi svoj sistem igre, a i da li bi mogao tako nešto sa ovim igračima. za početak neka odu stranci iako je Džikić kriv za sve ovo

Sent from my iPhone using Tapatalk
    „Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov

Thanks Thanks Given 
    6,277
    Thanks Thanks Received 
    14,083
    Thanked in
    5,355 Posts

Problem je što mi nemamo ama baš nikakav sistem i to je isključivo krivica trenera. Dovoljno je vidjeti odnos u asistencijama od juče, 28 naspram naših bijednih 5, alo PET za cio meč.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    4
    Thanked in
    3 Posts

Nije safra pun safre, nego mu je svako pitanje u centar!
    Imamo pravo da znamo odgovor na sva pitanja, jer ih mi gradjani placamo u velikom iznosu. Necu bre da dozvolimo da primaju tolike plate a da ih ne zasluze. Treba bre svi da krvare na treningu a da ne pricamo o utakmici za te plate od 30000 do 50000 eura.
    Osjecaju li odgovornost, imaju li obraza, mene bi licno stid bilo...

Thanks Thanks Given 
    249
    Thanks Thanks Received 
    1,849
    Thanked in
    933 Posts

Quote Originally Posted by BiTrAtE View Post
    Problem je što mi nemamo ama baš nikakav sistem i to je isključivo krivica trenera. Dovoljno je vidjeti odnos u asistencijama od juče, 28 naspram naših bijednih 5, alo PET za cio meč.
    Aposlutno se slažem, neki kažu da treba vremena ekipi da se uigra da ovo da ono, ali činjenica je da ekipa nema igru nije to da se na terenu vide obrisi nekih akcija koje se uigravaju pa iz nekog razloga još ih ne mogu uraditi kako treba. Mi nemamo akciju, mi nemamo sistem po kojem bi trebalo da igramo, igramo na improvizaciju, na trenutno raspoloženje i na suvi kvalitet u odnosu na slabije ekipe, međutim kad ti dođe neko organizovan i sa sistemom mi nismo uopšte ni blizu da ga ugrozimo.To je problem trenera koji je bačio čitavo ljeto i problem određenih igrače dje neki kao Klark nemaju trunke profesionalizma igraju za sebe i određenih igrača kao Barović i još po neki koji nisu dorasli igranju košarke na nivou Eurolige.
    Ovo nije priča zbog zadnje utakmice to se vidi kroz svaku utakmicu koju smo igrali ove godine ako se neko zavarava da će biti bolje neće jer ovo nije stvar koja se prevazilazi kroz uigranost ovo je stvar igrača koji vuču u kanal kompletnu ekipu svojim ponašanjem i trenera koji je izgleda izgubio autoritet od prošle godine braneći igrače koji ne zaslužuju da budu branjeni a šiljenje one rabote na igračima kojima treba ohrabrenje ne bespotrebna dernjava.
    I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Quote Originally Posted by dr hellfire View Post
    Svako mu je pitanje na mjestu

Послато са POCOPHONE F1 уз помоћ Тапатока
    Više nego na mjestu. Čak ko bi rekao da ima ovoliko stvari. Rep za sve..
    Stop the world I wanna get off.

Thanks Thanks Given 
    5,071
    Thanks Thanks Received 
    12,475
    Thanked in
    6,751 Posts

nije da nema rezona - primaju tipovi pa par desetina iljada mjesečno a boli ih ona stvar dok je većina naroda gladno. mora da ti bude žao (krivo) zbog toga

Sent from my iPhone using Tapatalk
    „Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov

Page 383 of 655 FirstFirst ... 283333373379380381382383384385386387393433483 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)