Eto kad umre djed ushparacete 100eur makar mjesecno.
Ne isplati se drzat djeda, preveliki su potrosaci
Sent from my ONEPLUS A5000 using Tapatalk
Eto kad umre djed ushparacete 100eur makar mjesecno.
Ne isplati se drzat djeda, preveliki su potrosaci
Sent from my ONEPLUS A5000 using Tapatalk
One Ring to Rule them all...
ahhahaahhahahahahahaha
Gde je deda?
Sent from my LG G6 using Tapatalk
Evo hoce i Sutomore da pretvore u “elitnu turisticku destinaciju”. Pa zasto majku mu, ostavite nesto i za nas sirotinju, jeftine srbijanke, “seljake”...
Sent from my iPhone using Tapatalk
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Nidje sladji sladoled :-)
Da je sreće ka što nije, odavno je Sutomore trebalo biti elitno. Realno je sutomorska plaža fenomenalna ali uzalud kad se odavno to nagrdilo. Nisam se kupao više od 2 decenije ali pamtim Sutomore kada nas je otac vodio vozom dok smo djeca bili. Lijepe uspomene na taj bezbrižni period. Karte koje probuši kondukter, gužve, iznajmljivanje suncobrana na jednom mjestu… Najbolje čovjek vidi kakva je to plaža kada dođe van sezone neđe.
Evo jedna iz Sutomora. Dodjoh da ocepim nos. Plaza dosta puna, voda za nijansu toplija od Cijevne i odlicna je za kupanje.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Zadnji put sam bio 01.07.1994. godine
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
Hahahha ja ne bas tako davno, ali bijah u 3 srednje, sirotinjski vozom ode drustvo.. od tad nikad vise
Sent from my SM-A520F using Tapatalk
Nekako smo svi slicno zivjeli, nije bilo neke velike razlike. Ali gust je bio ne platit kartu, bjezat kondukteru, ici sa sto vecim drustvom da se bolje aveta, dolazit iz sutomora na stepenice od voza.
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
Da...mnogo je zdravije bilo I upravo je ta jednakost bila prevaga mirnijeg života. Ej, koji je to bio doživljaj vozom kao djetetu ili da odeš do Bečića autobusima RD-a ili aluminijskog koji su kretali iz centra grada. Na časovima fizičkog svi u startas patike bijele, trik majice I plavi šorc domaće proizvodnje. Svi smo imali slične jugoplastika čizme I cerade… Dana djeca odmjeravaju drugu imaju li iPhone I koji je model. Ja inače ne podnosim ovaj lažni "gospodski" sjaj veljecrnogosrkih paraša koji svoje gadoisti prenose na sopstvenu đecu, misleći da su Bogom dani ako su klepili par stotina hiljada eura za bolji život svojih potomaka…
Eee, kada Šangajke nijesu nikome bile blam... I Startas trikoi kod djevojčica...
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
Pozajmim nekome nesto, i 15 puta mu recem da mi vrne to, i na kraju podjem ja i uzmem. Onda mi ponovo trazi ja mu ne dam i digne nos. Mrs da ti ne ***** majku glibavu
Sve je to na psihichkoj bazi ®
Pa kad si stipsa
ili krenes na izlet, poneses vodu za sebe i oni koji nikad ne nose vodu "jer im ne treba,a i ko će to nosit i teglit, a i nikad ne piju i nijesu žedni", daj gutljaj, daj gutljaj i kad kažeš NE DAM UMRI OD ŽEĐI P ti M vele "koja stipsa!" MRŠ!
Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!
Ili kad su gladni i siromašni i traže ti griz sendviča. A mrš!
Lord, the pitiful screams of all them college-educated women!
Што чине младе мајке од својих беба. Какви фото сешни се раде. Мотају их у нека ћебад и сликају у неки фенси креветић. Ваљда плаћају фотографе за то. Боже будала.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks