Konor ka' da je na meč iz kafane došao, Kabib smarač teški a ovo što je napravio na kraj zajedno s komplet njegovim timom ga čini seljačinom većom od Konora da se razumijemo...
Sent from My Galaxy S9+ using Tapatalk
onda nije ovo sport za tebe.
napao je dillona denisa , sto ga je prozivao .. on trenira mcgregora jiu jitsu. Dobar posao je odradio![]()
Konor ka' da je na meč iz kafane došao, Kabib smarač teški a ovo što je napravio na kraj zajedno s komplet njegovim timom ga čini seljačinom većom od Konora da se razumijemo...
Sent from My Galaxy S9+ using Tapatalk
Ovo sto se izdesavalo samo je potvrdilo da je McGregor zestoko usao u glavu Khabibu, kao sto su neki pretpostavljali. No, to mu nista nije pomoglo, ipak je izgleda u pitanju lik koga je bolje ne nervirati.
E pakla ovoga sta bi na kraj.
Realno konor je usao u mec bahato, nije shvatio ozbiljno borbu i pojeo ga je khabib i milo mi je na kraju sto ga je pobijedio zbog ponasanja tokom meca iako sam pred mec navijao za konora!
Slusam americke komentatore, zbog ispada khabiba atletska komisija a i sami ufc ga moraju kaznit suspenzijom
Samo ti...
U mome srcu si...
Jedna jedina, nepobjediva -
Zvezdo ljubavi!
Nije sport za mene? Pa nije mma samo rvanje
Ni ujednom trenutku nisam rekao da je McGregor bio bolji, totalno ga je Khabib dobio nocas, konor je imao bukvalno jedan minut dje je nesto pokazao
Podgorica Podgoricanima!
Uostalom borba kao i svake hajpovane, totalno bzv
Kao sto sam i ocekivao Tony i pettis masu bolje i masu zabavnije, steta sto nije bilo tu jos jedne runde. Njih dvojica su uzivali u borbi a i publika
Podgorica Podgoricanima!
Khabib je bio bolji i u stand up sto je najjace hahah.. dovoljno je stojao sa mcgregor-om, da ovaj ima eto nekakvu sansu, a nista napravio nije..
Dobice kaznu od Nevada komisije, a to znaci nece tamo moc da se bori - za sta ga boli tuki vjerovatno..
Ne bih rekao daje bio bolji u stand upu, prije bih rekao da konor nije nista pokazao u stand up, i cekao je da ga khabib napane, a khabib njega i bukvalno nista se nije desavalo, zbog toga i tako to djeluje. Ali zasluzeno je khabib dobio
Samo posle ovoga ce ga jos vise mrzjeti fanovi a tek njegov tim.
Mnogo gore ce prolaziti kod publike nego DC kojem cesto zvizde
Podgorica Podgoricanima!
Ne kontaju Dagestanske lobanje da je Mcchicken samo prodavao borbu. A UFC je taman zaslužio da im se ovo desi s obzirom kako su duvali u jedra Konorovim preseravanjima. Drago mi je sto ga Kebab smešnu i što mu je tapkao. Što je uzeo para na koorčenje uzeo je. Neka uživa u njima ili okrene ploču ako misli da ugovor odradi do kraja.
Sent from my iPhone using Tapatalk
https://streamable.com/mzxwt
Podsjeti me na naše mma događaje
post-fight konferencija ..idemo![]()
Last edited by Emp; 07-10-18 at 06:27.
ovo sto se desilo posle je lose sad ali će ovo medijski da bude toliko propraćeno u narednom periodu i da pumpa hype za revanš do nevidjenih granica.. nije moglo bolje za ufc na duže staze..
Realno jebe se konoru za ovo.
Iz zadnja 2 meca je izasao bogatiji za 200m dolara, sve sto je radio pred mec jeste da opet masno zaradi plus reklamira viski.
Slijedi trilogija sa diazom i tu ce opet uzet 50-60m, a i realno posle ovoga haosa UFC je lud ako ne zakaze revans sa khabibom jer ce zarada ici na x2 ili x3...
Znam da ni diaz ni revans nisu zasluzili takav prostor, ali jbg ameri ludi ce kao ludi kupovati ppv i plus se na to sponzori lijepe
Samo ti...
U mome srcu si...
Zvezdo ljubavi!
Ok je da napadnes autobus sa 30ljudi gdje je Kabib sa dva covjeka. A nije ok napasti on sam citav Konorov tim? Posle jbg..ovi uletjeli.
Ne avetajte..vrijedjao mu je svakog koga je mogao. Jbg..ovi pamte... Neka sad laje i hajpuje.. Ima viski, da se malo vrati u zivot. Proper tvelv![]()
Steta sto je ovo khabib napravio jer skrece sa činjenice da je izdominirao mcgregora lakše no zadnjih 5 protivnika..
Slusam komentare, moguc no kontest i uzimanje pojasa i suspenzija.
To bi tek bio pun pogodak za ufc, odma revans se zakaze, ppv ode na 4 miliona komada lagano
Samo ti...
U mome srcu si...
Zvezdo ljubavi!
mada ne mogu zaboraviti gdje je schaub prije nedelju dana rekao da ce se ovo desiti, i da zbog ovoga nece ici da gleda
Podgorica Podgoricanima!
Ma pazi, ne moze Khabib izvesti dovoljno svinjarija da bude u ravni sa Conorom, sta god da uradi. Sa tog aspekta nije nista gori od njega. Samo mislim da je trebao ipak imati malo mozga, mogao je bukvalno da zajebava Conora posle borbe, da se lagano piski na njega. Ali izgleda da je sport i sama borba potpuno zapala u drugi plan, ne bi me iznenadilo da je sve ovo debelo smisljeno i planirano.
A sto se revansa tice, bas da cujem sad ikoga da misli da Conor ima i mrvicu sanse.
Ko mi rece da je Conor bio nocas bolji vise od jednog minuta taj neka batali gledanje ovog sporta, Khabib ga je prosuo u svakom segmentu, ali prosuo, samo sto mu nije trebalo ovo na kraju, ali mislim da je sve izrezirano i da ce tek sad da se pravi hajp i da se uzimaju pare.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks