A ko je Isidora?
nije no će parastos ubrzo...
nothing comes from violence and nothing ever could
A ko je Isidora?
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
leptirica![]()
nothing comes from violence and nothing ever could
Lipa je lipa andjeli joj slice.
Od Bobana Grasa.
Kako je on dosao do Australije to me zanima i nervira me
Sent from my ONEPLUS A5000 using Tapatalk
One Ring to Rule them all...
Hahhahahahhahahanemoj vise da me bacas.
Mrtva je trka između piromana i saše popovića, ne zna se ko je mrzniji..
Debil ženski pričala na telefon i udarila autom čoeka od 80 godina koji je pored puta bio. I pobjegla sa lica mjesta. Udariš čovjeka i pobjegneš? Ološu jedan! Nego sve to snimi čovjek iza jer ima kameru u vozilo i stigne je. Nije stala ni da pomogne čovjeku. I naravno jer ovaj debil što je udario čovjeka radi u ministarstvo neću pisat sad koje. Povuku se neke veze i plate čovjeku da obriše snimak.
Evo se čeka iz policije zapisnik. Kretenu jedan ženski da Bog da ti đecu neko ubio autom pa pobjegao!
Prodaja/otkup i ugradnja muzike za auto.
Više informacija u inbox.
A sto krijes iz kojeg je ministarstva, kakve to veze ima. Kad si vec poceo, idi do kraja.
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
sva ova gungula oko promjene zastave, 1918 itd..
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Ona Njezvanova raspala, svuda blokirah ono smeće i opet nekako mi iskaču njene budalaštine
kome je ono interesantno da mi je znat, postoje li takvi i kako su s glavom
Isto
..
Šta je muka kad je ona u pitanju? Eno viđeh da je stotini hiljada ljudi interesantna. Mada Cecina ćerka ima 730 hiljada, tako da ne znam šta je kriterijum za uspješnost.
E, cus stotine hiljada ljudi.... Ne zaebaj.
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
Ne stotine no stotina. Morao sam da pogledam ko je jer pojma nisam. Zato i pitam šta je muka sa njom.
EDIT: Odgledah dva minuta nekakve emisije Opra Njezvanova. Mogao sam i bez ovog saznanja.
Last edited by ćepanica; 23-10-18 at 22:05.
Desifrujte ljudi da se i mi autsajderi malo zabavljamo.
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Kakav otpad toskić od profila
Sent from My Galaxy S9+ using Tapatalk
Moram ti priznat a sam msilio da si to "sto hiljada" rekao figurativno, i morah provjerit, 103 hiljade pratilaca na instagram. Mora da psotoji neka fora kao za kupovinu pregleda na YT. Nekoliko video klipova su joj top, sto jes jes. Ostalo....teske budalastine. A nju lico ne bih komentarisao. Treba to dozivjet pa onda pricat....zivot da vi se skrati. Zato mi je nevjerovatan toli broj pratilaca, znajuci njeno ponasanje i pricu....
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
Znaci li to da sam sovinista ako mi se ovakav tip zene nimalo ne dopada? Bice imam problem sa jakom, jasnom i glasnom zenskom osobom. Nijesam pametan.
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
There are currently 6 users browsing this thread. (0 members and 6 guests)
Bookmarks