Правда за Тотнама.
Valjda su vlasnici Sportkluba i Nove isti vlasnici.Ovaj nesrećnik koji je prenosio Cg-SRB je prenosio na Sportklubu prethodne naše utakmice samo tada mu nije bilo naređeno da navija za nas i priča ijekavicu pa je to rutinski odradio.
I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.
https://www.slobodna-bosna.ba/vijest...nik_pinka.html
Nesto slicno
Ne zna se ko je ko
Sent from my ONEPLUS A5000 using Tapatalk
One Ring to Rule them all...
Da da, ali su sad prodali vecinski udio bt partnersu, koji je jak fond sigurno nije mitrovićev.
Sent from my ALP-L29 using Tapatalk
Pa nije jer se zna ko drzi sve medije.
A sebek ne bi trebala amaterske nego lagano regularne
Pink nema ama bas nikakve veze sa Novom, Mitrovic je malo dijete za United Grupu, KKR prodao vecinski dio BT Partnersu za 2.6 milijardi eura, odnosno za tri milijarde dolara plus dug. United Group cine
Total TV
SBB
Telemach Montenegro
Telemach BiH
Telemach Slovenia
Net TV Plus
CAS Media
Direct Media
Od kanala drze
Sport Klub
Lov i Ribolov
IDJ
Fight Channel
Mini Tv
Cinemania
N1
Grand
Pikaboo
Vavoom
Od nacionalnih kanala
Nova m
Nova
Nova bh
Doma
kakav crni Mitrovic, ovo je ozbiljan igrac koji ce tek da kupuje sadrzaje, kanale i operatere. Svaka promjena fonda dovodi do toga, tako se dize cijena za sledecu prodaju. Kad je KKR kupio SBB i Telemach tada platio je tu kupovinu milijardu dolara. Sad ih je prodao za tri i da BT razmislja o dugu. To rade mocni fondovi. Za 4-5 godina isto ce i BT uraditi.
Last edited by Jakuza; 15-10-18 at 11:41.
MICHAEL, THANK YOU FOR SHARING YOUR LIFE WITH US!
trebao ga je neko pitat’ zašto je onako komentarisao, mogao je fino da piči ekavicu i kraj. da vidimo ko će za mjesec dana prenositi
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Sebek ce da prenosi sledece, a njene karte ce ranku da ustupi
Podgorica Podgoricanima!
Ovo je za mene najveća misterija pošto nisam siguran da je baš sledeći u toj grupi već može da bude najbolje drugolasirana ekipa iz svih grupa a možda i najbolje rangirana reprezentacija na rang listi od drugolasiranih !!! Niko to da zvanično kaže jer nam je utakmica protiv Rumunije ( što god da bude u Beograd a vjerovatno će Rumunija pobijedit Litvaniju kući ) sigurna borba za plasman na neko od prva 2 mjesta !!! To bi trebalo ispitat da se zna na vrijeme koji je kriterijum pošto ako je Srbija mogla da bude prva u grupi za SP dako nekako budu makar drugi za EP !!!
deuscroix
Maksim ce do daljnjeg prenositi nasu repku na pinku
Makar nesto.
Sent from my SM-G610F using Tapatalk
Lezalo po zatvora, na sve spremno, sve probalo, na sve nauceno.
Izdali su takvo saopstenje.
https://m.cdm.me/sport/fudbal/nova-m...ise-standarde/
Sent from my SM-G610F using Tapatalk
Lezalo po zatvora, na sve spremno, sve probalo, na sve nauceno.
,,Kako naglašavaju, fudbalske utakmice reprezentacije Crne Gore „Nova M“ s ponosom će prenositi sve do 2022, i taj će, dodaju oni, sadržaj komentarisati najbolja domaća sportska komentatorska imena."
U prevodu za njih je to mozda culafic ?
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Satelitski resiveri/oprema
U formiranju utakmica za Play off Lige Nacija će biti baš mnogo tumbanja jer je očekivano da mnoge ekipe iz Lige A i Lige B budu već kvalifikovane. Tako da je izvjesno da nam drugo mjesto donosi borbu za Euro. Mada ja se nadam da ćemo mi već biti plasirani, treba sačekat žrijeb još mjesec dana, ali uvijek smo se do samog kraja klali za prva dva mjesta, a sad smo što se selekcije tiče bolji nego ikad.
I've never seen so many electric jellyfish in my life!
Biće tumbanja izmedju A i B divizije to sigurno ali u C i D sigurno neće biti toga iako moguće neki prvak grupe obezbijedi plasman preko kvalifikacija !!! U tom slučaju nije jasno oće li ići drugi iz te grupe ili je neko drugo pravilo vezano za cijelu C diviziju !!! To je nejasno ...
deuscroix
Teams which fail in the UEFA Euro 2020 qualifying group stage may still qualify for the final tournament via the play-offs. Each league in the UEFA Nations League will be allocated one of the four remaining UEFA Euro 2020 places. Four teams from each league which have not already qualified for the European Championship finals will compete in the play-offs of their league, to be played in March 2020. The play-off berths will be first allocated to each group winner, and if any of the group winners have already qualified for the European Championship finals, then to the next best ranked team of the league, etc.
Kad pogledas Ligu A za očekivat je da se 99% ekipa plasira kroz kvalifikacije kao i dobar dio Lige B. Sto znaci da ce vjerovatno kompletan play off za Ligu A biti formiran iz Lige B. A onda, zavisno od kvalifikacija, moze se desit da neko iz Lige C upotpunjuje play off za Ligu B.
Mene malo zbunjuje ova recenica: if any of the group winners have already qualified for the European Championship finals, then to the next best ranked team of the league, etc.
Znaci najbolje rankiran u ligi a ne grupi?
https://www.cdm.me/sport/fudbal/ne-v...cu-sa-srbijom/
Sve u svemu, ova utakmica nije bila dobro pripremljena. Kako shvatiti, osim kao neozbiljno, da su na dan prije utakmice neki naši reprezentativci, u kafani u centru grada, sjedjeli zajedno sa srpskim reprezentativcima. U profesionalnim okvirima to je nezamislivo. Mogli smo mi izgubiti i da je utakmica bila dobro pripremljena. Razlika je u tome da bi nam tada savjest bila mirna, a ovako nije.
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
Može nekome biti krivo što nije mogao kupit kartu u prodaji ( to je onaj dio prije utakmice dje se nadaš najboljem ) i to ostaje propust organizatora ali obzirom na sve okolnosti i samu utakmicu sad je to po strani !!! Ono što je iz naše perspektive bitno je da se taj teret skinuo na način da nema nikakvih kazni i ostalog nepotrebnog maltretiranja i čitav pritisak se prenosi na Srbiju !!! A eto se pokazalo da mi više nemamo tih utakmica " visokog rizika " u smislu da se može kupit karta iako meni ne smeta da neko zna da sam na stadion !!! Sad je teret na Srbiju pa je realno očekivat da naši igrači budu maksimalno fokusirani na utakmicu kao neka exkurzija dje se samo može nešto dobit ...
deuscroix
mi kad god igramo pod moranjem lose prodjemo, prosto tu barijeru da nesto moramo ne mozemo prelomiti u nasu korist.
u Beograd nista ne moramo niti ko sta ocekuje od nas, tako da nam je to mozda neka prednost, dok Srbija mora da ima pozitivni rezultat ako ce da bude prva.
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
Meni je bitnija utakmica protiv Rumunije nego protiv Srbije. Obzirom da idu dvije ekipe iz grupa na nikad veci EP po broju ucesnika vise je nego realno da ce Srbija izboriti plasman. Imace vjerovatno grupu tipa Andora, Kazahstan, Sj. Irska, Poljska. Nama to drugo mjesto znaci ucesce u barazu mada nismo ni mi bez sansi u kvalifikacijama. Ekipa je fino slozena, Tumba je jedino fulao protiv Srbije sto zbog povreda, tanke klupe a i sto je mislio da takticki iznenadi plus cio pritisak oko meca i igraci obije ekipe koji su se samo manje vise setali po terenu. Da nije bilo glupog penala ono bi se lagano zavrsilo 0-0. Ne vjerujem da je kod Stojkovica bilo ikakve namjere vec je u takvoj formi trenutno. Ima on Zvezdi jos gorih poteza. Najbitnije je da Savic ozdravi i dako Joveta uspije da se ne povrijedi mjesec dana mada ce to tesko biti.
Tako piše da je to najbolje rangiran drugolasirani iz svih grupa a onda ako maknemo bodove protiv poslednje ekipe mi imamo bukvalno 1 bod
Škotska 3
Grčka 3
Norveška 3
Crna Gora 1
U toj situaciji mi bukvalno nemamo nikakvih šansi da kao drugi tražimo šansu jer nam treba mnogo dobrih rezultata u ostalim grupama da bi pobjedom protiv Rumunije ( što nam je uslov za 2 mjesto ) mogli sa 4 boda bit najbolji ( čak sve i da uzmemo bod protiv Srbije jer ukolko neko pobijedi u duelu Albanije Škotske ide na 6 poena ) ...
deuscroix
There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)
Bookmarks