Sto je sa ljudima koji grebu kljucevima kola?
Znam da sam ti mrzan ali sto kola majku mu
Ja sam imala drugaricu u srednju koja bi rekla "iskocila mi je pushica."Jer se u Ct tako kaze za puficu.
Послато са POCOPHONE F1 уз помоћ Тапатока
"Tiha voda brijeg roni..."
Sto je sa ljudima koji grebu kljucevima kola?
Znam da sam ti mrzan ali sto kola majku mu
Mogu mi u prkno punut
a zato sto moras lakiranje platit. Ti recimo meni sad da si duzan 200 eura i neces da mi ih vratis, ja biti slomio recimo sofersajbnu ili izgreba kola tacno u toj vrijednosti da ti na taj na cin naplatim kad ne mogu drugacije.
Polomili vam zube, ruke i noge, ka' vi što ste tek zasađene sadnice na Starom aerodromu, džukele jedne, neandertalci, koji imate problem sa civilizacijom!
Tako vam sve cvjetalo da bog da!
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
Sell the Vatican, Feed the World!
Ne razumijem zbog cega stvari ne zovemo svojim imenom?
Stari nikad nije postojao to je od skoro izmisljeno... To je Konik
A znamo svi ko zivi na Konik...
Lazu te Ceco da pjevas na Stari, ti pjevas na Konik ustvari...
Sent from my ONEPLUS A5000 using Tapatalk
One Ring to Rule them all...
Istina. Tako ovi sto zive blize Petrovcu no Zabjelu iza Zelenike govore da zive na Zabjelu. Ili ovi ovamo posle Titeksa ka slovenskom. Sa Zabjela su vele. A kako koje macke to je vazda Dahna bila a vi ste stanovnici Dahne Dačani![]()
Geografski je Konik ali su sve doseljenici u one zgrade koji misle da zive na Stari. Bukvalno 90% “Starog” je doslo sa strane. Na onim mjestima dje su sad zgradurine su bili stadioni Graficara i Ribnice a to su (bili) konicki klubovi.
I ako si mislio da na Konik zive samo cigani, nisi u pravu. Od 40.000 stanovnika, njih oko 3.000 su Romi i zive uglavnom na izbjeglicko naselje
Sent from my iPhone using Tapatalk
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Roma 3000 i cigana 33000![]()
Na zadnjem popisu ih je bilo 3.864, od toga je 3.000 na Konik. Znam da ih ima na Stari i Zagoric too
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Vecina ih se izjasnjava kao Crnogorci, ne upisuju se kao Romi... oni su nam donijeli nezvisnost i vjecna im fala...
A nijesu tu samo Romi imas egipcane, ashkalije pa onda ih se jedan dio pise kao muslimani drugi kao Albanci...
Imas par hiljada njih koji su prebjegli sa Kosova nemau papire i ne prolaze na popis...
Last edited by Gandalf_White; 05-10-18 at 17:39.
Pih, pih, pih, najljepsa rijeka se gasi.
Oni cijevnu, mi cemo moracu, sto je sporrno. Sto ce nam rijeke, bolje da ima struje dase izvozi i da poskupljuje.
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
nothing comes from violence and nothing ever could
Ništa me ne nervira. Totalni zen. Nirvana.
Ako ne postoji razlog da se pije, to nije razlog da se ne pije...
Kako da ugasim ove poruke sto salju ovi prevaranti od t-mobile, ove prevare tipa uplati 2e i imas interneta da posaljes jednu gif animaciju.
Mogu li ja to nekako na tel utulit da se ne vucem do njih, e se posvadjam snjima svaki put, ne mogu ih ocima vidjet.
Sve je to na psihichkoj bazi ®
Kupih broj 67 5€ kad upalim 1€ na racun
Majku vam u krv *****
Kad moderatori nemaju smisla za humor pa izbrisu 5000 postova dobre zaebancie...
#feelsbadman
Sent from my ONEPLUS A5000 using Tapatalk
Cijevna je rijeka mog djetinjstva, kao i Morača, Lim...
Čovjek danas je evoluirao u zvijer kojoj je jedini smisao jurnjava za novcem. Baš odvratna vijest je ova za mini hidrocentrale...
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
Kad čekam dok provri, nikad da provri. Tortura.
Sreca ne gledam TV ali fala vi sto uvijek izdvojite ono najgore sa njega i podijelite sa nama![]()
--------------------------
Do Not Disturb.
--------------------------
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks